Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Момичета аз да попитам един въпрос или по-скоро ако някоя е имала такъв проблем да ми помогне.
Та излизам аз преди малко от банята и обичайният ритуал да се намажа.. е забелязвам,че на едното ми зърно има нещо червено и не е кръв а си от зърното една малко червена точица. Вярно е,че зърната ме сърбят и болят но не ги пипам. Имали шанс да се е разранило от сутиен или нещо друго ?
Направо голяма паника ме обвзе..

# 136
  • На север
Аз нямам доктор. В Норвегия ходиш на различни. Там ми казаха да не слагам нищо и да не пия нищо последно.

# 137
  • Стара Загора
Уоман, аз също знам как е в чужбина и ако му е писано на бебето, ще оцелее. И на мен ми направи впечатление, че много доктори отричат изобщо тромбофилията като проблем, което страшно много ме дразни. Аз си мисля, че някой Аг не ходят по форуми и симпозиуми и затова не знаят за много нови неща в тяхната си област, лежат си на стари лаври. В този ред се убеждавам, че изобщо не са запознати с тези мутации.
Аз мисля, че имаш зацапвания заради аспирина, нали той действа с натрупване. Просто ще ти стискам палци да не се повтаря.

# 138
  • На север
Обмислям да го спра за седмица. Просто едни викат да не спирам. Повечето викат да го спирам. И аз вече се обърках и ще го спра малко само. После Сигридов ще каже на 22ри.

# 139
За адаптираните млека - за мен най -добрите са Lactana bio . И с удоволствие бих пробвала новия им вариант от козе мляко , защото то наистина е най-близко до човешкото и не алергизира толкова.

# 140
И аз да драсна някой ред☺Пия витамини Supple Maman  и се мажа с мустела от самото начало,но нещо ме дразни миризмата и си взех и maternea.За млеката сигурно пак ще заложа на аптамил,ако се наложи.Козметика мустела или биодерма.Вече съм с бая голям корем все едно съм 6 месец да не кажа 7 ми😀За протокола +8кг от 58 съм 66 вече до края сигурно ще чукна 80 и с предната бременност вървях така.Да сме живи и здрави после всичко ще си дойде на мястото!Утре съм на преглед,дано всичко е наред.Спокойна вечер от мен☺

# 141
Woman, да не беше д-р Ангелов, възрастен,едър, с очила 😁 и аз като ходих в патология беше той на смяна. И на мен тогава ми каза "И да не ходиш на плаж". Той наистина си е от старата генерация. При мен също не признаваше някои неща.

# 142
  • Bарна, морето, сините вълни
Дами, любопитно ми е. Говорите ли на малките бебета? Аз постоянно си галя коремчето и му приказвам. Кучето също се гушка в корема ми, въпреки че и той още си е малък на месеци усеща, че скоро живот и здраве ще му дърпат опашката. 😁 А домашни любимци имате ли? Какви?

# 143
  • На север
KikiMoon, същият Simple Smile Определено беше от старата школа. А снимката на ехографа ми беше едно замъглено кръгче Grinning

# 144
  • Варна
Уоман, ако нещо те притеснява, може и да се прегледаш някъде допълнително на частно.Все пак важното е, че бебето си е добре.

На корема си не говоря, но си го пипам Grinning
Иначе аз имам котарак, идва като е на кеф да се галим.Той си е малко темерут моя.Вече е преживял дъщеря ми, та няма да му е за пръв път да го гонят обожатели Grinning

# 145
Woman, важното е, че бебето е добре. И аз като казах на АГ-то ми по ЖК, че другата лекарка ми е казала да пия аспирин протект, тя леко с насмешка ми каза "Ами пий го тогава". При едната плацентата ми е задна,при другата е предна. Иди ги разбери. Да видим и д-р Сигридов къде ще я види 😁
Аз си му приказвам от време на време, вечер редовно му пожелавам лека нощ 😊
Много обичам кучета и котки, но си нямаме вкъщи от 5 години вече 🙄

# 146
  • На север
Като се мажете с олио против стрии чакате ли преди да се облечете? На мен ми е за сефте и не съм много наясно как, къде? Мажа корем и гърди. Кожата ми е мазна и хич не ми е приятно, но всички казват че трябва.

# 147
  • София
И аз за сега мажа корем и гърди с кокосово масло. Правя го винаги след баня и си седя поне 20 минути докато попие, оправям си дрехите или си суша косата през това време. Скоро ще започна и аз да се мажа от глезените до ушите, че съм виждала ужасни стрии по прасците на жени и ми се иска да избегна.

Говорим на корема ми и двамата с таткото. Имаме си нарицателно за бебето и често се обръщаме така. Даже вечер понякога когато чета в леглото баща му ми вдига блузата и си говорят нещо, аз да не съм им обръщала внимание Smile

Споделих и при декемврийките, но и тук да питам за акъл. От 3 дни съм със страшни болки в тила и се чудя вече какво да правя. В петък вечер пътувахме на климатик до морето, но болката се появи едва в неделя и по-скоро мисля, че не е свързано. Днес ме посъветваха да си проверя кръвното, но си ми е нормално... Има ли някоя от вас с подобно неразположение?

# 148
Момичета аз да попитам един въпрос или по-скоро ако някоя е имала такъв проблем да ми помогне.
Та излизам аз преди малко от банята и обичайният ритуал да се намажа.. е забелязвам,че на едното ми зърно има нещо червено и не е кръв а си от зърното една малко червена точица. Вярно е,че зърната ме сърбят и болят но не ги пипам. Имали шанс да се е разранило от сутиен или нещо друго ?
Направо голяма паника ме обвзе..

Камъче на мен много ми се увеличиха бенките в зоната на деколтето и гърдите, а съм с по матова кожа и бенки не съм имала до сега. Също така на няколко пъти забелязах, че зърната ми лепнат, но според мен е нормално. Да не би да е някаква пъпчица или бенка? Не се панирай, може да си запишеш час за мамолог да погледне или кожен, не съм сигурна?

# 149
  • София
Добро утро момичета!

Искам да попитам тези, които имат опит със стерилната урина - онзи ден пуснах и сега видях резултата.
Пише - смесена флора
Заключение: Възможна контаминация- необходимо потвърждение с повторно изследване след щателен тоалет и стриктно спазване правилата завзимане на стерилна урина. Изолират се 3 вида микроорганизми.

Трябва ли много да се притеснявам? Ясно е, че ще трябва да повторя, но мога чак в петък.

Общи условия

Активация на акаунт