Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 782
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
От тази химия се чувствам изморена  и ми се спи. От друга страна вече не ме свърта на едно място и започвам много да се нервирам Sad

# 631
  • Варна
Покрай химията има и нещо като допинг, мила DZ, не бой се. Нормално е и такива неща да усещаш като превъзбуда редуваща се обаче с умора и отпадналост. Тия всички премедикации, промивки, физиологични разтвори преди или между сериозните химии, които ни вливат какво мислиш, че им е действието. В един момент омаян, лошо ти е, свят ти се вие, в следващия се чудиш на кое дърво по-напред да се покатериш и да закрещиш.

Хм... Сега поглеждам пак резултатите си... ми то... еритроцитите ми май не са съвсем добре и може би това е причината за сънливостта и умората. Нямам идея на какво може да се дължи, нямам идея и как да подсиля, тук май само с цвекло, което ми вършеше работа при хемоглобина няма да стане и задължително трябва да се види защо всичко останало е уж ОК, а там точно съм не само на границата, но и дори под или над границата. На две местенца гледам, че около тези еритроцити излизам от рамката, веднъж съм под, веднъж съм с завишени стойности, когато ги третират като обем спямо нещо си или обратното... хич не им разбирам и съвсем се обърках вече...

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 12:50 от Spirit Crusher

# 632
  • София /Абсурдистан
При мен другите стойности се пооправиха, но хемоглобинът пада и без химия, сега е 90 и нещо.

# 633
Имам заготовки за 10 кукли в кошница. Нарисувани, с готови тела, чакат само да им ушия роклите и да им сложа косите. Нямам сили и желание да ги довърша...
Ще чакам да ги видя, когато ще си по-добре и като станат готови! Облаците над главата ти ще се разсеят и отново ще се занимаваш с любимите неща....Лейди, оперирана съм във Враца, там са ме объркали много....Ходила съм по София на консултации....Преживяла съм много труден период, но след това всичко се забравя...Чакай и ти всичко да мине. Не се плаши от това, какво се пише в документите ти...Във врачанския онкодиспансер се засичам с една жена на 67 години, която 16 години е с 4 стадий рак и дъщерята й е с рак на гърдата! И двете жени изглеждат добре, весели! Гледала съм й онкодосието, в което пише за разсейки и какво ли не е....Но после гледам, че кръвните изследвания са добри. Колкото коварно, толкова и загадъчно, непредсказуемо това заболяване!

# 634
Най-важното е, че и лекарите, и вие, момичета давате най-доброто от себе си ! Толкова е чест рака на гърдата, че всяка седмица виждам по една  жена е GP практиката . Някои отдавна са забравили, други са в дълга ремисия, трети имат възобновяване и посрещат утрешния ден с ново лечение. Прегръдки и с Бога напред !

# 635
  • Sofia
Моля, ви, кажете ми къде може най-бързо да се запише час за сцинтиграфия на костите. В онкологията казаха да се обадя след 10 август, в СБАЛОЗ - чак септември. Може ли някъде да стане по-бързо. Ако не питам направилното място, насочете ме към друга тема.

# 636
В "Иван Рилски" срещу 235лв най-вероятно - https://www.rilski.com/bg/otdelenie-po-nuklearna-meditsina/
Обадете им се по телефона и питайте.

# 637
  • София
Моля, ви, кажете ми къде може най-бързо да се запише час за сцинтиграфия на костите. В онкологията казаха да се обадя след 10 август, в СБАЛОЗ - чак септември. Може ли някъде да стане по-бързо. Ако не питам направилното място, насочете ме към друга тема.

В "Св. Иван Рилски" работят с направление.

# 638
Да, работят и с направление. Ако разбира се не бързаш.

# 639
  • Sofia
Успях в Токуда да запиша за петък. По-ранен час няма никъде, където звънях.

# 640
  • Плевен
Мацки, много съм притеснена....Сега бях на масаж на гърба по препоръка на рехабилитаторите, младежа ми каза, че напипва липом, мастна тъкан, или нещо подобно.Да се притеснявам ли, какво да правя?

# 641
  • Варна
Елифанта, не се шашкай. Ако правилно си запомнила какво ти е казал младежа, това са някакви такива доброкачествени образувания. Хубаво е да се види какво е обаче и да не го отлагаш. В нещо като капсула се развиват, не пускат пипала, ама и така се пазят и организмът трудно абсорбира или успява "да спука" така да се каже. На мъжа ми махаха такова - подкожен липом, не повърхностен, а малко в дълбочина, трябваше обаче да се махне и да се види какво е задължително, че той има склонност да образува такива мастни топчета, неговото от по-коварничките се оказа, че много бързо порасна докато му дойдеше реда на дневен план, на бузата близо до окото беше, нерв някакъв можеше да притисне, неволеви мимики и тикове да провокира ако го беше оставил да си расте там необезпокояван.

# 642
  • Плевен
Spirit-че, много се шашнах, чак онемях и не можах да реагирам адекватно. Като отида в сряда пак на масаж, ще го питам къде е точно, колко е голямо и ще се обадя на онколожката, нали на 14,08 съм на скенер, могат да включат и тази част, ако преценят. Пфууу, егати филма. Тъкмо се кротнах, сега ново 20. Ще пиша като имам инфо, благодаря за подкрепата!

# 643
Ели, не влизай във филми.
Влязох в интернет да чета.
Като цяло това са доброкачектвени образувания. Даже и на тема от форума попаднах - през телефона линк не мога да дам.. стреса в момента и вкарването във филми повече ти вредят Hug

Моите блокчета днес са пристигнали при Поповска. В Сряда ще имам някаква яснота по въпроса Simple Smile

# 644
Spirit-че, много се шашнах, чак онемях и не можах да реагирам адекватно. Като отида в сряда пак на масаж, ще го питам къде е точно, колко е голямо и ще се обадя на онколожката, нали на 14,08 съм на скенер, могат да включат и тази част, ако преценят. Пфууу, егати филма. Тъкмо се кротнах, сега ново 20. Ще пиша като имам инфо, благодаря за подкрепата!
Имам костно топче отдолу на ходилото и лекарят е казал, че това от възрастта!

Общи условия

Активация на акаунт