Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
http://bremennost.bg/uskoren-puls-pri-bremennost.html на мен днес в Джъмбо това ми се случи, заради силно сърцебиене получих задух, след това ми падна кръвното. С малко шоколад и вода се оправих за 5 минути.

# 526
  • София
Момичета, на мен доктор Начев ми е казвал, че едно от нещата, заради които трябва да му звъня задължително е проблем със сърцето.
magpar, звънни и на следящия те ендокринолог.

# 527
Момичета, някоя от вас има ли прескачане на сърцето от време на време?
Ох, значи не съм само аз!!!
Преди 2 дни от обяд до късните часове на нощта бях така, по едно време дори се притесних. Отдадох го на адската жега (в София) и на умора. Реших, че ако и на другия ден съм така ще звъня на докторката и ще ходя на кардиолог. Слава Богу за сега е ОК. Но часове наред бях така постоянно.

# 528
То и аз съм с Хашимото и като забременях увеличавахме дозата на еутирокса, та сега ми идва ред след 45 дни променен прием да тествам отново Тсх-то. Ама честно казано, си мисля, че е от жегите, щото като си лежа на хладовина нищо ми няма. Ще видим утре де.

# 529
  • На север
Някоя да има мнение за количка Camarelo модел Sirion Eco? Днес си я харесахме.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 22:59 от Woman in red

# 530
  • Варна
С какво кръвно сте и колко ви е пулса?
На мен и с тази и с предната бременност ми е високо кръвното и пулса е ускорен.
Засега още нищо не пия.

# 531
Онзи ден го мерих 105/60 пулс 75. Горе долу така съм, когато не съм бременна е една идея по-високо.

# 532
90/60, понякога пада до 80 на 50. Пулсът варира 70-80.

# 533
100/70 или 90/60, а пулса ми е около 90, понякога и 100. И преди бременността бях така, понякога кръвното ми стига и 120/80, даже лекарката ми го измери толкова.

# 534
пулса ми варира в зависимост как се движа-вкъщи е между 70 и 90, а навън стига и над 100- ама то в Търново с толкова баири как да е по-нисък.... преди бременността бях с кръвно 120/80, март-април спадна на 100/60 и свикнах с него.... преди падаше под 100/60 и имах адско главоболие, сега в жегите обратното, но пак с главоболие- 105/60 до 115/70 се вдига..... само 2-3 пъти ми е ставало така.... ама ако продължи, на 28ми на ЖК ще се оплача. важното е че засега поддържам свалените кг, заради гаденето..... че тръгвам от високи кг и  мога да стана слон ако не внимавам с яденето..... лошото е че установих че не мога да готвя риба- вчера някой беше пекъл, и от миризмата щях да умра..... сега трябва да видя да си взема опечена от някъде да разберем дали мога да ям...

# 535
  • София
Кръвното ми винаги и било ниско, а сега понеже не пия и кафе понякога дори е 80/50. Стандартно е около 90/60. За пулса не съм сигурна, на момента го усещам ускорен, но само ако има причина...вълнение или умора. Сърцебиене също имам на моменти, даже на два пъти ми се случи да усетя и леки бодежи. Бях решила да отида на кардиолог, но се консултирах първо с гинеколога ми и той прецени за момента да изчакаме. Каза, че често се случва по време на бременност и при положение, че няма други притеснителни симптоми, може да се изчака.

# 536
  • София
Моето е 110/70, понякога пада на 90/60, но от както спрях Магнерот май не ми е падало. Пулса ми е 85, като преди да забременея винаги ми е бил 65.

# 537
  • София
И моето е 90/60 или 85/50 редовно, пулс 70-85.
Deni Iv, освен твоите килограми са много важни и размерите на бебето. Една приятелка, която скоро ще ражда е качила само 3 кг, доктора й винаги й е казвал, че щом бебето е ок всичко е наред и да не ни слуша като я караме да хапва повече. Сега наскоро, обаче, й каза, че има опастност бебчето да се роди с поднормено тегло и да увеличи яденето, защото е опасно. Тя самата е много висока и слаба, но не случайно е казано, че през бременността трябва да се качат 9-10 килограма за да се покрият новите промени в тялото.

# 538
спокойно Лаленце, аз съм пощелива и си похапвам.... просто гледам да не прекалявам както преди с храната...... февруари бях почти 70кг при 1,60 височина....сега съм 65-66.... но почти съм спряла вредната храна, веднъж седмично си правя някакъв домашен сладкиш, за да не ям захаросани боклуци от магазините и си хаааапвам много плодове през другото време... до края на бременността целта ми е да остана под 80кг... тей че ям и се разхождам, пък каквото стане.... следобед мога да изям целия хладилник, но поне вече си свикнах с режима на хранене и се справям с поривите за унижение на храна.... а имам операция на едното коляно и е желателно да не ставам повече от 80кг, защото ще почне да ме боли много и да ми прави въртели от натоварването....

# 539
Уоман честити сини гащи Simple Smile И аз бях така изненадана, цял живот съм си мислела за момиченце и всички покрай мен бяха сигурни че ще е женско , а накрая се оказа мъж. Но сега се радвам свикнах с мисълта и си го представям вече Simple Smile Много готино се е получила цялата идея с тортата и изненадата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт