Жилище и мисли

• 59 363
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 365
Темата за Сирената ли е ?

# 1 366
Да...
Забравихме да питаме Алиса в кой квартал е тая боксониера.... да не се окаже,че хептен няма смисъл да се бори.

ПС : А за градския транспорт - и аз се возя на него ( може би,защото съм Дон Кихот ) .

Няма значение квартала, ако е в България или чужбина е гаден и не си струва. Точка. Joy

Ако е наследствен, или купен - също. Ако е ново или старо строителство - съвсем.

# 1 367
Е сега, децата поотрасват, него ден бяха благоразположени и си изисках от таткото 3-4 часа гарнизонен отпуск за шопинг. Между другото, и майка ми ходи до центъра с ГТ, щото трудно паркира.

Абе много строги изисквания тука, принцеси ли сте, що ли, нещо протоколно ли наруших?

Понякога и пеша ходя из града, това позволено ли е?

С влак може ли? До София ходя с влак, плавно и лежерно, не ми се изправя косата по магистралата. А може и да срещнеш някой провайдър във втора класа:)

# 1 368
Темата за Сирената ли е ?

Аре сега, коя тема някога е била за нея пък. ... не ставай смешна.

# 1 369
Да...
Забравихме да питаме Алиса в кой квартал е тая боксониера.... да не се окаже,че хептен няма смисъл да се бори.

ПС : А за градския транспорт - и аз се возя на него ( може би,защото съм Дон Кихот ) .

Няма значение квартала, ако е в България или чужбина е гаден и не си струва. Точка. Joy

Ако е наследствен, или купен - също. Ако е ново или старо строителство - съвсем.

Аз даже вече се замислям дали да не взема да си продам панелката и да отида на квартира - да си живея рахат ...

# 1 370
Е сега, децата поотрасват, него ден бяха благоразположени и си изисках от таткото 3-4 часа гарнизонен отпуск за шопинг. Между другото, и майка ми ходи до центъра с ГТ, щото трудно паркира.

Абе много строги изисквания тука, принцеси ли сте, що ли, нещо протоколно ли наруших?

Понякога и пеша ходя из града, това позволено ли е?

С влак може ли? До София ходя с влак, плавно и лежерно, не ми се изправя косата по магистралата. А може и да срещнеш някой провайдър във втора класа:)

Майка ти ходи с ГТ, защото вече е изяла парите от апартамента, дето е продала.

А ти правилно правиш, дори до София трябва да ходиш пеша, защото иначе си на загуба. А трябва да се спестят 150к от нищото, не е лесно. Може и стъкла да миеш по пътя.

# 1 371
Norvy: Ще я продадеш, ама няма на кой. Тая панелка, вече се изясни, е по-скоро воденичен камък.
Но може по принцип да си станеш сам на себе си рентиер и да си местиш едни 600 лева: хем си на квартира, хем получаваш наем.
Питай СоТ, тя е по тея схеми как купува-продава апартементи, дето няма.

# 1 372
  • Пловдив

Аз даже вече се замислям дали да не взема да си продам панелката и да отида на квартира - да си живея рахат ...
Продай я на някой, който да ти я даде под наем после.

# 1 373
Може и да се омъжи и да взима наем от мъжа си, както правят с Манекена + 1000 лева, да не работи, общо 1600 доход.

# 1 374
Norvy: Ще я продадеш, ама няма на кой. Тая панелка, вече се изясни, е по-скоро воденичен камък.
Но може по принцип да си станеш сам на себе си рентиер и да си местиш едни 600 лева: хем си на квартира, хем получаваш наем.
Питай СоТ, тя е по тея схеми как купува-продава апартементи, дето няма.

А,то пък няма на кого.
Забравих.
Сега не мога да се оттърва от нея,егати.Confounded
Каква груба грешка съм допуснала.
Нищо.
Ще отида на квартира,а панелката ще се опитам да я дам под наем ( ако намеря евентуално някой актуален с далаверите дето иска да живее на квартира ).

# 1 375
Взимам си урока. Чадо без хАпартаментче и таралясник ще има ултра-ниско самочувствие. Трябва в Елита, Оазиса, Орхидеята, плюс отсега да събирам за кола, да не стъпва в ГТ, че срамотия.

# 1 376
Не, не, сетих се. Продай я на мъжа ти, той ще ти плаща наем, после той ще ти предпише половината и едно успокоително и накрая ще я оставите на детето, а вие с наема от мъжа ти ще идете за напазуравате за седмицата в Лидъл.

# 1 377
Взимам си урока. Чадо без хАпартаментче и таралясник ще има ултра-ниско самочувствие. Трябва в Елита, Оазиса, Орхидеята, плюс отсега да събирам за кола, да не стъпва в ГТ, че срамотия.
Ако пералнята ти е Миеле за над 1500 можеш да се повозиш на ГТ, простено ти е. Grinning

# 1 378
Лоша работа,значи.
Не да си живеем като циганите - без панелки, направо на пръста - като истински еко хора, ами имоти - та имоти - и то в един смешни квартални,в смешни панелки,в смешни комплекси,че и данъци да им плащаме,че и кредити да теглим,че и да ги обзавеждаме ... егати ужасията. За кво ?

# 1 379
имоти - та имоти - и то в един смешни квартални,в смешни панелки,в смешни комплекси,че и данъци да им плащаме,че и кредити да теглим ... егати ужасията. За кво ?

За да има за децата, за какво. Защото като няма и после порастнат като едно дълбоко огорчени хора и гледай кво става: цял форум им прави терапия на комплексите във всяка тема. Вече като отворя форума и ми е ясно, че сме на тема апартаменти, далавери, пазарни балони и колко скапан е целия номер.

Общи условия

Активация на акаунт