На море в Гърция 2018 - II

• 85 513
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Обожавам Гърция и редовно я посещаваме!
Обаче! Имам нелеката задача да намеря къща за 4 възрастни, 3 деца големи и едно полу-бебе(което ще спи в кошара). Става въпрос за края на август, гледах къде ли не, обаче няма свободни къщи.
На вас разчитам!

# 631
  • София
Здравейте!
Обожавам Гърция и редовно я посещаваме!
Обаче! Имам нелеката задача да намеря къща за 4 възрастни, 3 деца големи и едно полу-бебе(което ще спи в кошара). Става въпрос за края на август, гледах къде ли не, обаче няма свободни къщи.
На вас разчитам!

С букинг пробва ли?

# 632
  • Варна
Имам нелеката задача да намеря къща за 4 възрастни, 3 деца големи и едно полу-бебе(което ще спи в кошара). Става въпрос за края на август, гледах къде ли не, обаче няма свободни къщи.
На вас разчитам!

Забранили сте ЛС! Как да ви пратим адреси ?

# 633
Може ли и на мен на лични? Търся голяма вила с четири спални, за 8 възрастни и 3 деца.

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 09:17 от zveti81

# 634
До Паксос и Антипакси отидохме с корабчето, което тръгваше от Амудия, после мина през Парга. Малко корабче, не повече от 20 човека. Около скалите капитанът скочи във водата и влезе да се гмурка в пещерите с хората, показва им разни неща по дъното. Обаче миналата година не можахме да слезем на Вутуми, било им временно забранено. За мен голям минус е, че нямаше сянка на втория етаж. Изгоряхме като маймуни.

# 635
  • Пловдив
Да, това със сянката е проблем, както и размера на кораба за 20 човека (поне за мен). Ние избрахме Гайос заради сянката, че музиката е тиха, а не парти, както и заради размера. Въпреки това имаше момент, в който от вълнението работата беше много зле, а морето уж беше спокойно. Това с 200 души на борда, не ми се мисли с 20....

# 636
  • София
И така- от хотела бяха ОК да си променим датите на почивка, но от агенцията, през която сме си купили почивката- НЕ! Заявиха ни - или отивате или 75% си губим парите- все едно сме се отказали.
Много съм разочарована.
Наистина единственото ми притеснение е дали ще е безопасно след подобно наводнение да водя дете да се къпе  и играе на плажа. Избрахме Гърция точно заради гаранциите, че е чисто. Който е на Касандра -Афитос моля, да каже какво е положението. Благодаря.

# 637
Нашата резервация е от 01.07 на Ситония, Метаморфоси и заминаваме, с 2 деца на по 4г. сме.

# 638
Привет момичета, някоя от Вас да е ходила на Paleo Tsifliki, Кавала?

На всички почиващи в момента пожелавам много слънце!  Hug

Ходила съм в Палео преди 4 години, точно по това време на година. Какво те интересува?

# 639
  • Bristol
Как е в Гърция в момента, развали ли се и там времето?

Аз се включвам да споделя последно какво ми се случи. Тя Параход добре питаше, защо съм се разбързала с резервациите 😂
Планирах да взема фери в петък до Лимнос. Направих резервация за къща, но билетите за ферито още не бяха пуснати. Добре, че не ги купихме, синът в последния момент ни изненада, че тогава му е дипломирането и ни кани. Ок примирих се, събота ферито в полунощ ще е. Този път купих билетите. Преди седмица получавам имейл. Компанията е канселирала нощното фери и ще има вместо това сутринта. Което е супер, не исках в полунощ, но събота сутрин за мен е невъзможно 😢 Неделя нямат, та чак понеделник сутрин. С два дни ми се съкрати престоя, заради объркани планове. Да видим какво още ме чака 😜

# 640
Имам нелеката задача да намеря къща за 4 възрастни, 3 деца големи и едно полу-бебе(което ще спи в кошара). Става въпрос за края на август, гледах къде ли не, обаче няма свободни къщи.
На вас разчитам!

Забранили сте ЛС! Как да ви пратим адреси ?
Писах ви лс, дали го получихте?

# 641
Мигла, резервирайте направо друг път. Не си струва през агенция за Гърция.
Вие с кола ли ще сте? Ако да, може да обикаляте плажовете и да си избирате.

В Неа Перамос водата е чиста и е слънчево. Вчера морето беше леко мътно, но днес е съвсем ок.

Ние искахме на връщане от Гърция да останем няколко дни в Добринище и сега ни казаха, че къщичките, които наемаме обикновено, били наводнени. Голям карък. Сменихме за хотелската част, но се надявам да не вали там другата седмица  #Cussing out

# 642
  • София
Мигла, резервирайте направо друг път. Не си струва през агенция за Гърция.
Вие с кола ли ще сте? Ако да, може да обикаляте плажовете и да си избирате.

В Неа Перамос водата е чиста и е слънчево. Вчера морето беше леко мътно, но днес е съвсем ок.
 :
Благодаря, за отговора, Дъждец! Доста успокоително ми идват думите за състоянето на водата! Да, повече никога чрез агенция и ние така решихме.
Хубава почивка и на вас! Да се подреди отсядането ви в Добринище! Simple Smile

# 643
Наистина единственото ми притеснение е дали ще е безопасно след подобно наводнение да водя дете да се къпе  и играе на плажа. Избрахме Гърция точно заради гаранциите, че е чисто.
Не мисля, че бихте имали проблеми с чистотата на морето. Амуляни не е много далече от наводнените райони на Ситония, а се къпем в морето от вчера (а и в сряда се топнахме между капките), с дете на 2 години. Като се замисля ми се струва, че малко повече плашат хората, за да ходят по нашето море, то нали е "чисто", но все пак тук нямаше големи стихии, само два дни с пропуснат плаж.

# 644
Здравейте,

може ли мнение за http://www.alkionibythesea.gr/photos/hotel-alkioni-photos Става ли за деца. Има ли къде да се яде?

Общи условия

Активация на акаунт