Със спазването на Дюкан се знае - перфектна фигура се вае - 285

• 76 809
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Hands V
Благодаря ти, Васи! Ще опитам с триците и водата. Не съм се сещала, винаги ги ям на палачинка.. Не ме притеснява особено много това, че кг не мърдат, тъй като усещам разлика в дрехите и формата на тялото си, пък и мърдам със някакви см от време на време. Предполагам че може преди МЦ да задържам вода. Simple Smile

Или просто добави към триците ленено семе - аз го вземам с обезмаслено мляко:v:

# 196
Здравейте, аз съм съвсем отскоро на втора фаза на режима. Правя 5/5 П/ПЗ, в момента завъртам втора десетдневка и се чувствам доста добре. Висока съм 178, 66 килограма, искам да стигна до 55.

Единственото ми прегрешение до момента е вино (много приятели на гости плюс рождени дни и т.н), иначе си спазвам нещата мега стриктно. Проблемът е, че след няколко седмици заминаваме на ваканция в Италия и въпреки че по принцип нямам проблем с дисциплината на хранене, мисля, че ще се изкуша. Искам да попитам вие самите как се справяте с храненето по време на ваканция - всякакви съвети са добре дошли.

Добре дошла, Teodora Simple Smile

За мен режима по време на пътуването беше истински кошмар(казвам си откровенно) Може би факта, че бях в страна извън ЕС и бях в хотел ми направиха лоша шега. Споделям моят опит: сутрин за закуска бях предимно на яйца ( белтъка- тъй като се притеснявам за холестерола си) и някое парченце краставичка и домат. Около 4 часа по-късно - кефир ( най- нискомасленият в магазина беше 1%) Обяд- от много обикаляне я има , я няма , но в случаите когато обядвахме - салата + варени пилешки гърди/ борш с пиле и за вечеря се опитвах да хапвам нещо подобно на обяда- пиле и салата или риба и салата.
 За съжаление в хотела не се предлагаше извара с масленост по-ниска от 9% ... Никакви пуешки филета, рибата беше маринована с огромно количество сол и мазнина, омлета беше приготвен на фурна и от начина по които изглеждаше предположих че съдържа брашно и прясно мляко( на дали млякото беше обезмаслено) За щастие и аз имах приготвено хлебче с овесени трици, което ме спасяваше на няколко пъти.
И след това пътуване за 7 дни бях - 1 кг, като си признавам че имах прегрешение 1 малка водка, чаша вино и едно близване сладолед.
Убедена съм , че Италия е държава в която можеш да намериш какво да хапнеш(режимно) без да му мислиш много.От всичките ми пребивавания там не си спомням да съм имала проблем с храненето , а аз принципно съм много взискателна към храна си , тъй като години наред се борих с висока кръвна захар, докато убедя тялото си, че съм инатлива и ще я преборя.

# 197
Пиратче,ти обаче и преди си била на Дюкан,разкажи за тогава,сега само се дооформяш ли😉?малкото килограми са май по голяма мъка,щото си въобразява човек че може да е по ларш

# 198
  • Варна
Благодаря на всички за съветите относно WC-то! Вярвайте ми, всичко, което ми предлагате съм го пробвала многократно. За два месеца плътно на режима нямам подобрение. Продължавам да опитвам, знам, че сладко от рози и сушени сини сливи може да задвижи, но уви не мога да си ги позволя. Предполагам, че като мина в 3 фаза и включвам и друга храна ще има ефект. Относно почивките, не мисля, че може да е чак толкова сложно, като се има предвид, че навсякъде се предлагат меса печени на скара, както и риба и разнообразни зеленчуци. Бих направила компромис със дните за редуване и примерно 7-те дни докато съм на почивка да съм на ПЗ. Единствено може да прегреша с нещо традиционно за хапване в дадената страна, нооо аз нямам никаква дисциплина, готова съм във всеки един момент да орегрешавам. Досега почти не съм само защото съм всеки ден на раблта и си приготвям храната от вечерта Simple Smile Успех! Да ви се похваля - тези дни наблюдавам движение в кантара надолу с по 100/200гр на ден Simple Smile. Пожелавам ви хубав, успешен и слънчев ден Simple Smile 😋

# 199
Единствено може да прегреша с нещо традиционно за хапване в дадената страна, нооо аз нямам никаква дисциплина, готова съм във всеки един момент да орегрешавам.

