Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 355
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 665
Прочем, докато търсех това за шампанското видях и снимките, на които Диана, Ирина, Марта, Бинев отиваха някъде, ама май нещо такова до сега не сме видели.

Аз за разлика то вас съм добра душа и не искам да тормозят Банков, все пак си ми е мил, нека си седи в Германия и ако не с жена си, то с някоя друга да намери щастие, както Зори с Марио Simple Smile

Москита, те май тук не използват този похват с представянето/сънуването.
според мен отиваха на рожден ден на Емил Марков. Беше същият ден.

# 1 666
Отново ще го дават по телевизията от 28 май, направо от първи сезон: https://www.vbox7.com/play:4a9f157f4a

Гледах преди малко коментарите на една снимка от Наум в инстаграм. Беше отговорил на една потребителка, че скоро започват снимки, т.е. доколкото разбирам и той ще участва малко или много.

# 1 667
Ихааа, няма да има много почивка.
Явно ще заснемат голяма част преди началото на сезона

# 1 668
Ако искат да хванат сезона, трябва да почват скоро, щото септември трябва да имат епизоди. Сега беше малко инфарктно - почти до последния момент снимаха, подозирам, че и затова изместиха финала.

# 1 669
  • София
Кога казаха, че ще почне сезон 6, септември ли? Интересно, дали ще го застъпят с Дяволското гърло.

За Наум бях сигурна, че ще продължи да снима. Има още място за драма при тях с Ина и Фотев.
Обаче ако сега започват снимки сезона ще е без Галя - Ралица. Тя май скоро трябва да ражда

# 1 670
Росита, не съм чула със сигурност, може и да го е казал Милошев, но да ми е убягнало. Би трябвало да е в началото на септември, винаги по това време започва.

# 1 671
Росита, не са казали кога трябва да почне новия сезон, но ако съдим по предния, трябва да почнат септември след лятната пауза, за да приключат до края на декември.

Ралица беше казала в едно интервю, че бебето ще бъде лятно, така че и аз не мисля, че има как да снима в следващия сезон. Може би просто Петър някога ще спомене, че си е вкъщи и гледа децата и няма точно да я извадят от сериала.

Наум помня, че каза, че август му приключва сесията, така че има още хляб в него.

# 1 672
Май не са казвали точно кога, а само че е на есен.
Мегдан за драма има много при тях. Аз си мисля, че няма да ги уморят, че могат да запълнят доста епизоди, а и като гледам из фейса са харесвани новите попълнения.
А ако махнат Димо и Дария ще могат пак да вкарат нови лица, че иначе много ще им стават сюжетните линии, те сега няма да могат да смогнат да ги разплетат.
А така и така още за предишния сезон се коментираше, че може и да не участват.

# 1 673
  • София
Ее само да не почват началото на септември, че тогава ще съм в Гърция на море, а там където ходим, няма нито телевизия, нито интернет, а мобилните телефони имат връзка само на плажа. Та ако може след 15 септември.

Нали казаха, че ще има повече криминални сюжети в новия сезон, със сигурност ще вкарат нови персонажи, които не са лекари или може патолози, съдебни медици. Имат място да се развихрят и да измислят интересни сюжетни линии в стил Хорейшо. А и гласа вече го имат 😀

Само да кажа, нали не мислите, че това промо ме е пуснало 🧐, но трябва за друго да мисля, че до вторник ще се побъркам. 😂😂😂

# 1 674
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ралица е правила фотосесия и има много хубави снимки.

# 1 675
Хахаха, Росита, аз малко се притесних за теб, някак твърде разумно и структурирано ти тече мисълта Joy

В предния сезон излязоха колко, трима май,и вкараха петима, като за Албенчето бях скептична, ама за разлика от фенките на Тони, вече я обичам, щото си представям, ако я нямаше как Тони се събужда от операцията,припомня си, че Зорница е била плътно до него и с изпънати напред ръце като истинско зомби почва да я търси, за да й предлага брак Joy

Та, ако се махнат Калин и Наталия, може да се отвори място. Галя и да я има, няма да е много активна, има мегдан за нови герои, само баланс трябва да намерят.

Ралица е много красива на тази фотосесия.

# 1 676
  • София
Хм, да не вземе да замине само Калин, а Наталия да си остане като Пи Ар? Малко тъпо ама... И къде ще хукне по Африка и близкия изток и ще остави малко дете без баща?
Кои се женят не можах да видя? И какви бяха тия барети, да не идват за Фотев. Брей какъв късмет, дано не става това, а да бъде реалистично.

# 1 677
Дяволо, нещо и на мен ми се е загнездила тая мисъл за Калин - че ще тръгне сам, защото мисиите на лекари без граници не са много подходящи за бебоци.
Барети май има два чифта, едните арестуват Васил, другите не е съвсем ясно какво правят.
Марио и Зорница ги дават в ритуалната зала, тя държи булчински букет, той я вдига на ръце, длъжностното лице се усмихва - ама женят ли се, играят ли си, сънуват ли - един господ знае Grinning

# 1 678
  • София
Диаволо, според нас се женят Марио и Зорница. Според ФБ потребителите - Албена и Тони.

Това с баретите е мистерия. Със сигурност арестуват Васко, но защо, свързано ли е с Фотев само можем да гадаем.

# 1 679
Хм, да не вземе да замине само Калин, а Наталия да си остане като Пи Ар? Малко тъпо ама... И къде ще хукне по Африка и близкия изток и ще остави малко дете без баща?
Кои се женят не можах да видя? И какви бяха тия барети, да не идват за Фотев. Брей какъв късмет, дано не става това, а да бъде реалистично.

Оо, да, аз също смятам, че Калин ще замине сам. Нищо чудно Наталия да остане половин сезон сама в болницата.
Баретите май идват точно за Фотев, интересно по какъв повод

Общи условия

Активация на акаунт