Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние се оженихме миналата година, даже се пазихме до последно, защото много се притеснявах да не съм бременна на сватбата и да ми е лошо цял ден. Добре, че изчакахме, че първите месеци съм като парцал. Иначе и за двама ни беше важно първо да се оженим, а после да правим деца, а и аз винаги съм държала всички да сме с една фамилия.
Гледам днес и кралската сватба, малко ми е като цирк, но нека са щастливи младоженците Yellow Heart

# 61
  • Варна
А ние въпреки, че имаме брак, всички сме с различни фамилии.Моята е двойна, на детето пък е съвсем различна и съм много доволна от този избор, защото нейната фамилия по-добре кореспондира със собственото и бащиното ѝ име, от тази която носим с баща ѝ.

# 62
  • София
Разбира се, всеки си има вкус и предпочитания. Аз уважавам чуждите и се радвам, че живеем във времена, в които имаш свобода да решиш.
Аз имам познато семейство с направо срамна фамилия, ами те решиха да избавят децата си и на тях дадоха фамилия името да дядото, а те двамата останаха последни с върпосната фамилия.

# 63
И ние сме женение от почти 3 години. Но аз не исках нищо голямо,и буквално беше сватба направена за 1 месец. И всички решиха,че съм бременна и чакаха да ми проличи тогава. А ние даже не се и опитвахве хаха.Решихме,че ще си купим дом и ще си го направим и гогава ще мислим за бебчета. Така и стана когато решихме,че е момента и имаме всичко и сме финансово стабилни си стана.
А доколкото знам,че ако имате брак е по-лесно за вадене на АКТ за раждане на детето. Но не съм запозната и да не излъжа някой.

# 64
Еуфория и аз като се омъжвах преди 5г бях в началото на 5 месец.Чувствах се отлично играх до последно и изобщо не седнах.
Всичко ще е наред😊

# 65
Не сме се женили за първото бебе, няма да го правим и сега. Никога не съм намирала нужда за себе си от цялата работа - лично мнение. Иначе актът за раждане си се вади съвсем лесно - в болницата всичко уредиха, бащата само се подписва и това е.

Някой беше питал за киселините назад - мисля, че може Гавискон, но най-добре попитай в аптеката.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 16:52 от JT

# 66
Ние сме заедно 11г год а от 3 имаме сключен брак , на сватбата бях в 4 м и си играх до последно,нооо на другия ден се заковах на легло и не можах да стана цял ден...за мен  брака е ненужен,но за мм е нещо свято и задължително..та не съжалявам де ..

# 67
  • Варна
Разбира се, всеки си има вкус и предпочитания. Аз уважавам чуждите и се радвам, че живеем във времена, в които имаш свобода да решиш.
Аз имам познато семейство с направо срамна фамилия, ами те решиха да избавят децата си и на тях дадоха фамилия името да дядото, а те двамата останаха последни с върпосната фамилия.
Аз също уважавам чуждата гледна точка.
Иначе при нас фамилията не е срамна, просто като звучене не ми допада, а пък в рода на мъжа ни си имат нещо като традиция децата да вземат за фамилия името на дядото по бащина линия.И всичко си дойде идеално на мястото.Много пъти са ме питали дали нямаме проблем заради различните фамилии, прим. като пътуваме извън България, но всъщност няма такива проблеми и неудобства.Сега и второто бебе ще го запишем така.

# 68
  • Варна
Относно симптомите- и аз ставам по 3-4 пъти на нощ. Прави ми впечатление, защото преди въобще не ставах. Коремче имам малко, но изглеждам по-скоро наедряла, отколкото бременна Satisfied Ние също мислим да се женим. Сгодихме се през декември. Искаме да го направим преди да се яви малката, защото после ... отидЕ то. Така че вероятно ще е през септември...бая ще съм големичка тогава, но няма как.Animal Pig2

# 69
  • София

Мисис Роузи, приемам по 5000 всяка сутрин. Много противоречиви мнения четох за спирането преди изследване - някой казват без, други 7 дни, трети 10 дни, даже и 6 седмици срещнах. Почивах някъде около 5 дни може би преди да го пусна.
Витамин Д се вдигна от 25, на 35.

Супер! Пак да споделиш стойности. Аз ще се боря с витамин Д.

Изчистих всичко и сега не ми се излиза. Лежа си кротко, а бъдещият батко ме храни със солети. Joy

С ММ сме сгодени, но някой ден може и да се оженим. Няма да е тази година де Grinning

# 70
  • На север
Ние се оженихме преди една година. Купих си рокля и забременях. Върнах роклята то пък стана аборт. После в последния момент пак търсих нещо. Не съжалявам че сме се оженили, но съжалявам че беше тук. Сватбата ни беше малка, норвежка и лично за мен ужасна. Колкото и да се опитвах да се наложа не стана понеже те хората така са си свикнали. Когато се опитвах да увелича музиката тя веднага се намаляше че било шумно. Съответно никой не танцува. Исках бюфет за да има храна до последно но ми се каза, че не можело понеже някой можел да се натрови и храната се прибра след 2,3 часа. Останахме на чипс... А бе ужасно скучно беше. После като ходих на сватбата на брата на моя същата скука. Едни речи едно нещо... Ядеш по план и ако не смогнеш всичко се обира. Всичко беше до минути разграфено. Грам спонтанност нямаше и пак никакви танци или музика.
За Меган не съм гледала сватбата, но бях чела много лоши неща за нея че била й фикс идея Даяна и семейството. Малко съм скептична след прочетеното.
Да ви кажа днес имах пак кафяво зацапване. Не знам дали може да е остатък от преди седмица. Чух сърчицето на бебо и се успокоих.

# 71
  • Варна
Уоман, може би е някакво остатъчно от предния път това зацапване.За сватбата ти мъчно ми стана, че не е била по твой вкус.Мислили ли сте някога да си направите още една в България, без подпис, прим. нещо като подновяване на обета за пред твоите близки и приятели.Имам приятелка, която направи така.Едната беше зимна в тесен кръг в Русия / мъжа ѝ е руснак/.После направиха една хубава лятна сватба тук във Варна и беше много хубаво и весело.

За Мегън има много спекулации, лично според мен повечето са плод на пресата и зложелатели.Всъщност аз я харесвам, много ми е сладка и чаровна, Хари и той ми е симпатичен и сватбата им ми допадна.Много мило се гледаха двамата, определено мисля, че има искри между тях.Дано са щастливи.Само пасторът от Америка и госпъл хорът ми дойдоха в повече Grinning

Нашата сватба беше както казах преди 11г  без няколко месеца.Организирахме си я за 4 месеца и уж трябваше да е в тесен кръг, а се събрахме 80 човека.ММ имат голям род, все много близки роднини и почти всички дойдоха до Варна от другия край на България.Получи се много приятна и весела сватба, с някои непредвидени, но забавни събития.И като цяло за мен беше повече хубава емоция, отколкото подпис.Понякога ми е странно как минаха тези години, направо лети времето...

# 72
  • Lovech
Сигурно аз съм единствената,която не се е омъжила,но аз и не желая. Иначе сме заедно от почти 5г. и така ни е добре.

# 73
  • София
Уххххх като говорите за сватби пак искам да се повтори нашата, ще взема да си пусна видеото и да си припомня. Нашата беше всичко, което сме искали, само най-близките роднини и много приятели.. беше хем красива и романтична както исках, хем много забавна и всички бяха много доволни. Никой не ни се е бъркал в организацията, изцяло ние си я поехме, както и финансово. ММ ми предложи април и се омъжихме на Белоградчишките скали септември, понеже съм от там ❤ На мен в началото ми беше все тая за сватба, смисъл харесвам сватби ама все се чудех дали не избрързваме и някакви такива, все пак е голяма крачка:) а сега малее направо се чудя как живеят хората без сватби... 7 години сме заедно, но колкото и наивно да звучи след сеатбата се чувствам все едно сме заедно пред Бога и завинаги ще сме така.. повече се подкрепяме, някак станахме по-единни и наистина сме си голяма упора... абе не знам, по-хубаво е наистина! Купихме си жилище и наистина сме семейство, а преди това не го чувствах така. Предполагамц, че и без сватба едно дете би изиграло същата роля Simple Smile) Доста се отнесох, ще ме извинявате 😁 поне сега винаги мога да се оправдая за всичко с хормоните 🤪

# 74
  • На север
Море!, и мои приятелки така ми казват, но ми се струва глупаво да харчим пари на вятъра а и то няма да е истинска сватба вече. Освен това не искам роднини почти никакви. Аз и заради последното реших тук да е. Не че някои не се обидиха че не съм ги поканила. За какво да каня някой защото ми бил братовчед ако не си говорим дори. За мен беше важно да съм с хора, които не са дошли за сеира а за да се радват с нас. Както вика мъжът ми на Балканите сме едни семейни драми едно нещо... Simple Smile А аз просто им теглих една майна на всички и не съжалявам. Пак се отплеснах... Отивам да правя шишчета за грила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт