Жилище и мисли

• 59 793
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно е така!
Браво на теб, че си толкова хитра и умна! Peace

Не съм нито умна, нито хитра, а реалист. Освен това си изпатих лично от глупост и наивитет и сама собственоръчно и причиних адски проблеми. Но и за това НЕ съжалявам, защото разбрах що за стока е избраникът ми, какво мога да очаквам от него и колко може да му се разчита - човек се познава в ситуация - той получа шанса и се издъни. От тук натам действам с акъл, а не от любов

# 451
Skrekkelig, сексът е удоволствие и за двамата, а не стока за продан, освен ако не си професионалистка.
Абе кой купува апартаменти за гаджетата си аз пак ще попитам?
Мноко филми гледате!
П.п.
Тя що не си докаже любовта като вземе кредит?

Имала съм гаджета САМО за временна употреба както се казва и това е било предназначението им  - кефели са ме но не са били партия за женене. И никога не съм изисквала да ме черпят (ако сами предложат ОК разбира се), още по-малко да ми приписват имоти - категорично бих отказала, защото си знам намеренията - че НЕ са сериозни - и не заслужавам да ме вземат насериозно и да инвестират чак толкова в мен и накрая да ги разочаровам - точно щото и аз на тях и те на мен са ми за ЗАБАВЛЕНИЕ само. Но авторката прави план за се жени и очаква от него същото. И той трябва да и докаже че има същите планове или да и даде да разбере, че му е само за удоволствие и ако иска сериозна връзка да си търси сериозен мъж.

Сексът, доколкото ми е известно, е и за двамата.
Децата са общи.
С кое точно се "слугува" на мъжа?!? ММ чисти и поддържа къщата наравно с мен.

хора, много сте глупави, честно. Имайте предвид, че тук четат и мъже и в момента ви се присмиват на наивността

Голямо писане настана по тази тема Smile  Искам обаче да те попитам, ако ти имаш жилище и тъкмо се зажениш, че препишеш ли половината от него на новия си съпруг?

# 452
Като чета темата, сексът е превърнат в услуга, остава само касовия апарат и да се внася и ДДС-то към държавата...То на днешно време човек да не смее секс да прави, че като няма и предварителен ценоразпис, после я мазето, я цялата панелка ще отнесе доставчика на услугата...

заради лесният и безплатен секс (и деца) който им доставихме сега сме в положение сами да си купуваме апартаменти за всеки случай, да не останем на улицата. Ясно е, че можем. Ама си е набутвация отвсякъде

Голямо писане настана по тази тема Smile  Искам обаче да те попитам, ако ти имаш жилище и тъкмо се зажениш, че препишеш ли половината от него на новия си съпруг?

да - ако ми роди и отгледа децата и ми слугува за всичко. И всяка вечер ми прави масажи (предпочитам ги пред секса)

# 453
  • град-държава
Скрит текст:
Skrekkelig, сексът е удоволствие и за двамата, а не стока за продан, освен ако не си професионалистка.
Абе кой купува апартаменти за гаджетата си аз пак ще попитам?
Мноко филми гледате!
П.п.
Тя що не си докаже любовта като вземе кредит?

Имала съм гаджета САМО за временна употреба както се казва и това е било предназначението им  - кефели са ме но не са били партия за женене. И никога не съм изисквала да ме черпят (ако сами предложат ОК разбира се), още по-малко да ми приписват имоти - категорично бих отказала, защото си знам намеренията - че НЕ са сериозни - и не заслужавам да ме вземат насериозно и да инвестират чак толкова в мен и накрая да ги разочаровам - точно щото и аз на тях и те на мен са ми за ЗАБАВЛЕНИЕ само. Но авторката прави план за се жени и очаква от него същото. И той трябва да и докаже че има същите планове или да и даде да разбере, че му е само за удоволствие и ако иска сериозна връзка да си търси сериозен мъж.

Сексът, доколкото ми е известно, е и за двамата.
Децата са общи.
С кое точно се "слугува" на мъжа?!? ММ чисти и поддържа къщата наравно с мен.

хора, много сте глупави, честно. Имайте предвид, че тук четат и мъже и в момента ви се присмиват на наивността
Сигурно е така, но аз все още съм омъжена за този мъж, който срещнах преди 12години и все още мисля, че нещо много ти е сбъркано в понятията, както и тези на авторката.
Не ми отговори защо тя не тегли кредит и не участва солидарно на старта на съвместния им живот?

# 454
Като чета темата, сексът е превърнат в услуга, остава само касовия апарат и да се внася и ДДС-то към държавата...То на днешно време човек да не смее секс да прави, че като няма и предварителен ценоразпис, после я мазето, я цялата панелка ще отнесе доставчика на услугата...

заради лесният и безплатен секс (и деца) който им доставихме сега сме в положение сами да си купуваме апартаменти за всеки случай, да не останем на улицата. Ясно е, че можем. Ама си е набутвация отвсякъде

да - ако ми роди и отгледа децата и ми слугува за всичко. И всяка вечер ми прави масажи (предпочитам ги пред секса)

М, да, ама трябва да го направиш преди да заживеете заедно, пък масажите...…

Ама нали ти си умната, действай, как знаеш....ние простите, ще замълчим, че току виж някой четящ темата мъж се открехне много.....

Ти секса по задължение ли го правиш, то мъка голяма.....? Децата си не ги ли обичаш? В пореден пост обясняваш за "лесният и безплатен секс (и деца)", все едно някаква велика услуга му правиш на мъжа си.

Сигурно е така, но аз все още съм омъжена за този мъж, който срещнах преди 12години и все още мисля, че нещо много ти е сбъркано в понятията, както и тези на авторката.
Не ми отговори защо тя не тегли кредит и не участва солидарно на старта на съвместния им живот?

Точно! +1  Peace

# 455

А не - БЕШЕ ми сбъркано като се женех по любов и вярвах на 100% в искреността на любимия. Докато не ми доказа, че не може да му се вярва и се наложи да включа в отношенията ни разума си и най-вече чувството за самосъхранение.

Мен ли си ме питала защо не е теглила кредит? Трябва да е много тъпа да се зароби с кредит заради някаква несигурна връзка и пършава гарсониера

# 456
  • Няма такава държава!
Аз пък да попитам къде е нейното доказателство за любов? За неговото е ясно – или половин апартамент, или не я обича.
Тя обаче как точно му доказва любовта си? Ама така, материално да я доказва, не само на приказки.

Ще се ожени за него завинаги и ще му роди безплатни деца. Smiley Ще... забележете бъдещото време, докато от него се изисква да действа сега.

ЖДНБ! Досега не знаех, че децата са безплатни - да ви кажа на мен бая скъпички ми излизат, на мъжо - също.

А и стига вече да доказвате нещата от живота с примери от сериали или филми, ама, моля ви се това са нечии фантазии, тия мъже не съществуват реално, затова и няма как да се срещнат, даже на снимачната площадка.

# 457
Доживях да чуя за теглене на кредити като израз на любов. Бе това не ви е сериал:) ами да, реално е доста тъпо жената от своя страна да се доказва, като тегли кредит. Вече обясних причината: защото няма да е на нулата, а под нея с доста.

# 458
  • град-държава
А той ще е много умен(ивлюбен) ако я направи съсобственик на жилище, без дори да имат и ден съвместен живот и без тя да е допринесла по никакъв начин освен с чакане той да се прибере от работа и красота, която също е под въпрос. аха.Smile

# 459

М, да, ама трябва да го направиш преди да заживеете заедно, пък масажите...…

Ама нали ти си умната, действай, как знаеш....ние простите, ще замълчим, че току виж някой четящ темата мъж се открехне много.....

Ти секса по задължение ли го правиш, то мъка голяма.....? Децата си не ги ли обичаш? В пореден пост обясняваш за "лесният и безплатен секс (и деца)", все едно някаква велика услуга му правиш на мъжа си.

Виж, аз съм жена на възраст - сексът вече не ме интересува - той има нужда от него и наистина смятам, че като негова съпруга му го дължа, въпреки че съм го ограничила максимално. Не е велика услуга, но ако не му го дам ще се наложи да си плаща за него, а той не обича да харчи пари за глупости - така че си реално си е безплатна услуга. Жените и мъжете имаме различни нужди и това е нормално - аз задоволявам неговите, той моите и всичко е точно.

# 460
Защото не знае какво е съвместен живот.
По принцип съм на мнението на Skrekkelig за много работи, обаче наистина не мога да си представя нещо елементарно да ми трябва за дома и да не го купя. Ок, стиска се даде 200 лв за легло приста с матрск и механизъм. Утре ще се стиска така и за тоалетната хартия.
Човек, който смята, че в провинцията не е живее с 600 лв, или никога не ги е виждал, или някой друг го обгрижва и му поема битовите разходи.
Пък авторката е ясна, възпитанието също. Истинска жена с нужди. От маминото рамо на съпружеското коляно. Само малко е поокъсняла, селските моми се женят 2 дни след хабитурентската, бременни в 4ти месец. Сигурно затова и сега е на юруш, преди наборът да се е усетил какво си вкарва в къщата.

# 461
  • София /Абсурдистан
Или теглиш кредит за жилище, като преди това теглиш друг за самоучастието и имаш нещо само свое, като ставаш заложник на банката за дълги години, а и втора работа ще трябва да потърсиш, или нямаш нищо. Другата опция е работа в чужбина, което, колкото и да е трудно, за мен е по-приемливо, защото ще е за около 5 г макс, а не за 30, колкото е в банката. За млад и здрав човек не е болка за умиране, понася се. Ама така, както го представяш, няма да стане, времената се промениха и балъци има все по-малко.
А и защо ти е да се омъжваш за някого, след като от сега имаш идеи за раздяла.

# 462
А той ще е много умен(ивлюбен) ако я направи съсобственик на жилище, без дори да имат и ден съвместен живот и без тя да е допринесла по никакъв начин освен с чакане той да се прибере от работа и красота, която също е под въпрос. аха.Smile

Това със съвместният живот не разбрах защо е толкова важно - имаш предвид без да му послугувала за да си заслужи дяла ли?

Аз също не мога да си представя да ми трябва легло и да не мога или да се стискам да си го купя при положение, че работя за заплата. Прекалено е да очакваш всичко от другия и дразнещо

# 463
  • Няма такава държава!
Непозната дама, нали 100 пъти се опитахме да и го обясним това, но тя не, та не! Не иска кредити - иска сигурност, не иска да се напрегне самата тя - друг трябва да и докаже колко много я обича. Аз лично не я намирам за меркантилна, наистина в началото сигурно, наплашена от съдбата на майка си, е тръгнала с романтичната нагласа, обаче след разговорите с младежа, неговите действия и темата тук би трябвало поне малко да е променила позицията си. Би трябвало, ма не е!

# 464
  • град-държава
Сирена, ироничен ми е въпросът. Нито с кредити, нито с апартаменти се доказва любов. Авторката постава любовта му към нея под въпрос, защото нали, но в същото време нейната не се поставя на тази плоскост. 😆
Не знам алчна ли е, инфантилна ли е, каква е. Аз лично съм объркана.

Общи условия

Активация на акаунт