От друга страна пък, само той е събирал пари за това жилище, но и аз съм чакала този момент и съм търпяла лишения от това да сме заедно и да го разбирам, че няма време и е изморен. Чувствам се странно и объркано.
Първо да отбележа, че дъщеря ми преди две години беше на мястото на приятеля ти- не съвсем, но почти. Момчето искаше даже 1/2 от имота, кредит тегли тя, а и изплаща, защото той е в постоянно търсене на работа.
Обаче те разбирам. Теб, а не приятеля ти. Само не разбирам, защо не си изтеглиш кредит за нещо малко- боксониера даже, но твоя. И я давай под наем.
И така спокойно можеш да заживееш при приятеля си. Не е казано да купуваш най-новото на пазара, като обзавеждане. Може и втора употреба нещо да е, сайтовете са пълни с добри предложения.
Хем ще си спокойна, че има къде да се прибереш, ако връзката не потръгне, хем няма да имаш претенции към чужд имот. Нападат те хората, но за съжаление животът вече е твърде меркантилен, ония любови романтични са си само за книгите/сериалите и си права да търсиш покрив над главата. Но не и на чужд гръб- сигурно и момчето си има свои проблеми, след като и то си прави сметките, а не гледа в розово. Бързо ви разделят, но не се поддавай на такива писания. Проблеми има навсякъде