Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 860
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Мисля си, че ако човек реши да заложи на режим, в който преобладават едни макроси за сметка на други, първо трябва да посвети най малко 10-20 дни да вписа всяка хапка, за да види по принцип как се храни, кое преобладава и какво се случва. За да му е по-леко после да намали едното за сметка на другото.
Аз се опитвам да намаля мазнините за сметка на въглехидратите, защото обраното би ми било по-трудно. Но чак сега си давам сметка, колко криво разбрано е ВМ хранене.

И да се отчета за днес. Храната може да звучи много, но реално не е - всяко нещо е прецизно измерено
З - палачинка от яйца и овесени трици с 9 гр. чедър и 20 гр обезмаслена извара Пилос
Обяд - баница от овесени трици, зелена салата с червен боб и царевица, киноа със зеленчуци
Сз - баница
Вечеря - тилапия на фурна, крем супа от червена леща и картофи, малко салата и 160 гр. череши

Калории 1270
Протеини - 105 (35 растителни и 44 животински)
Мазнини - 37
вх - 166 гр
Захари - 37 гр
фибри - 31

ВХ то може и да са в повече, ама ми е 27 ми ден цикъл и тия череши ми бяха по-вкусни от милка шоколад. По-често въглехидратите ми са около 80-100 гр.

# 256
Здравейте момичета,реших и аз да се размърдам,днес тренировка 40 Мин,но пот се ля.Ще пробвам с диетата на Червенкова,но по един ден тази седмица.Целта е да разкарам два килограма.Засега съм на 73 кг.Отивам после да си купя гирички- днес ползвах щерката за тежести,тя много се радва,ама ограничени са ми упражненията с нея.Ох имам много за стягане.

# 257
  • София, България
Бях ви се оплакала, че съм качила заради джънка 200 гр. и от 66,3, бях 66,5кг. Сега съм в Кипър от срядата и реших да се премеря на 2 пъти. Преди 2 дни кантарът показа 65,5кг, а сега това. Много съм щастлива. Дори не съм ходила до вц дет се вика.

# 258
Привет . Аз съм Червените Знамена , но с ново партизанско име. За другото не исках да потвърдя някакви изисквания .

Та аз съм 1 напред 2 назад в последната седмица поради големи ядове. Т.е. в началото на предната седмица тъкмо мислих да напиша @минус още едно@ и ми се струпаха разправии и тъпотия на съседи. Когато вчера се качих на кантара от минус едно беше станало плюс едно и така ме е яд. Не можете да си представите.
Цяла седмица беше и лошо времето та не плувах, вътре не плувам, гимнастиката я зарязах за да се разправям в това време с глупащини.
Е това е от мен. Тази седмица започвам съвсем отговорно.

НЕ съм чела назад. Ако имам време ще погледна.

tanya_79 тахана не е  ли твърде калоричен и не се ли пълнее от него. Аз все гледам едни хубави буркани в турския супермаркет и все не посягам към тях. Хумус консумираме, но и той не е диетична храна. Както гледам на опаковката.

# 259
браво, Тиси, браво момиче, страхотно се справяш  newsm10 smile3501

# 260
Скрит текст:
Аз като ни удари Дюканската вълна  Joy си направих единия ден кис мляко с 2 суп л овес трици. Направо щях да умра. Такива спазми/колики получих. Иначе съм добавяла в печива тип солен кекс, или в кайма, и не съм имала проблеми. Явно дозата ми дойдо множко.

Кайсия, ако ограничиш/не прекаляваш с млечните и ядките, или направо ги спреш, още на първата седмица ще имаш резултат. Аз при безвъглехидратната свалих 3кг за 18дни и осезаемо се събрах, при хранене три пъти на ден, добри порции. Като казвам добри, това количество, което Таня поства във фейса, на мен ми изглежда малко. Все пак трябва да се има предвид, че тя гони последни кг.

Аз днес се измерих и претеглих. По-точно си потвърждавам едни и същи цифри вече няколко месеца, но пак  не се получи ден 1.
Взех само на детето сладолед, на мен не, но той реши че ще яде само вафличката, и аз как да го хвърля  Embarassed Не мога да хвърлям храна и това  си е. Не мога и да си внушавам, че сладоледа е боклук.
Скрит текст:
Ами утре нов опит, това ще е. Трябва. Тези дни повече разходки с малкия и после като си легна, стъпалата ми пулсират и съм на ръба на крампите. Не е добре тая работа. Другата седмица съм сама на работа и ще се пробвам нещо по-сериозно да направя, пък да видим.
Ама то не е и нужно да си внушаваш...той Е боклук.
За боклука, който всеки ден изхвърляш в контейнера, внушаваш ли си, че е боклук и че трябва да го изхвърлиш?Не, нали?Махаш го от къщата си, защото се разваля и ще ти вмирише дома, ще ти докара червеи и всякакви гадини...Е, и сладоледа, тоя масовия от магазините, прави същото с тялото ти, превръща го в развалина, разболява го.

Чели ли сте съставките на сладоледа?
Това е на един вид Boss...

Цитат
Съставки: възстановено сухо обезмаслено мляко на прах 22.8%, вода, захар, какаово масло, какаова маса, кокосово масло, пълномаслено мляко на прах, глюкозен сироп, суроватка на прах, краве масло, емулгатори (моно- и диглицериди на мастни киселини, соев лецитин), яйчен жълтък на прах, стабилизатори (гума гуар, гума локуст бийн, преработени "Euchema" водорасли), аромати. Може да съдържда ядки.
Няма сметана, няма яйца, само химически боклуци....сложили едни какаови продукти за замазване на "очите" на потребителя, щото нали, той чете етикети....

Та, за кое хубаво и вкусно нещо от описаното да ми е жал?
Виж, ако в състава пишеше "пълномаслена сметана 40%, цели яйца от свободни кокошки, 99% какао, захар 1% ....", да ми е жал хем за парите, хем за изхвърлените качествени продукти.
Ама за масовия бъркоч?
И Boss минава за един от добрите.Дори не ми се мисли от какви каши е направен още по-масовия.....като тези, дето ги продават насипно по сергиите.
Моята нагласа поне е такава...по-добре да хвърля едни 2-3 лв в кошчето за боклук (може някой нуждаещ се да ги намери), вместо да ги дам на мошеника, който хем ме трови, хем иска и  пари да му давам за това.

# 261
Здравейте, момичета!
За закуска днес имах оризово мляко със семена и ядки, за обяд съм си взела зелева салата с пържолка с гъби. Вечерта след тренировката смятам да изкарам на протеин с кефир. Зверският апетит го няма, знам, че е рано, но този път май уцелих правилната комбинация с похарчените 100 лв.

tissi, браво за резултата! Смело напред! Трябва да си сложа батерия на кантара, за да следя как се движат нещата. В момента целта ми е твърди 62 кг, които да задържа устойчиво. Сега съм около 68.

bella_ciao, нова седмица, нов късмет. Успех!

# 262
  • Козлодуй
Скрит текст:
Вижте какви гирички имам Simple Smile Като се изпие течността в тях може да се вземат празни и ако се ходи в курорт където няма фитнес да се напълнят с пясък и да се тренира Simple Smile Мисля да ходя да се науча да язда кон че ми писна да работя Simple Smile Иначе още съм си дебела Simple Smile 4D - (Добра, доволна и с дебело дупе). Хубав ден ви пожелавам Simple Smile

# 263
  • София
[

Няма сметана, няма яйца, само химически боклуци....сложили едни какаови продукти за замазване на "очите" на потребителя, щото нали, той чете етикети....

Та, за кое хубаво и вкусно нещо от описаното да ми е жал?
Виж, ако в състава пишеше "пълномаслена сметана 40%, цели яйца от свободни кокошки, 99% какао, захар 1% ....", да ми е жал хем за парите, хем за изхвърлените качествени продукти.
Ама за масовия бъркоч?
И Boss минава за един от добрите.Дори не ми се мисли от какви каши е направен още по-масовия.....като тези, дето ги продават насипно по сергиите.
Моята нагласа поне е такава...по-добре да хвърля едни 2-3 лв в кошчето за боклук (може някой нуждаещ се да ги намери), вместо да ги дам на мошеника, който хем ме трови, хем иска и  пари да му давам за това.

Само ще допълня, че какаото е скъпо и постоянно му се покачва цената. Има какаови заместители, които се слагат в този вид продукти, както във вафли, бисквити и подобни. А яйца не се употребяват сурови, за да се спести цялата опасност от не добро съхранение. Дори си мисля, че в добрите (тип домашни) сладоледъджийници, не си позволяват истински яйца.

# 264
какво му е на какаото, че да се замества ? какаото си е ок, добавената захар вътре може да се позамести с още какао ... но на него самото нищо му няма.

# 265
  • София
какво му е на какаото, че да се замества ? какаото си е ок, добавената захар вътре може да се позамести с още какао ... но на него самото нищо му няма.
Разбира се, че нищо му няма. Подменят го със заместители, за да си намалят себестойност.

# 266
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз реших да не консумирам палмова мазнина и се оказа, че всички вреди храни ми отпаднаха от менюто Simple Smile

# 267
Аз съм още тук Simple Smile
Имам още кило и половина, което не ще да се маха. Sweat Smile
Иначе съм доволна, хляб вече изобщо не ми се яде.
Успех на всички.

# 268
Амур, ако тръгнем да задълбаваме в тази посока, до психично разстройство може да го докараме. Съдовете за готвене са вредни, маслото в магазина изобщо не е сигурно дали е масло, месото се обработва с незнайни разтвори, за произхода му да не говорим, материалите с които са строени сградите не се знае и те какви вредни излъчвания имат, и т.н., и т.н..
За себе си съм решила да не се втелясвам много, много. Те мислите за вредите, които евентуално си нанасям, са много по-опасни.

ТиСи, браво на теб! Все така, да ти се получават нещата  Simple Smile
Вачева, страхотни гирички си имаш  Simple Smile

Добре дошли на новите момичета и успех  Simple Smile
Днес за сега храната е супер. Утре ще кажа, дали се получи ден първи  Mr. Green

# 269
Здравейте, след сериозна тренировка и брутално прибиране след нея (в София, след пороя), пак прекалено с яденето. Просто не знам какво е това чудо. Неспасяем случай!

Герганче, пиши отзиви за добавките, които си поръча.
Лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт