Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 475
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Момичета днес ми излези микробиологията и излези, че имам бактерия s.agalactiae четах много страшни неща за нея,  а моят лекар е отпуска. Имате ли някакви познния за нея ? Sleepy

Стрептокок тип б, често срещана при спад в имунитета, не се предава полово. Трябва да пише и към кои лекарства е резистентна. Аз съм я лекувала само с Гинексид и лактажин, за месец изчезна, но това беше след кюретаж.
В Англия мога да кажа, че вливат венозно пеницилин като ти започнат болките и като се роди бебо веднага венозно и на него пеницилин. Тук ако не помогне терапията, се препоръчва секцио. Според мен, консултирай се с Аг и започни лечение веднага, после всеки месец на микробиология. Не се отчайвай само, всичко ще се оправи.

# 466
Woman in red, и аз се задъхвам. Примерно като отида до магазина, който е точно до нас и като се прибера, ми е задъхано и изморено все едно съм тичала или докато сгъна прането пак се измарям. Предполагам, че е нормално от бременността.

# 467
  • На север
Аз на моменти и ми е трудно да си взема въздух. Задъхването днес беше до ниво ако не легна веднага ще припадна. Желязото ми беше 8 при долна граница 9 и то преди 3 седмици. Освен това забелязвам че ми изтръпват ръцете ако държа и пиша на телефона 1 Мин. Днес примерно е вече по-зле. Сутринта едвам се събудих и ми беше объркано. Не знам може и да си въобразявам и да е от бременността ми, но майка ми като имаше анемия така не можеше да върви и се задъхваше от всичко.

# 468
Maria благодаря ! Страх ме е вече да не съм се забвила и бебето да се е заразило. Четах, че ако се зарази води до смърт Cry АГ ще бъде на работа на 6ти чак ..

# 469
Woman, зао не го пуснеш пак и ако е паднало още, наистина да пиеш нещо?
Pipinka,няма ли вариант да се свържеш с лекаря по-рано?

# 470
т
Woman, зао не го пуснеш пак и ако е паднало още, наистина да пиеш нещо?
Pipinka,няма ли вариант да се свържеш с лекаря по-рано?

Когато е отпуск не отговаря, а антибиограмата ще е готова утре. Все пак ще пробвам, но е невъзможно сигурна съм. Записана съм чак за другата Сряда когато му е първия работен ден.

# 471
  • На север
Pipinka, опитай се да си спокойна. В интернет понякога пише много страшни неща. На времето като ми откриха хламидия помня как се бях отчаяла. Четях как води до стерилитет, запушва тръбите и води до аборти. Така че приеми, че това което четеш е най най най тежкото, което може да се случи примерно ако се разбере късно и то в редки случаи.

# 472
  • Стара Загора
Maria благодаря ! Страх ме е вече да не съм се забвила и бебето да се е заразило. Четах, че ако се зарази води до смърт Cry АГ ще бъде на работа на 6ти чак ..

Кога ти беше последната микробиология?
Последствията от стрептокока могат да се проявят и когато детето е по-голямо. Не мисля, че една седмица би ти повлияла кой знае колко, но не съм лекар. Моя близка също имаше стрептокок Б и Аг-то в Лондон каза, че сега нищо не се прави, както вече обясних, чак за раждането се вземат мерки.

# 473

Кога ти беше последната микробиология?
Последствията от стрептокока могат да се проявят и когато детето е по-голямо. Не мисля, че една седмица би ти повлияла кой знае колко, но не съм лекар. Моя близка също имаше стрептокок Б и Аг-то в Лондон каза, че сега нищо не се прави, както вече обясних, чак за раждането се вземат мерки.

Ами последната беше преди да забременея.. не знам от кога е това, нямам абсолютно никакви симптоми, нито течения, нито сърбежи, нищо.... Не съм подозирала изобщо..

# 474
  • Стара Загора
Тази бактерия няма симптоми. Не се шашкай само, щом е от скоро може да изчезне по-бързо и лесно. На моята микробиология помня пишеше масово,  а изчезна с един курс гинексид, което даже не е антибиотик.

# 475
Не можеш ли да отидеш при някой друг лекар? Мен от тези инфекции най-много ме е страх, вече писах. Утре пък ще звъня на моя лекар да го питам за резултатите ми от микробиологията и цитонамазката, направо изтръпвам.

Аз също съм със страхотно задъхване. Сутрин ставам и докато си измия лицето, зъбите...направо сядам да си почина. Единствените дни, в които се чувствах по-енергична бяха когато не пиех нищо. Нито витамини, нито но шпа, дуфастон. Обаче има и друго, обемът на кръвта се покачва много и на сърцето му е по-трудно да изпомпва. В комбинация с нисък хемоглобин (моят е 116 от 120 долна граница) и лекото обездвижване в генерален мащаб, това задъхване ми е напълно обяснимо.

Имам час за ФМ в МЦ МАРКОВС за 18 юни. Май ще съм последна, която ще разбере пола на бебето. Simple Smile

# 476
ЯННА мога, обаче града в който живея, няма никакви спеьиалисти и нямам доверие на никого. После като отида при моя АГ ще кажи, защо не изчака.. това лечение не правилно... Ще се наложи да чакам. Изпитвам страх само от раждането на болно бебе. Не знам дали вече дори и да я излекувам бих била спокойна, докато не родя. Изпитвам от сега ужас.

# 477
Pipinka, спокойно! Бактериите не могат да стигнат до бебето през цервикалния канал, който е запечатан със слуз. Бактериите се намират от другата страна във влагалището. Всичко ще е наред!

# 478
Pipinka, спокойно! Бактериите не могат да стигнат до бебето през цервикалния канал, който е запечатан със слуз. Бактериите се намират от другата страна във влагалището. Всичко ще е наред!

Оххххх няма да ти опиша как ми подейств а коментара, благодаря за силичките, които ми вдъхна.  А сега ми възниква въпроса, а ако преди забременяването вече е била в матката ? Cry Sad

# 479
Едва ли, мисля, че би имала проблеми през цялото това време.

Общи условия

Активация на акаунт