Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 401
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Ако някой разбере какво е станало и как е минало, да каже

# 691
Не са отишли  Laughing

# 692
Не са отишли  Laughing
Grinning
видях в твоята групичка, Тери, че други двама доста изтънчени и елегантни са отишли чак до Ливан за награди!
А тези не можаха да отидат до университета в Истанбул Grinning

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 22:42 от morella allan poe

# 693
Вие ме убихте направо!
Не очаквах това, хм, и то и от двамата. Имам само един коментар, не само непрофесионално, но и неуважително.

# 694
Вие ме убихте направо!
Не очаквах това, хм, и то и от двамата. Имам само един коментар, не само непрофесионално, но и неуважително.
Аз го очаквах от него, ама щеше да е по-кофти Бирдже да отиде сама и съвсем щяха да го намразят.
Бергюзар Корел  и Халит Ергенч са тези, които са отишли чак до Ливан! Много елегантни изглеждаха Simple Smile) сега гледах и клипче в инста, доста развълнувани изглеждаха Simple Smile)))

# 695
https://www.instagram.com/p/Bknd0v5lGC2/
 мори , предизвика ми любопитството да видя елегантните
 и затова ще си позволя-/за което моля, да ме извините / да  сложа клип с бергюзар и халит

Новое с Ибо

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 01:42 от kmaroo

# 696
kmaroo, благодаря Simple SmileHug
Той е с папийон, а тя е много нежна и елегантна. Късата коса, когато е права ми харесва, макар да идва твърдееее късо за моя вкус.  Peace
Ще поправя грешката, че никога не съм ги гледала тези двамата. Джулс ми препоръча Karadayi с нея Simple Smile)   Hug

А тази снимка, вярно снощи единият от приятелите на Ибо я качи, но се коментира доста, че е стара. Малко е тъпо да я качат точно в нощта на наградите, на които Ибо не присъства Grinning
Но май наистина е стара, първо заради суичърите (нищо че Петровден това лято прилича повече на Никулден у нас), но същите хора със същите дрехи вече сме ги виждали да диджействат. Peace

# 697
Хорааааааааааа, идвам с нецензурираната целувка  на Ферфат и Аслъ  в каменната къща. Само не ми казвайте, че вече сте я виждали, че ще се изям от яд  newsm78

https://www.facebook.com/pavin.bhoom/videos/2103237946372106/?source=feed_text

# 698
Не знаех, че е имало нецензурирана целувка.😄 Не ми се отваря ...може ли друг линк?🤔

Това било обръщение на Бирдже за феновете и университета. Не знам какво казва, но поне е направила обръщение
https://www.instagram.com/p/BkpPfgzH5Vr/?utm_source=ig_share_she … hid=1jseotrifflwb

# 699
мори , сори 4е съм постнала предишна снимка , , нали копирам от руски и каквото сложат , а при тях пишеше , 4е и бирже и брахим  имат записани  изявления за вечерта на наградите

луиза мерси за ентусиазма ти , но  линка не се отваря и при мен

# 700
kmaroo, моля те, не се извинявай. Снимката е качена наистина снощи от приятел на Ибо, просто в соц мрежи се коментираше дали е нова или стара. И повечето казват, че е от предишно събиране и се чудят защо точно снощи са я пуснали в нощта на наградите, защото е малко злепоставящо.
Надявам се ме разбра:)))
Някой ще каже ли какво вика Бирдже във видеото? 😀😍😄

# 701
мерси мори ,разбрах те ,

предполагам,  4е това е въпросното  обръщението на  което  рускините са сложили превод

«Всем привет! Университет Стамбула, я вас очень благодарю за то, что посчитали меня достойной этой награды. Потому что голоса молодежи очень важны. И на протяжении всего года вы нас любили, поддерживали. Запыхавшись следовали за нами. Сделали нас очень счастливыми, правда. С вашей энергией мы очень возрасли, правда. Но, конечно, ничего не бывает без труда и за нами стоит большая рабочая команда. Я хочу поблагодарить их, потому что самую большую благодарность заслужили они. Нашу команду, каждого по отдельности - актеров, друзей, создателей. Потому что благодаря им, мы с вами встретились. Сначала им спасибо, потом вам спасибо. Хорошо, что вы есть, пусть будет еще больше наград. Ваши мечты пусть будут пусть будут с вами. Еще я извиняюсь, что не пришла, но к сожалению, т.е., если бы премия могла быть на связи, могли бы там быть, но в этой истории еще до этого была проблема. Из-за возникшей ситуации не могу быть с вами. Но мое сердце с вами, как и говорила.»

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 14:59 от kmaroo

# 702
Странно, нещо не правя правилно, извинете. А това отваря ли се?
https://twitter.com/sekerpareci/status/1013005104641961986

# 703
да луиза отваря се , а в коя поред серия беше

# 704
Добро утро! Hug

Нашата Суна от ЧБЛ:

Чета при рускините, че по повод вчерашното награждаване в Истанбулския университет е имало манипулация, при гласуването в последния момент са били добавени гласове и Soz се е изравнил по гласове с ЧБЛ Rolling Eyes Рускините говорят за манипулация на гласовете newsm78

Разсъждения на Ибо за любовта:

Целувката от 16 еп. на ЧБЛ, излъчена в Албания.....1:1 с гледаната от нас версия ли е?

https://vk.com/video-105134593_456242294

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 09:07 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт