На море в Поморие 2018

• 73 575
  • 680
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте , кой плаж е най-близо до ул. Стара планина? И хубав ли е?

# 496
  • Сливен
Здравейте.Това ли са двата паркинга-единия безплатен,а другият платен,в Поморие?

# 497
Здравейте , кой плаж е най-близо до ул. Стара планина? И хубав ли е?

Източният - първи и втори вълнолом.  Дали е хубав...ами като останалите, малко по - широка е там плажната ивица, отколкото на някои от следващите и има много хора.

Здравейте.Това ли са двата паркинга-единия безплатен,а другият платен,в Поморие?

Да, това са два от паркингите - отляво е платения с повече места, а отдясно безплатния, където трудно се намират свободни места. Има и други безплатни паркинги в града, така че , с малко повече късмет, може да се паркира и безплатно.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 21:22 от daniela.qnkova

# 498
  • Поморие
Здравейте! Предстои ни септември месец да посетим Поморие. Имате ли мнение за заведения, предлагащи морска храна, които да са на приемлива цена? Интересуват ни заведения в стария град Simple Smile
Собственикът на "Свети Никола" си зарежда риба всеки ден и я приготвя. Ако ви предлагат риба, която не е в сезон, естествено, че ще е била замразявана. Най-масова по това време е попчето и чух, че и сафрид излизал, но не съм сигурна колко има и колко е голям.

# 499
  • София
Благодаря  за отговорите Simple Smile Последно преди 11 г. бях със семеството ми  на почивка в Поморие и затова сега се вълнувам много. Спомням си тогава, че си бяхме поръчали панирани миди. Бяха много вкусни и не бяха скъпи. Сега съм си наумила да хапна освен такива миди, ако намеря, и някаква друга морска храна.

Ако търсиш в Поморие това, което си видяла преди 11 г - няма го. Ще се разочароваш Wink

Иначе “При Мутафа” е хубаво и на добри цени - намира се на крайбрежната улица и е тип павилионче. Но ти препоръчвам черноморските риби там.

Аз лично много харесвам до кея, от който тръгват корабчетата ресторанта, който прилича на понтон. Мисля Food and Sea се казваше, но цените не са ниски. Великолепни неща има за ядене там.

# 500
Здравейте! Предстои ни септември месец да посетим Поморие. Имате ли мнение за заведения, предлагащи морска храна, които да са на приемлива цена? Интересуват ни заведения в стария град Simple Smile
Собственикът на "Свети Никола" си зарежда риба всеки ден и я приготвя. Ако ви предлагат риба, която не е в сезон, естествено, че ще е била замразявана. Най-масова по това време е попчето и чух, че и сафрид излизал, но не съм сигурна колко има и колко е голям.

Попчета даже нямало много. Вадели сафрид и дребен паламуд, понякога  кефал.

# 501
А, знаете ли нещо за къща за гости Тетрадови?
https://pochivka.bg/dom-tetradovi-o16096

и Ресторант Барбут?
https://pochivka.bg/barbut-k823

# 502
  • Точно където трябва
Аз също разглеждах апартаменти в Поморие в ОЛХ. Последните коментари ме накараха да се замисля...Може ли да препоръчате такъв/апартамент/ с цена до 60-65лв от който сте останали доволни. В стария град до 500м. от плаж и център.

# 503
Аз също разглеждах апартаменти в Поморие в ОЛХ. Последните коментари ме накараха да се замисля...Може ли да препоръчате такъв/апартамент/ с цена до 60-65лв от който сте останали доволни. В стария град до 500м. от плаж и център.

https://www.facebook.com/apartamentiperla/?ref=bookmarks -  по- малко от 100 м  до плажа, свободни дати 27 - 31 август (5 нощувки)

# 504
  • Точно където трябва
Не ме устройва, търся от 25 или 26-ти за 6 нощувки. Това е планираното, но се очертава да мога и по-рано...

# 505
  • Русе
Не ме устройва, търся от 25 или 26-ти за 6 нощувки. Това е планираното, но се очертава да мога и по-рано...
Апартаменти Авангард. https://m.rooms.bg/apartamenti-pomorie-apartamenti-avangard.html

# 506
  • Точно където трябва
На последният не ме устройва цената. До 60лв. Е ОК. Да попитам като местоположение Ул Софроний Врачански 1 как е ? И ул. Бр. Миладинови 30? Като близост до плаж и център и далече от шум. Ако  е удобно за паркиране наблизо и не са някакви мрачни и тъмни улички ще е супер!

# 507
На последният не ме устройва цената. До 60лв. Е ОК. Да попитам като местоположение Ул Софроний Врачански 1 как е ? И ул. Бр. Миладинови 30? Като близост до плаж и център и далече от шум. Ако  е удобно за паркиране наблизо и не са някакви мрачни и тъмни улички ще е супер!

Първият адрес е точно до платения паркинг, който коментирахме по снимка. Няма шумни заведения, оживено кръстовище, но може апартамента да е с обратно изложение.  Центърът е много близо, плажът е на 5 минути пеш.
Вторият адрес е на метри от централния площад, но улицата е тиха. Плаж на 500 -600 м.

# 508
  • Точно където трябва
А коя част се води център на Поморие? Кои улици?

# 509
А коя част се води център на Поморие? Кои улици?

Главната улица е "Княз Борис I ", тя е дълга и преминава през целия град от единия до другия край, включително и през двете му части . В самия център,около тази улица, има много други , които са преки или успоредни на нея.

С червено съм оградила ,приблизително, централната част на града, със синьо е главната улица, а със зелено е ул. "Братя Миладинови", за която питахте.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 13:55 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт