Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 856
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
С млечни, ядки и други подобни, няма как да се нахраниш стабилно, ако не са в големи количества. Виж 3 яйца или 200 грама риба, дробчета или месо, е съвсем друго нещо. Зеленчуци като домати, тиквички, чушки, краставици, ако ти понасят, можеш да си ядеш на корем. Няма да надебелееш от тях. Беконът ми е малко под въпрос на мен. Тежък ми идва, много рядко го консумирам. Масово гледам се набляга на сметани, тахан, кокосово масло, режимни десерти и тем подобни във Фейса. Това изобщо не е режим, това е залъгване, че се прави нещо.

# 241
  • София
kaisia, за мен това е най-верният път. С пробване на кой как му действат определени храни и количества. Никога не си позволявам да озверея от глад! На мазно месо не добавям мазнина, но мога да си сложа майонеза на салатата. При мен салатите трябваше драстично да се намалят като количество. Иначе задържам, но не отслабвам. Най-често към месото или яйцата добавям един среден домат с майонеза примерно. Никога не закусвам въглен дори да са трици, защото после цял ден ми се яде. Вдига се кръвната захар от сутринта, но аз съм с ИР та, не е нужно да важи за всички. Прясното мляко винаги ме проваля, а и доста съм чела, че не се преработва добре от възрастен организъм. Ядките ги ям само като следобедна закуска към 16ч.и то 30гр., което е една малка шепичка. Винаги сурови и не всеки ден. Като ми се дояде сладко си бъркам ягодов протеин с кисело мляко. Скоро ми хрумна, че така можем да си правим сладолед Simple Smile

Извинявам се за италика, но от тел. Така ми излизат постовете понякога!

# 242
Кайсия,  нямам какво да кажа. Все едно чета себе си. Успех ти пожелавам от цялото си сърце.

Ще опитвам и аз седмични тегления на канатара, а не месечно както до сега. От утре мисля да намаля леко салатите. Аз салата в чиния не ям, винаги в огромна купа, щедро овкусена. Ще опитам да си режа в чинията до основното.
Бях на ръба да се откажа от всичко, но чувствам, че не мога, имам нужда да се погрижа за себе си. Имам нужда да изглеждам и да се чувствам добре.

Последно,  Nuclear,  и аз имам камъни в жлъчката и трудно понасям яйца.  Ям,но рядко, после ми е много тежко. Какво лечение ти предложиха?

# 243
Привет! Включвам се за втори път в темата, този път с максимална решимост за успех. Купих си 3 добавки, препоръчвани във форума и започвам от днес. Ще опитам да намаля до минимум въглехидратите и ще тренирам 3-4 пъти седмично. Кантар нямам в момента, но перфектно се ориентирам по дрехите и вида си в огледалото. Смятам да пиша по-редовно, а не само да чета. Прекрасна компания сте заформили тук, от доста време съпреживявам успехите и провалите ви, и се надявам да се впиша. Приятен ден на всички!

# 244
  • Велико Търново
Тони, ще се впишеш, ако често прегрешаваш с храната и не можеш да отслабнеш Mr. Green
Шегувам се, разбира се!Добре дошла и пиши често Hug

# 245
Тони, кои добавки си взе?

# 246
Аз като ни удари Дюканската вълна  Joy си направих единия ден кис мляко с 2 суп л овес трици. Направо щях да умра. Такива спазми/колики получих. Иначе съм добавяла в печива тип солен кекс, или в кайма, и не съм имала проблеми. Явно дозата ми дойдо множко.

Кайсия, ако ограничиш/не прекаляваш с млечните и ядките, или направо ги спреш, още на първата седмица ще имаш резултат. Аз при безвъглехидратната свалих 3кг за 18дни и осезаемо се събрах, при хранене три пъти на ден, добри порции. Като казвам добри, това количество, което Таня поства във фейса, на мен ми изглежда малко. Все пак трябва да се има предвид, че тя гони последни кг.

Аз днес се измерих и претеглих. По-точно си потвърждавам едни и същи цифри вече няколко месеца, но пак  не се получи ден 1. Взех само на детето сладолед, на мен не, но той реши че ще яде само вафличката, и аз как да го хвърля  Embarassed Не мога да хвърлям храна и това  си е. Не мога и да си внушавам, че сладоледа е боклук. Ами утре нов опит, това ще е. Трябва. Тези дни повече разходки с малкия и после като си легна, стъпалата ми пулсират и съм на ръба на крампите. Не е добре тая работа. Другата седмица съм сама на работа и ще се пробвам нещо по-сериозно да направя, пък да видим.

# 247
Палачинката я правя от две чаени лъжици и от вечерта ги разбърквам с едно яйце, спят в хладилника и пека сутрин към 8
Тони, добре дошла, пиши много, тази седмица имаше диетично затишие в темата Simple Smile

# 248
  • България моята родина
Здравейте момичета,
Чета ви от известно време и ви се възхищавам на волята и усилията.Включвам се като ще кажа,че и моя път в отслабването е дълъг.Преди да забременя бях 48кг,7 години след това няколко диети и бях заковала на 63,но се преместихме преди година в Англия и от седенето вкъщи или и аз не знам преди 2 несеца кантара показваше 78 (25 годишна съм ако е от значение) Frowning
Захванахме се с мъжа ми с фитнес като до преди месец само тренирах и бях ограничила храната видях,че пак нещо не е ок и реших да записвам храната и да намаля калориите до 1400 дневно.Към днешна дата кантара показва 74,2 кг.Желанието ми е за августовско море поне до 70 да падна,а след това и още,но този път нещата се случват бавно.
Взимам много идеи от вас и ще се опитвам да пиша,но ви следя всеки ден.Поздрави Hug

# 249
Благодаря за посрещането!  bouquet

Сиска, изпълнявам условието от раз.  Laughing Сигурна съм, че по лакомия и липса на воля бия повечето от вас.  Blush Но сега имам голяма надежда, че ще се справя.

Герганче, добавките ги харесах от темата за онлайн консултациите и са ето тези:

https://healthstore.bg/pure-nutrition-carni-max-liquid-with-guar … green-tea-1000-ml
https://healthstore.bg/pure-nutrition-herbal-burn-120-kapsuli

Отделно момчето беше много компетентно и доста ме разпитва, така че ми препоръча и това:

https://healthstore.bg/pure-nutrition-chromium-picolinate-200-mk … -ochakvayte-skoro

Нагълтах по една доза от трите неща още като излязох от магазина (това беше преди обяд) и все още не съм изобщо гладна, което именно ми беше и целта. Супер рано е, но май ще остана доволна този път. Е, доизядох и аз сладоледа на детето, като  z.2012
  Joy, ама... мразя и аз да хвърлям храна, пък и ламята в мен няма да намери покой, така че... Хубавото е, че не изпитвам желание да продължа с яденето (явно заради хапчетата).

# 250
Благодаря ти много Тони.  На този фет бърнар съм хвърлила око. Двоумя се между него и този
https://healthstore.bg/pure-nutrition-black-fire-120-kapsuli

Gapamilo, добре дошла! Ще се справиш,  на прав път си Simple Smile

# 251
  • тук и там
Аз съм пробвала всички бърнари от показаните . От бърнарите на  Тони-Л-карнитина със гуарана -е добре да се взема преди тренировка-окей е ,особенно преди кардио.Герганче ,този който ти си показала е термогенен и много добър според мен,но също няма никакъв смисъл да се ползва ако не спортуваш.Ако искаш да ти даде настроение,сила,издържливост и концентрация  -да,аз със него съм правила супер тренировки. Имай предвид и  че има стимуланти в него-йохимбин,коФеин,синефрин и ускорява  доста  пулса .Без спорт обаче не върши никаква работа .Тоест-ако не влиза в плановете ти спорт, не го купувай-насочи се към първия(този който Тони е показала,липотропния).

# 252
И този стак ми хвана окото Simple Smile
https://www.silabg.com/bg/21640-PROMO-STACK-Defrag-Stack-17.html … m_campaign=criteo

Прочетох аз че този който съм показала е доста по силен. Нямам нужда чак от такива "ефекти" и без това страдам от безсъние, остава само нещо да ми разтупка сърцето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
Kaisia, л-карнитинът ми казаха да го пия два пъти дневно - сутрин на гладно и преди тренировка. Но първата седмица да е само сутрин, за да свикна с него. Герганче, ако се гледа описанието, много продукти звучат супер, но както ми каза консултантът в магазина - ако не се спазва режим, всичко е безсмислено и няма да даде желания резултат. Не че не си го знам, де. На теория съм отлично подкована, но на практика е толкова трудно...

Gapamilo9292, добре дошла и успех с постигане на целта ти!

Утре след работа планирам тренировка по табата, във вторник - канго джъмпс.

# 254
Поръчах последния стак, който показах. Знам че без хранителен режим не става,  за съжаление се случват много бавно нещата и това много ме демотивира.

Общи условия

Активация на акаунт