Звездни компромати - 365 част

• 90 224
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Все пак си имат домове и те, струва ми се, но те не са имотите, в които инвестират и току купуват, току продават. Домовете си рядко ги показват, снимките по сайтовете са от инвестиционните имоти, в повечето от които не са и стъпвали.

# 196
Много богатите хора, най-често не влагат някакво емоционално значение в къщите, които купуват. Дори не го наричат къща или дом, а просто имот. Една, две, пет, имат много, живеят навсякъде, но нямат къщи никъде, имоти и инвестиции. Точно затова, в много от "домовете на..." липсва емоционалното, топлината и уюта на един истински дом, какъвто ние, не толкова богатите, сме свикнали да обитаваме.
И вобще, живи да ги ожалиш.
Права си, много си права!
Знам, че някои купуват, за да реновират даден имот и го продават с добавената стойност на името си на звезда, но ми е някак празно с този "просто бизнес".
Добре, че не съм толкова богата!

# 197
  • Вече в моята си приказка...
Направо се чудя как издържат краката на Ева Лонгория върху тези обувки, с този огромен корем...

# 198
  • Вече в моята си приказка...
Направо се чудя как издържат краката на Ева Лонгория върху тези обувки, с този огромен корем...

# 199
А аз само я мисля как ще се прибере корема ѝ след това Sad

# 200
Ще го оперира.

# 201
Чудна е Лонгория като за бременна в деветия месец. Ако беше по-висока и коремът нямаше да изглежда толкова голям. А и холивудските звезди не ги ловят екстрите на простосмъртните след раждане, та няма какво да я мислим.

# 202
# 203
Много големи и станаха циците. И все растат.

# 204
Заедно с краката Simple Smile

# 205
И джуките... Май ги е пипала и скоро ще догони Джугани.

# 206
Най- после една по- разчупена снимка на доктор 90/60/90 Wink
https://www.instagram.com/p/BjjwVIGHGP4/?utm_source=ig_share_she … shid=odj9u5g88645

# 207
  • Пловдив
Ким Кардашиян, облечена в нещо като найон?!
https://www.instagram.com/p/BjiSzGHlvz9/?taken-by=kimkardashian

# 208

На снимката липсва само кофата за смет, за да е цялостно посланието Trollface

# 209
Тази фамилия се побърка тотално,Ким трябваше и други неща да ѝ направят освен да я ограбят в Париж Simple Smile
Щеше да ѝ дойде още малко акъл.

Общи условия

Активация на акаунт