Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са таксите и разходите в ЧУ Софтуни Светлина?
Има ли частна гимназия с приятна среда, в която биха приели ученик без амбиции и постижения?
Какви са впечатленията от ЧАГ "Иван Апостолов"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са таксите и разходите в ЧУ Софтуни Светлина?
-
Има ли частна гимназия с приятна среда, в която биха приели ученик без амбиции и постижения?
Известни са изключително амбициозни гимназии като ПЧМГ и АК. Въпреки това, някои участници споделят за ЧУ „Иван Апостолов“, където се обучават възпитани, будни, но не състезателни деца. Има три осмокласни паралелки, които според нивото на владеене и усвояване на езика предлагат място за най-малко амбициозните ученици.
-
Какви са впечатленията от ЧАГ "Иван Апостолов"?
-
Какви са разходите и таксите в Прогресивното училище?
-
Какви са разходите и таксите в ЧУ Св. Климент Охридски?
Аз не съм срещала такива. Ще ми е интересно да ги видя. Може ли да ме насочиш къде са публикувани?
Т.е. подхожда с всеизвестните ни принципи, че 9 майки могат да родят 1 бебе за 1 месец. Или интервюирани 20 човека могат да ти дадат вярна за теб и твоето дете картина от едно училище.
, дай малко по-сериозно. Данибон публикува отделни резултати по данни на родителите. Тази година публикува информация за по-голямата част от местата, от деца от кои училища са заети, като за повечето изобщо няма данни за изкарания резултат, а за тези, за които има, само малка част са с разбивка на резултата - тест/есе. Т.е. няма статистика, дори като сурови данни, от която може да се направи извод:
, и би трябвало да се очаква, че подобно изказване, ще породи редица въпроси. На мен, напр., ми повдига няколко: