Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 36 002
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро 🌻
На мен досега май не са ми я мерили. Май чак при д-р Сигридов ще разбера как е.
Деси, ти как ги усещаш болките? Постоянно стегнат корем? Аз вчера имах предменструални болки и болки в кръста.

# 196
  • София
Не, не ми е постоянно стегнат слава Богу вече, ами усещам, че нещо става в матката и като погледна стои по-твърдо. Болки нямам и не съм имала никакви за сега, само контракции, които обикновено са сутрин за 2 часа и после цял ден е добре. Ама последните два дни постоянно си имах, само през нощта беше добре и за това ще ида, че се притесних. Въпреки че днес за сега съм добре, ама ме е страх за тая шийка..

mama Dayana на мен сайта си ми изглежда съвсем нормален БГ сайт, не виждам от какво се притесняваш. Нашата количка CAM я няма намалена и много ме е яд, щях да я поръчам 100% ако беше 700 лв...

# 197
  • На север
Kiki, аз бях така онзи ден като ходих при гинеколога го питах имам ли контракции. Той ми каза, че нямам. Според мен това чувство като че ще ти дойде е от процесите, които се случват. На мен и преди ми се е случвало и ми минава без нищо да пия.
Момичета, имате ли крампи на крака? Вече за втори път му се случва за три дена. Чудя се има ли връзка с бременността.

# 198
  • София
Това и без да си бременна значи, че имаш дефицит на магнезий. Сега бебчо взима доста от твоя и като нищо може да си вече на долна граница. Аз бих те посъветвала да си вземеш някой вариант на магнезий и да си пиеш.

# 199
  • На север
Да и аз така си помислих. Имам Магнезий. Ще пия.

# 200
  • София
Крампи имах в начална бременност, може би 4-7 седмица. Сега вече не.
А как сте с венците? Моите и по принцип си кървят, а сега е направо страшно... купих си и зъбен душ понеже зъболекарката ми се скара, че явно заради болката ги мия по-далеч от венеца и остава плака. Но то пък след този душ все едно е имало клане в мивката, нали и кръвта ми е разредена заради хепарина и не се съсирва. Ползвам вода за уста, но дали има някаква билкова отвара, с която да жабуря за облекчение и успокоение на венците?

# 201
  • Варна
Аз имам друг проблем - много ми се бодуват краката ( почти два пъти по голямо станаха ) 🙄😕
Акушерката само ми каза, че рано било още така да се подуват... като я питах да изследвам ли нещо тя каза - не...
Имате ли такъв проблем?

# 202
Госпожица Лаленце, виж сандрин.

# 203
Woman, аз снощи се събудих с изтръпнал крак и болеше леко. Оправи се с малко масаж. Иначе пия магнезий.
Няколко пъти имах леко кървене от венцити. Поне не е постоянно.

# 204
Аз също имам голям проблем с венците. Смених си четката с най-меката, опитах всичко- паста Пародонтакс, вода за уста всякакви видове, в момента ползвам един гел за венци, но общо взето нямам голям ефект кървят си и това е

Крампи имах в начална бременност, може би 4-7 седмица. Сега вече не.
А как сте с венците? Моите и по принцип си кървят, а сега е направо страшно... купих си и зъбен душ понеже зъболекарката ми се скара, че явно заради болката ги мия по-далеч от венеца и остава плака. Но то пък след този душ все едно е имало клане в мивката, нали и кръвта ми е разредена заради хепарина и не се съсирва. Ползвам вода за уста, но дали има някаква билкова отвара, с която да жабуря за облекчение и успокоение на венците?

# 205
  • София
Аз съм с една много мека четка SPLAT и паста Лакалут Актив и за сега нямам проблем със зъби или венци, дано така да си остане и до края. Майка ми е казвала, че по време ба бременността си с мен е изгубила един зъб 😁 тогава разбира се са били други времена и не е била толкова напреднала медицината разбира се, но всеки ден ми повтаря яж мляко, пий яйрян.. калцй, калций 🙂

# 206
  • На север
Frozen, от както се прибрах дали от жегата не знам, но постоянно ми се подуват стъпалата. Купила съм си бабешки сандали с лепки и ходя с тях. Хич не ми дреме че не са красиви. Важното е да ми е удобно. Минава като вдигна краката.
Аз с венците нямам проблем за сега. Ползвам си моята четка и колгейт паста и вода.

# 207
Кървенето на венците,крампите ,киселините са част от бременността и дано по-голямата част от нас да ни пропуснат.

Мен пък почнаха да ме болят китките и пръстите,днес се събудих с особено чувство на болка в ръцете.
Предната бременност бях така ,но доста по-късно ме хвана.

Междудругото чудейки се какви витамини да пия като търсех да са с Омега 3,намерих в Амазон на много изгодна цена на Pregnacare Plus.
Цената на кутия тук,там си поръчах 2. 🤨

# 208
  • На север
Моите Омега 3 по предписание на акушерката са 2000 мг на ден. Луди пари бяха, но държах да са от Норвегия, че те са известни с тях.

# 209
Pregnacare max + omega не помня дали съм споменавала,  пийте двете зелени хапчета през деня , а преди лягане се пие омега 3 .

Аз скоро ще летя до България и това ще ми е за тази година . Някакви съвети с какво да се снабдя от там ? Ще взема крем здраве и за подкожни пъпки помага , за есента хапчета за гърло с черен пипер , витамин ц ампули ( по добър е състава от другите витамин ц) , червени кончета/гривнички против уроки ...

Общи условия

Активация на акаунт