Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета аз да попитам един въпрос или по-скоро ако някоя е имала такъв проблем да ми помогне.
Та излизам аз преди малко от банята и обичайният ритуал да се намажа.. е забелязвам,че на едното ми зърно има нещо червено и не е кръв а си от зърното една малко червена точица. Вярно е,че зърната ме сърбят и болят но не ги пипам. Имали шанс да се е разранило от сутиен или нещо друго ?
Направо голяма паника ме обвзе..

Камъче на мен много ми се увеличиха бенките в зоната на деколтето и гърдите, а съм с по матова кожа и бенки не съм имала до сега. Също така на няколко пъти забелязах, че зърната ми лепнат, но според мен е нормално. Да не би да е някаква пъпчица или бенка? Не се панирай, може да си запишеш час за мамолог да погледне или кожен, не съм сигурна?

По-скоро стои като разранено. И като сложа сутиен ме дразни. Ще му дам няколко дни да мине и ако няма подобрение. Ще ида със сигурност.

# 151
Силно вероятно е в лабораторията да са замърсили пробата.
Измиваш се хубаво след съм и пишкаш директно в контейнера, след което бързо го затваряш. Взима се средна струя.

# 152
  • На север
Годпожица Лаленце, аз така от един климатик страшна беля си направих. Тогава така ме болеше, че не можех да го завъртам на ляво или дясно. Помогна ми масаж при масажист. Казаха ми че проблемът е от гърба нищо че ме болеше само врата. Нещо натискаше, изпукваше и мина. Обаче от тогава много лесно имам болки във врата и никога не оставям климатик да духа директно в мен. Има едно мазило ме облекчава при по-леки болки. Немско е и е ментово. Казва се студен гел за разтривки. В аптеките го има и е евтино. С него се масажира и първо изстудява, после затопля и помага.

# 153
добро утро и от мене..... както нямах оплаквания от кръвното особени и си свикнах със 100/60, така тази сутрин не мога да стана от убийствено главоболие- резултата след мерене на кръвното 118/65 и пулс 83... пулса за мене е нормален ама откъде се взе тая висока горна граница...... май предпочитам да имам ниско кръвно и да пия айран а не тоя вариант...

# 154
  • София
Силно вероятно е в лабораторията да са замърсили пробата.
Измиваш се хубаво след съм и пишкаш директно в контейнера, след което бързо го затваряш. Взима се средна струя.

Благодаря ти! Уж така направих, но преди малко прочетох на едно място, че тряввало до 1 час да се занесе, а при мен мина повече време. В петък ще занеса пак и дано наистина да е било от лабораторията.

# 155
Аз говоря на тумбака, въпреки че по-скоро то си е за мен, но не вярвам бебето да разбира, предполагам чува звуци просто.
Имам си куче на три и половина, рат териер, това е мъничка порода и много, много мрази деца и я е страх от тях, защото има лош опит. Но мисля, че ще се справим и ще свикне.
Като предпазна мярка с кучето просто се обезпаразитява вътрешно всеки месец, а след раждането вероятно и външното обезпаразитяване ще премине на хапчета.

# 156
Връщам се от преглед,всичко е наред😊🍀Потвърди пола💟Ще си имаме момиче отново.Много съм щастлива.На 04.07 ще правим ФМ.
Хубав ден момичета и само положителни неща да ни се случват😘

# 157
Day, замърсена ти е пробата, дали при взимане или в лабораторията не е ясно. Важно е след като се измиеш да пишкаш малко навън и след това в букранчето, т.е. да не взимаш първите капки урина. За съжаление от дете давам стерилни урини и това са ми казвали лекари, че е важно.

Успех!

# 158
  • На север
Някоя знае ли дали мижем да ходим на почистване на зъбите и зъбен камък?

# 159

До колкото знам даже е препоръчително . Там не се налагат упойки , а сега венците ни са по чувствителни и хигиената трябва да е добра. И аз ще ходя другия месец

# 160

Да, след 3 месец.

# 161
Момичета, имам малък проблем. Живея на последния етаж на блок и понякога в отвора за тръбите падат гълъби от пространството между покрива и апартамента. От началото на бременноста не са падали и си мислех че ще ми се размине, нооо ето че падна.
ММ го е страх и по принцип не ги пипа а не знам дали няма да ме зарази с нещо ако ме надраска, наака и т.н.Въобще не знам какво да направа по принцип се затварам в банята и пада голяма борба докато го хвана и после го пускам през прозореца ..

# 162
Някой дали е запознат ако имаш проблеми с щитовидната жлеза дали могат да се вземат комбинирани витамини - конкретно Фемибион,  при все това че съдържат йод....

# 163
  • На север
Georgea, кажи на мъжо да не е пъзльо и да помогне предвид ситуацията. И мен ме е страх най-много от игли ама се бода всеки ден. Ще се прежали един път и той.

# 164
Georgea кажи на мъжа ти да се стяга и взима в ръце , как ти ще се оправяш

Общи условия

Активация на акаунт