С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 868
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ама защо слагат йодирана морска сол и кафява захар ? Де да знам, не им ли е рано Thinking

# 451
  • София
Извадка от сайта на Вълшебник

Защо влагаме в продуктите си йодирана морска сол?
– защото има естествени йод в малки количества и съдържа голям брой микроелементи – над 80бр.

Съвет: Йодът е съществено важен биоминерал, особено необходим при малките деца. Поради слабата му наситеност в почвите по български земи набавянето му посредством морксата сол е жизненоважно – естествено в минимални съобразени количества.

Позната каза, че са си все така безвкусни, значи е в много минимални количества.

# 452
Моята е с АБКМ и млечните може и след годината да пробваме пак. Иначе на мен ми изглеждат добре менютата на повечето кухни, честно казано. Мисля като се върна в офиса, да ѝ направя абонамент, последно гледах Ян Бибиян, а днес позната ми похвали Хербебе. Имате ли впечатления от тях?

# 453
  • София
Имам само позитивни мнения от Вълшебник. Бях се запътила за Юначе, че ми е най-близо пункта. Хубавото на всички кухни е, че може да се поръчва ден за ден и да се пробва детето дали харесва консистенция и вкус.

# 454
Ами казва се tweety май е старозагорска незнам дали я има навсякъде

# 455
  • София
Аз мисля, че е рано за кухня.

# 456
  • София
Защо да е рано, при положение, че са въведени нещата?

# 457
  • София
Аз така мисля Simple Smile Мъничка е според мен и не е узряла.
Аз краставици й давах.

# 458
Зависи от кухнята май. В държавната в квартала скоро приятелка с бебе на 11м. беше измерила кюфтето от кюфтета с бял сос - 8 см. (не предполагат все пак да се ядат по ЗВБ заради соса). А десертът веднъж беше цяло парче, натикано в буркан.

Аз ще се помъча още 4-5 м. и ще мине девойката на обща храна.

Днес първият ми опит с попара беше успешен. Чак не повярвах след фиаското на овесените ядки със сирене и масло. Мисля да въвеждам извара и кисело мляко и да започна да ги давам с плодове и домашни бисквити за закуска.

# 459
  • София
И аз до две седмици ще пробвам попарата.
Попи какви сухари ползва?
Кухня след годинка мисля. Елени няма проблем с парчета. Дъвче макар и без зъби:)
Овесените ядки й харесват. Днес тиква дадох много я хареса също.

# 460
  • София
Всички бебешки сухари, които намерих, бяха със соя, палмово масло и един куп е-та. Купих едни НЕ бебешки от Била с добър състав, но моя дивак не ги одобри. Попара не съм и няма и давам, пробвах да му предложа в обяд и следобедна. Закуска няма да замествам, понеже първото хранене на малкия е в 9.30.

# 461
  • София
В нета намерих едни безглутенови сухари, едните съдържат Брашно от елда (68%), оризово брашно, йодирана сол, а другите Царевично брашно (52%), оризово брашно, царевична полента (22%), йодирана сол, емулгатор: растителни моноглицериди. Мисля да поръчам. Детската кухня не ме кефи за това че въя всички десерти на всички кухни слагат захар, кому е нужна захар камо ли на бебе Flushed

# 462
Сухари аз взимам пападопулус в една червена опаковка са не са за бебета специално, но пък ми ги препоръча момичето в магазина и съм доволна

# 463
По колко грама пюрета и каши изяждат дечицата ви? Моята сладурана хапва не повече от 150 гр. Не й давам кърма след това, защото обикновено сме навън. Не е ли малко? Имам чувството, че до големите бурканчета въобще няма да стигнем...

# 464
Сухари взех на Чичи бебе. Нямат палмова мазнина. Не знам обаче дали другите мазнини вътре са транс или нетранс, важното е, че прояде сирене с тях. Мисля, като посвикне, да взимам типов хляб и да го препичам, защото става почти като сухар.

Хитрушана, моята рядко изяжда дори 150. Обикновено правя около 180-200 пюре и хвърлям от него няколко супени лъжици. След половин-един час я кърмя. Някой път изяжда и цялото количество, но е по-скоро рядко.

Мен в кухнята, освен захарта, не ме кефи, че първо и второ обикновено са с брашно.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 10:17 от wild poppy

Общи условия

Активация на акаунт