Това и мен ме тревожи Simple Smile

# 200
  • Варна
Единствено може да прегреша с нещо традиционно за хапване в дадената страна, нооо аз нямам никаква дисциплина, готова съм във всеки един момент да орегрешавам.

Това и мен ме тревожи Simple Smile

Честно казано, не мисля, че ще се отрази пагубно ако чийтнеш с нещо веднъж, два пъти. През цялото време може да се наслаждаваш на риби със зеленчукова гарнитура, пилешки филенца и подобни. Най-добре да си открадваш вкусове от чужда чиния, а не да си поръчваш, за да може да сведеш до минимум щетите Simple Smile

# 201
Аз пък съм на море след седмица и мисля да мина в трета,за по спокойно,после пак да се върна на 2фаза.Още от сега усещам че ми е морско и изкушаващо,някой няма ли да ме цапне с нещо,да се освестя,,щото ще съжалявам,ама ще е късно🤤👷😬

# 202
  • Варна
Аз пък съм на море след седмица и мисля да мина в трета,за по спокойно,после пак да се върна на 2фаза.Още от сега усещам че ми е морско и изкушаващо,някой няма ли да ме цапне с нещо,да се освестя,,щото ще съжалявам,ама ще е късно🤤👷😬

Аз съм от Варна и всяка вечер ми е морско. Нямаш нужда за черноморието да си на 3 фаза, после няма ли да ти е кофти да се върнеш към 2-ра? Почти всяка вечер си хапвам миди, скариди калмари и всякакви риби. Не помня кога последно ядох месо няколко дни подред. Единственото, което прекрачвам понякога са сосовете към тях, но обикновено предпочитам и се придържам към лимонов сок. Знам страхотна рецепта режимна за миди, а и скариди Simple Smile 1 пръст вино за аромат, връзка магданоз, връзка лющян, чесън, лук(див, зелен, стар, червен, какъвто и да е) солчица, лъжица горчица, една кофичка скир. С мъжа ми много обичаме люто, имам един сос от Лидл от китайската седмица, слагам само две три капчици и направо става огнено ястие. Това го правя и със скариди, и с миди, и с калмари. Или с доматен сос за дните на ПЗ. Със свежа салатка просто еееее... Simple Smile често си приготвям и рибена супа, обикновено използвам картоф за сгъстяване, но ако е бистра също е вкусна(откакто съм на режима) Simple Smile ще издържитееее Simple Smile аз днес съм на :
З: две рохко сварени яйца
О: две пилешки филенца от по 100г.
В: пил.дробчета,печени със зелен лук и прясно мляко и скир на фурна
Ииииии най-голямото ми удовлствие - СЛАДОЛЕД за десерт Simple Smile

# 203
Здравейте отслабващи момичета Simple Smile ,

Да се похваля аз днес Simple Smile. При двама рожденика в офиса , не съм хапнала нищо сладичко, а на всичкото отгоре сутринта заварих на бюрото си кутия с домашно правени традиционни кипърски сладки от една колежка която готви божествено и от тях няма да опитам ... Мъжо ще се зарадва най-много вероятно.
Аз задържах килцата , най-вероятно защото дните ми предстоят ... Sad

# 204
Здравейте на всички,от година и два месеца съм на режима и продължавам.От доста време не съм писъла защото нямах кирилица но вече всичко е на ред и ще пиша по често.
При мен нещата са в голям застой .Остават ми 10 кг.до калкулатора но нямат мардане.За  10 месеза свалих 40кг.и 4месеца вече съм в застой. даже за малко бях в 3 та за да раздвижа нещата Но нищо.Незнам дали има вразка но съм в пременопауза и си мисля че всичко се дължи на това.По някога се отчаивам много и си мисля че няма да мога да се приборя с тези 10 кг.Но за сега продължавам пък да видим.Лек ден и много минуси на всички.

