СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 231
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 065
Скрит текст:
Май никой не отчете, колко по-ниски са резултатите в Бургас тази година, спрямо предходната. Що не се радвате бе, хора? Grinning
Напротив. Даже съм сметнала разликата с таблица, макар че не са съвсем съпоставими Joy

Министър Дидева, би ли я споделила? Не знам дали ще се справя с таблицата...
И още едно въпросче - в статистиката - последните две колони Общо - Брой оценки е ясно, а С натрупване какво включва?

Колко по-високи оценки има общо до твоите точки.

Опитвам се да го асимилирам... Т.е. нашите точки са 85, в колона "С натрупване" са всички резултати от 85,005 /примерно/ до 100 точки, така ли? Нещо мисленето не ми се отдава днес...

Аз определено смятам, че се говори само на базата на първи модул. Все пак втори модул не е задължителен. Със сигурност има много деца, които не са се явили. Осевн това в МОН са дадени оценки само на първи модул.

# 1 066
  • София
Статаистиката се протака
и влезе в действие  Санака-
форумска бобохвъргачка,
надеждна според мене врачка. Simple Smile

Гледай да нацелиш, ей !

Ха, знаех си аз, че си залегнала на пусия с перо в ръка, и  дебнеш ли, дебнеш за храна за среднощно творчество. Joy

Ама днес всички са чрезвичайно скучни и ще видим как ще ти се получи доверечера. Joy

# 1 067
Оле, драстично падане на бала, според статистиката за Варна...

В частта на високите точки. В средния ешелон спадът не е така драстичен Simple Smile
Кои са "високите точки"?

# 1 068
При нас по варненските резултати тази година сме с 88 места напред в класацията

# 1 069
  • Резерват "Северозапад"
Скрит текст:
Май никой не отчете, колко по-ниски са резултатите в Бургас тази година, спрямо предходната. Що не се радвате бе, хора? Grinning
Напротив. Даже съм сметнала разликата с таблица, макар че не са съвсем съпоставими Joy

И още едно въпросче - в статистиката - последните две колони Общо - Брой оценки е ясно, а С натрупване какво включва?

Опитвам се да го асимилирам... Т.е. нашите точки са 85, в колона "С натрупване" са всички резултати от 85,005 /примерно/ до 100 точки, така ли? Нещо мисленето не ми се отдава днес...

Аз определено смятам, че се говори само на базата на първи модул. Все пак втори модул не е задължителен. Със сигурност има много деца, които не са се явили. Осевн това в МОН са дадени оценки само на първи модул.
Ясно Heart Eyes! Много благодаря bouquet!

# 1 070
  • София

Е що "оле"? По-скоро "Ура!"

# 1 071
  • София, "Младост 3"
Моля ви трябват ми магически 20-30т надолу! Синът ми много се труди макар периодичното заболяване последните 3г. Имам такова желание да получи шанс да учи в ТУЕС! Дано, дано дано дано стане чудо! Благодаря на следящите... п.с. не съм глупава знам, че това не е гарант.... но една последна надежда

# 1 072
  • София
Ааа, не подценявай , Санака, "способностите" ми на градус... Виж на  сухо колко съм лаконична . И от скуката все ще извлека нещичко, като ми стане весело. Simple Smile И все пак е по-добре да се погрижите за повечко материал.

# 1 073
  • София
Аз ви казах, че балът ще пада, ама вие не, я виж форума! Форумът не е София, още по-малко България...

Русалке, заредила съм мат'рял да се охлажда 😎

# 1 074
Във Варна резултатите са фрапиращо по-ниски спрямо тези от 2017 г.

# 1 075

В частта на високите точки. В средния ешелон спадът не е така драстичен Simple Smile
Кои са "високите точки"?

В моя случай над 152 Simple Smile

# 1 076
Скрит текст:

Дали е така наистина? Третата колона е Брой оценки, а първите две са В интервала От-До, което са точки...

# 1 077
  • Sofia
Скрит текст:
При моята френската не бе самоцел, а част от пътя, по който искаше да върви - да учи интериорен дизайн в Париж или Брюксел. Дори си е проучила къде там може да следва и при какви условия. И по тази причина много залагаше на това да научи езика перфектно. Явно ще трябва да преосмисли плановете си и да поеме по друг път. Може да е и за добро.

А защо да преосмисля плановете си, а не я запишете на курс по френски? При такова голямо желание и конкретни цели няма как да не научи езика дори не в училище.

За съжаление курсовете не са достатъчни. За разлика от немския, който в Гьоте може да се овладее на доста високо ниво, при френския нещата не стоят така. Пак може да се научи, но не така както в езикова гимназия. Здраве да е.
Нямам опит с френски, но нямат ли във Франция и Белгия уроци за студентите? В Германия имаше вариант поне по мое време да учат 1 година немски там. А и въпросът е да стигне там, тогава много бързо се наваксва нивото. Мисля, че сега сте се отчаяли малко, но като се успокоите, ще измислите чудесен план! Hug

# 1 078
А имате ли представа статистика за София кога ще излезе и как да я търсим?

# 1 079
  • София
Ей, тия от РУО София ще вземат да ми прецакат личната статистика на гадателска успеваемост. Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт