ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 342
  • 752
  •   2
Отговори
# 705
Кхъ, кхъ, кхъ. Като видиш какво ти нося, рязко ще вляза в топлата цветова гама.
Айде, гледай и да ме споменаваш с добро
https://youtu.be/LngBKVoElQw
Oууу, Бамби и Бойко Кръстанов Heart Eyes, част от вината ти е простена Joy

# 706
Роси, мръдвам дупе да се наместиш на кладата и ти казвам, че Велислав каза „триъгълникът стана четириъгълник” и говореше в минало време и сто процента имаше предвид Албена.

Абе как си представяте да дойде койтп и да е и Зорница да се заиграе с него, това е абсурден абсурд и даже доводите за сеир не вървят Joy Да не говорим, че Калин Врачански е с ръст на джудже и до Зорница ще изглежда нелепо.

Дона, само светло сива? Дори след....ъъъъъ...разголването? Cold Sweat

Редактирам се. Роси, сега прочетох по-внимателно - Банков, Марио, ъъъ...примерно Офиков и Зорница в любовен четириъгълник?? Буахахаххаха Joy

# 707
  • София
Донааа, ореол на Москита да сложиш. Какви неща има в този клип. Не, не мога. Днес тук в тази тема е суууупер забавно.

Абе и аз така помнех, но реших да питам все пак.
Москита, разбрах, че не ми усетихте хумора, но то след сценката с Димитър Захариев и аз щях да си глътна граматиката.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 19:53 от rosita_ta

# 708
Роси, моля те  не с лошо. Ти си втората за днес, която ме стряска с Врачански. Каква работа има той в сериала? Хич, не го искам.

# 709
Росита, чакай, че аз още не мога да се съвзема Joy Очаквах скучен етюд Joy
Ъъъъ.....ох....аз наистина ....ами малко неща останаха на въображението, какво да ви кажа Joy
Както казва баба ми - един задник имахме и него показахме хахаххахаххахахх
Ох, не мога, честно!

Моски - е, виж сега, прескочи “тъмно сива” и “сива” само с един клип!!!! Това малко ли е?

# 710
Донааа, ореол на Москита да сложиш. Какви неща има в този клип. Не, не мога.
А! Кажи им го! Значи аз отделям от ценното си москитско време да потърся клип. Не просто клип, а с Митко. Не просто с Митко, а такъв, дето не е гледала. Не просто да не е гледала, а да има голо дупе. И накрая какво?! 50 нюанса сиво съм била. Бооожееее, боже, е това е черна неблагодарност!

# 711
  • София
Мацки, имаме още две страници и ще ни заключат темата.
Хъмбъл, трябва да си на нисък старт с готовност да пускаш нова.

Дона, а за да мине от сивия към белия цвят какво трябва да изиграе Димитър и Москита да го публикува?

# 712
  • in Wonderland
Дами, Велислав е постнал това във фб:

Скрит текст:

Някоя да знае нещо повече по въпроса?? Къде, кво, що?? Че да се зарадва и моята презряла инфантилна душичка ☺

# 713
Dee, на шесто е закриването на фестивала, явно ше бъде там отново. Влез на страницата на фестивала и виж каква е програмата Simple Smile

# 714
Донааа, ореол на Москита да сложиш. Какви неща има в този клип. Не, не мога.
А! Кажи им го! Значи аз отделям от ценното си москитско време да потърся клип. Не просто клип, а с Митко. Не просто с Митко, а такъв, дето не е гледала. Не просто да не е гледала, а да има голо дупе. И накрая какво?! 50 нюанса сиво съм била. Бооожееее, боже, е това е черна неблагодарност!

Е хубу де, мръснишката ми душа мърка доволно.....оххххх.....и недоволна си значи....ехххх

Диди, звучи като да има прожекция на шести....отново. Тоя фестивал докога е?

# 715
Ех, Вездесъщият ще е отново в Стара Загора на 6ти...и възможност за феновете да се запознаят с Велислав..
Аз бих отишла, като най -близък град до моето село...само, че аз нямам два лева да се обърна, както се казва. 😑 Но и да имах пари, не знам дали бих се престрашила да се натрапя отново.

# 716
  • София
Според мен е закачка. Очаква Вездесъщият да спечели голямата награда на фестивала:-)

# 717
Dee, на шесто е закриването на фестивала, явно ше бъде там отново. Влез на страницата на фестивала и виж каква е програмата Simple Smile
Предполагам, че тогава ще е награждаването  Wink

# 718
  • in Wonderland
Кой фестивал??
Тези дни хич не съм в час, че се местихме и беше ( и все още е) страшна лудница около мен... Явно пропускам нещо.
Джаз фест има от днес в град?

# 719
Дона, а за да мине от сивия към белия цвят какво трябва да изиграе Димитър и Москита да го публикува?
Ооо, това е добър въпрос. За да мине към белия, розовия и зеления цвят, трябва Димитър да прочете моя читалищна поезия JoyJoy

Според мен е закачка. Очаква Вездесъщият да спечели голямата награда на фестивала:-)
И ние, и ние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт