Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 823
  • 797
  •   1
Отговори
# 465
Др.Младенов ли ще те оперира?

# 466
  • София /Абсурдистан
Само няма да оперират за около месец, иначе в клиниката ще работят - манупулационни, превързочни и обслужващите звена, така ми казаха. Има хора, които са вече оперирани или планирани за операция преди 15-ти, вкл. и аз, тези звена ще си работят, както и доста от лекарите ще са си там.
Др.Младенов ли ще те оперира?
Да, той. Много добре ми обясни човека всичко.
Ще вървя и да ми се маха от главата и този проблем, че ме чакат още поне 12 химии и лъче след това, уффф...

# 467
  • SHOOT ME 10 $
milmich
Цитат
А иначе панацея срещу рецидиви няма, а само теория на вероятностите..
Така е, след колкото и време да е, на пълно е възможно и вероятно да се появи рецидив в момент на рязко отслабване на организма и срив в имунната му защита, вследствие най-често от драстични диети или силен емоционален стрес, притеснение, или и двете. При мен така се получи след 11 години застой. Сега съм в четвърти стадий, след операция и отстраняване на половината ч.дроб и множество лимфни възли, отново с две средно големи и множество малки и средни (около 20) лезии в ч. дроб, след 6 химио терапии с "Доцетаксел". Това установиха при направената К.Т и го отбелязаха, като прогрес на заболяването! Направо успокояващо, нали? Сега ми смениха Доцетаксела с Кабазитаксел(Джевтана). Няколко степени по-силно. Още три терапии - скенер- и продължаваме.Вече ми направиха първата, утре съм на втората, през 21 дни. Този прогрес на заболяването ми не променя начина ми на мислене и отношение към нещата от живота в дългосрочен план!(за сега, докато проблема не се е задълбочил и настъпят нетърпими болки. Тогава всички философски виждания за живота се изпаряват) Живея с твърдото убеждение и вяра, че с времето ще се получи едно натрупване, на което няма да издържи той-ракът(по- лошия вариант не го мисля) и ще постигна поне състояние на ремисия, ако не е победа! racing with the devil!
Учудващо много по-леко, почти без никакви сътресения понесох последната от старото и първата от новото лекарство терапии...но аз водя един много дисциплиниран начин на хранене с много допълнителни имуно  стимуланти, като сок от червено цвекло най-вече, вит.В-комплекс, много плодове и зеленчуци.
И така, Лейди, без паника! Всичко ще е наред при всички ви! Вярвайте?

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 19:34 от midkoo

# 468
  • София /Абсурдистан
Ех какви неща пишеш само... дано да се споразумееш с осмокракия да те остави на мира поне...
Няма паника, ама предпочитам да действам бързо, че ми писна да се помотвам по болници само. Аз винаги имам проблеми с правенето на избори, та съм се умислила като тиква на плет сега.
Химията на мен ми действа на килограмите, пък взех, че му отпуснах края сега с шоколад. Той си е антидепресант. Това вместо философско мислене.

# 469
  • София
Midkoo, в B-complex няма ли и B12? Той е противопоказен при рак - стимулира растежа на клетките.

Лейди, аз бих направила 2 в 1 операции.

# 470
  • SHOOT ME 10 $
Лейди

Аз винаги имам проблеми с правенето на избори, та съм се умислила като тиква на плет сега.
Химията на мен ми действа на килограмите, пък взех, че му отпуснах края сега с шоколад

Лейди, вземи се в ръце и веднага спри сладкото. Това е лудост. Та ти се убиваш, храниш ги гадовете, не допускам, че него знаеш!
А това за избора хич не е лесна работа, когато си под стрес и уплаха. Трябва да си идиот да не се изплашиш, но стисни зъби и вземи решение. С теб сме Hug Hug

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 15:02 от midkoo

# 471
  • SHOOT ME 10 $
Olive
Цитат
Midkoo, в B-complex няма ли и B12? Той е противопоказен при рак - стимулира растежа на клетките.

Да!! Абсолютно си права. Всички В-та стимулират растежа на клетките и тези на рака. Дълги бяха колебанията ми, приятелка, лекарка ми забрани да го вземам по същата причина, но лекар от екипа който ми правят химиото дълго и настоятелно ме убеждава че в В-комплекса нямало такова действие и аз консумирах два блистера и спрях все пак

# 472
  • София
Мидкооо, лудост е и този В комплекс, който взимаш.
А Лейдито спокойно може да си похапва черен шоколад в прилични дози, разбира се.

# 473
  • SHOOT ME 10 $
Казах ти, че го спрях витамина. А черен шоколад- да. Но тя не уточни и се притесних...

# 474
  • София /Абсурдистан
Е уж черен, ама отгоре пише 70 %, като погледнах дребния шрифт, пише 50. Лейдито лесно губи мярката, особено за семки и шоколад, да знаете.
Аз освен пак да мина да си купя В17 Амигос, че го изпих стария. Питах в клиниката онколозите, казаха ми пия каквито си искам витамини, глупости на търкалета било. Ха сега, на кого да вярваш.
Почти съм взела решение за операцията да е 2 в 1.
Митко, няма ли да стане и за теб В17?

# 475
  • SHOOT ME 10 $
Четох противоречиви коментари и за него, но мога да го пробвам ако го открия

# 476
  • София /Абсурдистан
Аз пих от този https://remedium.bg/product/79046/amigos-vitamin-v17-za-dobar-im … h100-kapsuli.html
В аптеките Ремедиум го има, там е и най-евтин.

# 477
Медът противопоказен ли е при рак?

# 478
  • SHOOT ME 10 $
  Unknown_lady
Благодаря! Hug
Спират ми химиотерапията! Нямало доставка на лекарството, което ми вливат не се знае до кога. Дано не ме довършат гадовете до тогава...пълна шитня мамкаму...оффф...изв. Ще издържа! Аз имим за какво(кого) да живея!

# 479
Няма ли заместител ?
Как може така.
Ти имаш нужда от това лечение !

Общи условия

Активация на акаунт