С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 869
  • 779
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Даваш седмица примерно овесени ядки само веднъж на ден, после 4-5 дни ръж, може ръжени ядки, след това можеш да въведеш нов продукт за 3 дни и после продължаваш с ечемик и пшеница, можеш направо сухари

# 436
  • Бурса
Telly, как се подреди с мастит при “дърто” кърмаче? Ако излиза гной от гърдата не вярвам да ти се размине АБ. Има съвместими с кърменето антибиотици за такива случаи, с каката съм пила. Но честно, случи ли ми се сега, едва ли ще продължа да кърмя. Яко цедене на болната гърда те чака, стискам палци бързо да мине. Аз се мазах и с кравешко лекарство - Рефригеранс, страшно ефикасно е. И понеже лекар няма да ти го изпише, разбира се, ако искаш прочети отзиви, много майки го използват, защото бързо разсейва отока.

А де? И аз това се чудя как се подредих така. Но да ти кажа не е от препълване. Преди лягане кърмих от другата и в засегнатата явно си имаше мляко а беба нали спи при мен име изрита в нея няколко пъти въпросната нощ и си мисля че от това стана. Ходих на гръден хирург, на антибиотик съм. След два дни котролен, да не стане абцес. Мерси за препоръката за мазилото, сега ще го търся 😉

# 437
  • София
Давахте ли риба вече? А сирене?

# 438
  • София
Включвам се пак с един въпрос, някоя друго бебе има ли, което повръща и мляко, и пюре примерно два часа след ядене ? Малчо винаги е връщал по малко, но напоследък яде мляко и дори да са минали 2 часа връща, а сега и на фонтан Confused ял е в 17.30

# 439
Риба още не съм, сирене давах. Слагам в зеленчуково пюре. Пробвах и с овесени ядки, не се хареса, утре ще пробвам със сухар на попара.

Връща и дребс чат-пат, но рядко, обикновено след като е пила АМ следобяда.

# 440
  • София
Попи, какво сирене даде?

# 441
Съединение. Ние само такова взимаме.

# 442
Да се похваля от днес сме на кухня,мисля ,че цялото захранване беше до тук,днес беше супа ,която той УЧУДВАЩО,изяде,беше супа топчета с подправки и всичко,ха ха.След обяд изяде кремчетата,и чак сега се сети за мляко.Слагам край на всички пюрета безвкусни и половината от тях не изяждани.Вече сме 7200 ,за месец точно 200 гр,имаме едно зъбче,и се лигави адски много,но не напипвам второ.При нас валя и сега някак е по лек въздухът,излязохме за малко.

# 443
Аз давам сирене от две седмици горе-долу. Първо с попара, която отказваше, после с кус-кус и овесена каша, които яде.
От два дни мачкам сухарите супер ситно, почти на сол и така правя попарата. Яде я това келеменце така. Нищо по-едро не иска да яде...
Първо взех сирене на Маджаров БДС, после Съединение.

# 444
Гери,много се радвам за вас.И аз май ще го записвам моя на кухня,че е много злояд и ми излиза скъпо с пюретата.Днес съм изхвърлила точно 5 шишета с мляко пълни до горе.Такива ревове,в чудо се видях.И как да го въвждам тоя глутен като не иска да яде.Давах два дни пшенична каша.Третия ден не иска.И така..всичко на боклука.Много ме ядосва понякога.
Резултатите от изследванията ми излязоха добри.Пап 1 от цитонамазката и жлезите са ок.Има малко уплътнения,но нищо сериозно.Почнах противозачатъчни и сега поне ще ми е по-спокойно заради пустата ендометриоза.
Тели,оправяй се бързо.

# 445
  • София
Браво за добрите резултати, Стефи.
Другите бързо да се оправят.

Аз имам още плодове от кухнята да въвеждам (гледам менюто), млечни и риба. Ще го запиша на частна, лятото ще ходя да си го взимам, а зимата - с доставка до вкъщи.

# 446
Направих му за утре мини-банички с пиле и пюре от морков. Не знам дали той ще се справи, ама ако не - с баща му ще ги ометем за нула време.

# 447
И аз го записах на кухня обаче му взимам алергично меню готвят го без айца и мляко...хапва си основното и десерта ама нещо супите не ги иска и така ги хвърлям
..

# 448
  • София
Мартс, на коя кухня сте ? Че българче имат такова меню, готвят със сол, какао..а ян бибиян менюто е от 1 год.

# 449
  • София
И Вълшебник имат такава, мисля първо с нея да започна.

Общи условия

Активация на акаунт