Зрелостници 2018-та!!!

• 115 332
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 945
  • гр.София
Имам въпрос за СУ.
Младежът си е купил днес комплекта с документи, и снимки си е направил.И утре ще опита да се запише.
Но в линка на Г-ца Бързо се уча
пише,че искат и Здравна декларация за Редовна форма на обучение и ПОД 26 години.   Какво е това нещо?

# 946
  • I want it all and I want it now.
Декларация за здравно осигуряване. В книжарницата би трябвало да я има.
Намерих в нета :
http://mu-varna.bg/BG/Students/Documents/soc%20bitovi%20vyprosi/ … e%202017-2018.pdf

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 17:42 от Syn

# 947
  • гр.София
Syn, допреди малко в книжарница,която продава бланки и документи издирваха и на компютъра  такъв документ и няма. Аз си помислих даже,че става дума за амбулаторните картони,които подаваме в у-ще всяка година и се попълват от джи-пи.

# 948
Преправи този документ.😆 Виж дали ви ги искат 😊 В нета пише, че ги дават заедно с документите.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 18:03 от Syn

# 949
  • гр.София
Syn, няма го в комплекта с документите. Но по твоето заглавие  намерих стандартна бланка за попълване /не за Варна/,ще я разпечатаме ,пък утре ще разбере със сигурност,това ли е. Благодаря!

# 950
Моля.
Пусни я в темата 😊 може да потрябва.

# 951
  • София
Тук е цялата нужна информация, прочетете внимателно написаното.

https://sustudents.bg/2018-students/

Един въпрос за снимките. В дадения от Вас линк е посочено снимките да са във формат 3,5/4,5. А в сайта е посочен формат 4/6. Последно, какъв размер трябва да са снимките? Grinning
Снимките 4/6 се режат, 3.5/4.5 влизат точно за повечето формуляри.

Няма значение кога ще постъпят средствата нали ви дават бележка за извършено плащане, тя е важната.

Опашки има на касите големи, както и пред отделите студенти на по-желаните  факултети.

# 952
  • гр.София
"...декларация за здравно осигуряване, която се получава при записване." Т.е. на място трябва да си я получат.
От тук.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/novini/novini_i_s_bitiya/ … skiya_universitet

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 19:24 от blanc

# 953
  • София
От отдел студенти си взимат декларацията.

# 954
  • Вече на светло в София
Г-ца Бързо се уча, от прочетеното разбирам че картата ISIC ги получават октомври, до тогава има ли начин  да извади карта за градски транспорт с намаление?

# 955
  • София
Г-ца Бързо се уча, от прочетеното разбирам че картата ISIC ги получават октомври, до тогава има ли начин  да извади карта за градски транспорт с намаление?
Нямат, до тогава не се водят студенти. Могат да пробват с уверение, но не във всеки пункт зареждат само с уверение.

# 956
Значи на страницата на Центъра за градска мобилност е публикувана грешна информация.

ПЪТНИЦИ С ПРАВО НА АБОНАМЕНТНИ КАРТИ ПО ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ТАРИФА И УСЛОВИЯ ЗА ИЗДАВАНЕТО ИМ:
-Всички редовни студенти в колежи и висши учебни заведения с ректорат на територията на Столична община, включително дипломантите до първа дипломна сесия – картите се издават/зареждат срещу лична карта и студентска книжка със записана съответна учебна година при издаване на карта и при всяко първо зареждане за съответния семестър на  учебната година, а при всяко следващо зареждане – срещу лична карта. В началото на учебната година се допуска издаване/зареждане за един месец срещу уверение със записана съответна учебна година и лична карта;
-студенти, притежаващи международна студентска идентификационна карта /ISIC/ – картите се издават/зареждат срещу международна студентска идентификационна карта /ISIC/;

# 957
Утре ще подавам заявление за участие във второ класиране. Трябва ли да имам разпечатана бланка или ще ми я дадат на място?
Синът ми работи на доста по-отдалечено от София място, отколкото е родния ни град, та честта ще е изцяло моя...
Въоръжила съм се с нотариално заверено пълномощно и диплома - оригинал и копие, и много търпение 😄
За другата седмица ще добавя и снимки.
В крайна сметка не разбрах възможно ли е плащане чрез ИзиПей или не... Да съм подготвена за другата седмица.

# 958
  • гр.София
По въпроса за картата за градски транспорт, питах в бюрото в подлеза на Софийския университет и изрично ми заявиха,че веднага щом се запише за студент,може срещу уверение да си вземе карта.   Сегашната му изтича на 20 юли,така че максимално скоро ще проверим,така ли е наистина.

# 959
По въпроса за картата за градски транспорт, питах в бюрото в подлеза на Софийския университет и изрично ми заявиха,че веднага щом се запише за студент,може срещу уверение да си вземе карта.   Сегашната му изтича на 20 юли,така че максимално скоро ще проверим,така ли е наистина.

Ще ви следя, че и ние искаме да заредим картата, но нейната изтича на 26 юли. Да пишете дали сте успели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт