Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Да се извиня, че нахълтвам така, но понеже ви чета от време на време, а и ми стана любопитно споделеното от Инес...
Като гледам кутиите на Субашка, си мисля, че човек, когато прави здравословни заместители на сладкиши и то два пъти на ден, без да се усети може да мине 2000 калории. И това не е толкова страшно, а понякога е и задължително,  за човек като Инес, който прекарва почти целия си живот в зала, но ако си в някой офис и цялото ти движение се измерва в 30 минути тренировки на ден, а понякога дори и по-малко - тези палачинки с тахан /няколко на брой/ и кексче за следобедна закуска с ядки и пр. , е възможно хич да не са приятели в отслабването. Следобедната закуска спокойно може да остане само черешите в кутията, ако се поувеличат. Хубаво е протеин на всяко хранене, ама изобщо не е нужно да е набутан в някакъв здравословен сладкиш. Малко извара и шепа ягоди пак могат да свършат добра работа, даже няма нужда и от споменатите пет минути за приготвянето им.

# 226
  • София
Понякога лакомото ми съзнание трябва да се лъже , че яде сладкиш.Аз си правя протеинови кексчета : доза протеин , какао , бакпулвер , 2 яйца , 2 лъж извара и разреждам с малко вода.

# 227
  • Велико Търново
Аманда, ще се радвам да пишеш и в тази тема HugСподелям ти мнението!
Аз съм много доволна от себе си.Тази сутрин обух едни слим дънки и освен, че ги обух, и се харесах.Отчитам втора седмица персонални тренировки.Три пъти тренирам с инструктор, а два пъти правя кардио по 45-55 минути.
Храната ми е идеална.
Като терапия минавам всяка вечер през пазара, гледам череши, ядки и т.н. други неща, които ми харесват и накрая купувам 2 домата и 2краставици и гордо се прибирам.
Миналата неделя си купих 1 кг. череши/май писах тук/ и си ги изядох, споделих на треньора си няма да казвам какво ми наговори BlushХубавото от цялата работа е, че сега не се чувствам изкушена, застрашена и ощетена Mr. Green
Ще стане моята, убедена съм Heart Eyes

# 228

Миналата неделя си купих 1 кг. череши/май писах тук/ и си ги изядох, споделих на треньора си няма да казвам какво ми наговори BlushХубавото от цялата работа е, че сега не се чувствам изкушена, застрашена и ощетена Mr. Green
Ще стане моята, убедена съм Heart Eyes

Сподели какво каза треньора, моля. Praynig Въпреки че се сещам.
500гр череши имат 63гр захар. Много е. Меко казано. Мноого меко казано.  Laughing
В палео протокола най-много може да стигнеш до 20гр.

Естествено, че ще стане твоята! bouquet

# 229
Два дена свалям по 100гр.-да се смея ли да плача ли незнам!Иначе по обиколките и по дрехите се чувства разликата.Даже си купих днес бял панталон и долу-горе се харесах с него,но има още какво да се желае.Днес съм много зле с водата,защото до сега бях по магазините и не ми остана време да пия.Ще наваксвам- до довечера поне 2 литра.Довечера ще сме на гости,но мисля да хапна само месо и салата.
От утре ще направя пак 5 протеинови дни,дано сваля поне още толкова!
Сиска,успех!

# 230
Сиска, кажи за черешите Simple Smile
Влюбването започва и при мен да работи Laughing

# 231
  • Велико Търново
Сиска, кажи за черешите Simple Smile
Влюбването започва и при мен да работи Laughing

В какво се влюби?И намен ми трябва спешно, ако може, но в мъж няма как да се случи и ще трябва да се насоча към нещо друго Mr. Green

Каза, че съм си затрила труда за поне две седмици напред.Каза също, че преди години негови приятел три месеца абсолютно стриктна храна, вода и т.н. и вечерта преди състезанието не му издържа психиката и изяжда една тава с баница, което води до излизане от категорията и провал.Аз, обаче няма да се състезавам, ама не посмях да противореча Mr. Green
Истината е, че от всякакви видове режими/диети восоко протеиновия ме държи най -сита и някак си не може да ме "увлече" храната.А белтъците с протеин ми станаха много любими.По две цели патешки яйца +4 белтъка това за обяд и вечеря, плюс пилешка пържола.Закусвам овесени ядки.

Хубав ден пожелавам!

# 232
  • тук и там
Аз 3 дни изкарах на ВМНВХ. Но….не мисля че ще отслабна с такъв режим-твърде много мазнини и  съответно калории ..И пак опираме до количеството.Защото три дни не съм близвала Вх, но за сметка на това изядох огромно количество мазнини(и ядки включително) и калориите ми многократно надхвърлят необходимите ми за отслабване. И проблем със WC-то се появи, какъвто по принцип не съм имала никога преди.Иначе както казах-не съм близвала Вх-разбирайте нищо сладко,тестено,алкохол и никакви плодове и зеленчуци за тези три дни-за да видя как ще ми се отрази.Иска ми се да намеря нещо средно-при Дюкан няма мазнини,и едва ли ще издържа -ще съм гладна ,ако карам само на протеини без мазнини.Ако карам на ВМ-прекалявам със количествата.В търсене съм пак на подходящ режим .

# 233
  • Велико Търново
Kaisia, за такива като теб и мен ВМ е най-неподходящия режим.Там всичко е вкусно и някак увлича Blush
Ще си позволя да ти предложа два-три дни да ядеш по 3-4 пъти на ден.
Закуска примерно-08.00 60 грама овесени ядки+20 грама масло или вместо маслото 25 грама орехи/бадеми.
Обяд-около 13.00 часа-объркай/може и като палачинка 1 яйце+2 белтъка, пържола пилешка/свинска около 200 грама пилешка/100 -150 грама свинска и салата неовкусена.
Вечеря около 19.00 същото
Преди да легнеш изпий една доза протеин или 20 грама ядки хапни.
Мен такова меню ме държи изключително сита, единственото, което спазвам е да не ям нищо между храненията и вечер не ям ядки.
Това го пиша, защото сме еднакво лакоми и пробвахме какво ли не Heart Eyes

# 234
  • here, there, everywhere
Kaisia, зоната гледала ли си? Там неприятното е меренето, но може да започнеш със сайта на Катина, там е на ръка порцията.

Херци, ти спря ли го Дюкан? Имаше ли някакъв резултат?

Аз сега съм си в БГ, но като се върна не знам какви да ги върша.

Откриха ми и камък в жлъчката, което обяснява защо често ми прилошава от яйца.

# 235
  • тук и там
Сиска, искам да пробвам без Вх за известно време още-защото ме разяждат и хапна ли сутрин Вх -после цял ден си мисля за още въглехидрати.Сега закусвам една доза протеин и една чаена лъжица кокосово масло (протеина разреждам със малко прясно мляко и вода ,а в млякото си има  Вх всъщност ).Мисля да продължа със тази закуска.За останалите хранения-може да опитам ,като намаля пържолата,но си овкуся салатата примерно.  Иначе си знам-пържола и салата  е най-добрият избор.Номерът е да се науча да минавам само със тях.За съжаление,аз не мога да се похваля със кой знае каква воля.В твоя успех не съм се съмнявала никога!:heart:

Nuclear, гледала съм режима на Катина.За сега съм решила да  опитам да огранича ВХ,после вече мога да помисля за балансирана диета.Дано бързо намериш решение на проблема със жлъчката.Hug

# 236
Правя го Дюкан с бира в петък и череши през уикенда
Резултата е, че спря да ми се яде, млечните тази седмица са 100 гр бри, МЦ- то беше тук и не отчитам колограми, но дрехите са добре
Във вторник ще ходя да ми мерят гънките във фитнеса, имам и среща с инструктор за безплатна тренировка, но от сега си знам, че ще му загубя времето на човека
Преместихме едното море от 1ви юли, две седмици до банските Mr. Green

Кайсия, аз от дюки палачанката огладнявам в 2 следобяд

# 237
  • Бургас
Кайсия, при НВ ВМХ най-голямата грешка е спирането на зеленчуците. От там и запекът. Добавянето на прекалено много мазнини е много често срещано, което води до спиране на отслабването или качване на килограми. Повишеният апетит в началото е нормален, ако не прекаляваш с добавени мазнини и млечни, не е проблем, нещата се регулират с течение на времето. За 3 дни никой не е видял резултат. В този режим се отслабва бавно. но трайно. Ако не изкараш поне 3 месеца, няма как да видиш ефект от режима. Пържола и салата е чудесно решение. Аз с яйца на обяд и пържола със салата вечер, отслабвам най-добре.
Май трябва да огранича до максимум млечните. Няколко дни се подувам ужасно и не се чувствам добре. Ама прекалявам с прясното мляко и изварата. Което пък странно не ми пречи на отслабването...

# 238
  • here, there, everywhere
Аз Дюкан не съм правила, но съм пробвала една закуска, дето много ми допадна и ме засища. 3 лъжици трици ( аз слагам 30 грама) и 100 гр котидж ги сварявам и като набъбнат слагам едно сурово яйце. Бъркам докато се свари. Те май попара го наричаха в темата. Другото което се сещам е фрикасе с трици вместо брашно, пробвала съм го и е вкусно.
И един абсолютно непоискан съвет от мен: не се страхувай от мазнините, но и не прекалявай с тях. Според мен най-оптимално е да се придържаш към колкото мазнина си има в пържолата или там каквото си хапваш, не е нужно да се полива с още отгоре, само нужното за вкус. Прекаленият светец....
Отделно според Сара Балантайн ( тя е за АИП, но ми е любимка) мазнини над 60% са вредни за чревната флора.

# 239
  • тук и там
Ами следващият четвъртък ще се измеря и претегля. Искам да видя липсата  или по-скоро ниските Вх как  ще ми се отразят.И не говоря само за тегло-искам да видя и като енергия по време на тренировка, сила , издръжливост и т.н какво влияние биха имали. Иначе направих за тези три дни всички от изброените грешки-спрях зеленчуците, консумирах голямо количество млечни и ядки и т.н.Само  не съм добавяла допълнително мазнини,ама не виждам и на бекон какви още мазнини да добавям..BlushТрябва да намаля мазнините,но предвид това че  силно ограничих Вх,ако намаля и мазнините -няма да изкарам дълго.Планът е уж,да намаля драстично ВХ,но да вдигна доста мазнините-докато свикна със ниските ВХ.После да намаля и мазнините.
Планове имам-ама дано не си остана и този път само с плановете.Един месец изкарвам-и на 90 дд ,и по Любо и при Страхил съм изкарвала,та се надявам и сега да издържа на ниски вх един  месец..От там нататък е  номерът да намеря сили и мотивация да продължа.Иначе трябва да се отслабва-при мен е наложително  вече,не е само до суета-взеха нещо  да ме болят ставите .

Общи условия

Активация на акаунт