С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 867
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
  • София
190-230гр изяжда. Огладнява след 3-3.5-4ч

# 466
Взех едни сухари от ДМ и нямат захар. Вече въведох и сирене и кисело мляко, всеки ден давам глутен, но не е по схемата. Само започнах с овесените ядки няколко дни. После попара му дадох. Изяжда със сигурност около 180-190 гр, съдейки по обедното бурканче Simple Smile

# 467
Моят понякога нищо не яде,друг път изяжда цяло бурканче от 190гр.и не му стига.Аз давам от няколко дни пшенична каша и се чудя сега с какво да продължа.Само два вида месо съм въвела.Дали мога да му дам пуешко докато въвеждам глутен?

# 468
Според мен, ако от дадена зърнена култура си давала 2-3 дни, за да проследиш за реакция към самата нея, можеш да дадеш и ново месо/зеленчук/плод.

Давала съм и сирене (с попара), и кисело мляко. Много му харесва киселото мляко - такива широки усмивки пуска като го хапва. Само че не става за всеки ден, защото има същия проблем като кърмата - бедно е на желязо.

# 469
Богомил сутрин може да изяде света. Тази сутрин яде оризова каша с ябълково пюре, овес с ябълково пюре и пюре от череши. После настана такъв рев с огромни бликащи сълзи, че се наложи да му дам още пюре от ябълки... На обяд яде около 220 гр пюре.

# 470
  • София
И Елени яде над 200 гр пюре + плод някакъв. Обикновено една, две кайсии. Отделно като види някой да яде нещо започва да иска. Супер дразнещо за мен. Опасявам се, че ще е дунда като сестра си. Големият ми кошмар.
Но тя прави и големи паузи - сутринта закуси в 8 и обядва в 13 чак. Сега към 17 ще яде най- вероятно.

Казах ли ви, че казва мама и тати. И сочи с пръст. За сметка на това още пада настрани като седи, а за изправяне да не казвам- мираж.

# 471
Богомил когато яде в 9 и нещо после яде в 14. Днес в 14 ревеше и не искаше пюрето. Птобвах да му го дам в 15 и го омете.. сутрин му е най- голямата пауза.
От 10 дни е на 4 хранения. 2 пъти с мляко, веднъж каши, веднъж пюрета.
Моя нищо не казва "бу,би,би", дуе бузи, ама ни мама , ни баба.
Иначе "ей" и "айдиии" си ги казва Wink

# 472
  • София
Моето нищо не казва. Само ба-ба-ба-ба. Но пък пълзи из цялата къща и е като светкавица.
Някой питаше за връщането. Алекс продължава да връща, и мляко и пюрета и каши и почти винаги е доста време след ядене. Не знам какво е това чудо, но не минава.
В гадното време се депресирам! Като не можем за излезем, ми е тъпо!

# 473
На мен ми беше супер зимата у дома, но.той вече спи по- малко и цял ден у дома е нервно.
Усещам как разбира кога е с мен и кога е с баба му. Така се глези на нея, че пак няма на къде. Тая седмица в повечето време е на нейните грижи и другата седмица май ще трябва да го превъзпитаване... Само да гъкне и е на ръце... Уж й се карам, обяснявам й и пак същото

# 474
  • София
Свекърва ми в 5- те пъти , които е идвала обратно седи и гледа как реве и не я взема. Иде ми да й отпера една и да фръкнат очилата. Толкова е тъпа и недосетлива. Аз си я нося постоянно.И синът до над годинка си го гушках да заспи. Това остава, другото е вятър и мъгла:)
Хич да не излизам тя си спи и вкъщи поне два пъти.

# 475
Да го похваля моя дечко,от 1 юни казва „мама„.До скоро само „баба„ повтавяше,но вече позабрави тази думичка за ужас на баба му. Grinning Сега казва мама,гиги,ей и деди.
В последно време е много нервен и трудно заспива.Спи максимум два пъти на ден за по един час и преди да заспи реве и мрънка.Мисля че не са зъби,той още няма и венците изглеждат спокойни.Гледах един успокоителен чай на Хумана и се зачудих дали да не му взема.Но какъвто ми е злояд незнам дали ще иска да го пие.

# 476
  • София
Малкият е философ, не спира да говори - мама, баба, деде, диди, бубу, да, айде и десетки някакви други, които не знам как да напиша. За сметка на това е мързелив - не сяда сам, не лази, не се изправя. Да са живи и здрави децата, всичките ще проходят и проговорят.

Диването на 8м и 2 дни е 8770см (+280гр) и 71см (+2см).

# 477
Днес минах през един магазин и помолих да ми позволят да пробвам как Бо ще стои в проходилка.
Ей, откачи!!! Май скоро ще се купува ...

# 478
  • Варна
Момичета, днес хапна малко пюре, в което единственото ново беше лук. Но яде малко, после дадох мляко. И повърна на фонтан. Реших, че е от напъване, защото беше кисел и цивреше. Сега следобед яде каша и почти цяло голямо бурканче ябълка на слънчо....и пак повърна доста. Сега не знам реакция ли е към нещо....май пък доста го натъпках... Притесних се доста. Ще видя как ще е на следващото хранене

# 479
Мами вие давате ли зрънчо на вашите бебета,вчера с една позната се видяхме и бебето и което е по малко от моето,омете половин пакет зрънчо,но е бебе мечта,пухкаво,здраво досега не е имало сополи даже,а като знам моят какво чудо е ...Та чудя се дали аз не бъркам с мойте вечни притеснения за това и онова и дали не е по добре така да се случват

Общи условия

Активация на акаунт