# 205
Здравейте на всички,от година и два месеца съм на режима и продължавам.От доста време не съм писъла защото нямах кирилица но вече всичко е на ред и ще пиша по често.
При мен нещата са в голям застой .Остават ми 10 кг.до калкулатора но нямат мардане.За  10 месеза свалих 40кг.и 4месеца вече съм в застой. даже за малко бях в 3 та за да раздвижа нещата Но нищо.Незнам дали има вразка но съм в пременопауза и си мисля че всичко се дължи на това.По някога се отчаивам много и си мисля че няма да мога да се приборя с тези 10 кг.Но за сега продължавам пък да видим.Лек ден и много минуси на всички.

Lili,

Това си е направо похвално! Поздравления! Предполагам, че тялото влиза в защитен режим, не се отказвай  нещата ще се пораздвижат. Каквото и да казват за диетите и колкото и да са щадящи телата ни си имат техните показатели и собствено мнение, може би факта че остават много малко сваляне е причина да спре процеса. Не се отказвай! Стискам палци Simple Smile

# 206
Лили, от година и два месеца си втора фаза? Може би просто организмът ти е свикнал с режима и не го възприема като диета,

Васи, браво че си устояла на изкушенията!

Chochie, какво е лющян? Никога не съм го чувала и ми стана интересно:) И какъв е този сладолед– Сам ли го прави:)) похвали се:((

Аз съм висока 1,55 и искам да стана поне 49 ама надали. Сега съм 51 кг и мн бавно свалям. Предишния път с Дюкан стигнах до 45 кг но този път едва ли ще стане. При мен лошото е че килограмите ми не са разпределени равномерно и всичко е в областта на краката и задните части. Така че въпреки че не са мн килограмите си ми личат;(

# 207
  • Велико Търново
Добро утро!
Остават 32 дни до морето и мисля да съм изключително стриктна с режима Blush За целта ще моля момичетата, които са от дълго време на режима за съвети/корекции.Ще ми е полезно  Simple SmileВсеки ден ще пиша какво съм яла, а от днес ще пиша и с ден напред за да има време за корекция, ако съм в грешка.
Снощи излизах и днес кантара естествено е в плюс, но това беше.Единственото нещо, което знам, че не се препоръчва е суроватъчния протеин, обаче аз тренирам тежко и три пъти в седмицата двуразово.Смятам това да ми е единственото нарушение Blush

1/32
Закуска/8 часа/-1 яйце патешко+2 белтъка+100 грама пилешко филе+20 грама протеин.Това на омлет.
Обяд/12.00-12.30/1 яйце патешко+2 белтъка+110 грама пилешко филе на скара+20 грама протеин.
СЗ/16.00-16.30/-1 кисело мляко 0.1%
Вечеря/19.00-19.30/-2 белтъка+110 грама пилешко филе на скара+125 грама извара Пилос

Хубав и успешен ден!

# 208
  • Варна
Алексче, лющян и девесил е едно и също, ползват се листата за ароматизиране и овкусяване. Аз ги използвам само за рибни продукти, варя си и раците с това. Относно натрупването на мазнини, аз съм с ребра, които се виждат от самолет, обаче дупето и бедрата ми изглеждат направо дебели.. Като кг мисля, че влизам в нормите за височината си обаче аз виждам само задник в огледалото 😃😃😃, от две години чакам на видя петица на кантара, усетих раздвижване в кантара и се премврих със сантиметъра, имам 2см разлика в бедрата и 3см в ханша, което за мен е страхотно Simple Smile Винаги съм била около 49/50 макс 52кг,пак ми изглеждаше голямо дупвто, но поне се усещаше, че е с кокали а не със сланинки Simple Smile хубав ден на всички.
П. С. Сиска стискам палци за успешни 32 дни, къде дмятате да почивате Simple Smile

# 209
  • Велико Търново

П. С. Сиска стискам палци за успешни 32 дни, къде дмятате да почивате Simple Smile
Дано!
От днес до 31.07 имам 14 силови и 12 кардио тренировки Simple SmileИскрено се надявам в комбинация с режима да видя на кантара поне 58.500 т.е. това си задавам като цел.Мисля си, че е реалистично Blush
Ние винаги сме в Гранд хотела на Варна, обаче сега е в ремонт и ще сме в Азалия.Аз държа единствено да е първа линия и да има фитнес Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт