Фентъзи и фантастика - Тема 15

• 53 834
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Тук е след битка, назобан е милия:smiles: Иначе си е секси, много.

# 676
  • България
Вещерът за мен е по-скоро убиец на вампири и подобни чудовища. Ако излезем от чисто физическия образ, де. Вещер знам мъжки вариант на вещица. Мойрейн, втората снимка отгоре, отгляво надясно особено много ми допада, първата отляво надясно също е доста добра, но не познавам артистите?
Джон, пускам ги с имената:
Скрит текст:

За мен между вещер и магьосник няма разлика. Обединяват всички възможни човешки магически способности.
Според моя фентъзи свят, ако един некромант е само връзка с отвъдното и връща души, един чародей омайва,  лечителят-лекува, магьосниците/вещерите могат всичко.

# 677
  • Майничка
Жебровски е класика за Гералт, но ми е почти набор и вече гони 50те, а по дифолт си требе младо яре. Иначе какъв пан Скшетуски е в "Огън и меч", направо радва окото!

# 678
Никой не каза, че има сериал по "Ужас". Simple Smile Гледах първата серия и ми хареса.

# 679
  • София

Джон Сняг  - Все си мисля, че като казват в този контекст нежен, не се има предвид душевно, излъчване и т.н. а нежни физически черти, т.е. по-женствени, не така мъжки. Това изобщо не пречи да е надменен и какъвто там го каза.

Но пък господина от клипчето за вещера... ама той наистина с един такъв поглед, все едно сега , сега и ще се разплаче горко...

# 680
Ангелче, според мен тези две неща са неделими. Визията на един актьор и неговата душевност са неразривно свързани. ЕДин актьор трудно ще го играе студен и мрачен, ако няма визията за това. Примерно Клайв Оуен традиционон играе в трилъри,, Джим Кавизъл се вписа повече от добре в ""Под Наблюдение" и "Американски психар". Я сега си представи някой като Лео ди Каприо (това за мен е нежен актьор) и то - в младите му години във филма като "Син Сити
" Е, не става! ИЗлъчването на актьора и визията му са суперсвързани.

иначе ако си говорим само за визия - виж острите/Меките черти на лицето на един мъж,, виж му брадичката, виж широките/тесна рамена, високият/'нисък ръст и пак ще говорим дали е мъжествен или не е.

П.С. Ей - изперках! Вместо да напиша, че Дж. Кавизъл е играл в "Под Наблюдение" написах, че е играл в "Под Прикритие" GrinningНивото на българскте филми рязко се вдигна!

# 681
  • София
Ми за мен няма никакъв проблем един мъж да е с нежни женствени черти и въпреки това да има студено, надменно  и ако щеш убийствено излъчване.
Както няма проблем да е Супер мъжествен, тип дивият запад мъжкар и в същото време да има топло, нежно и дори добродушно излъчване.
Лео не на всякъде ми е нежняк, никак даже, нищо, че до късно изглеждаше като глезанчо тийн на външен вид Wink

# 682
  • DE
Гледам един китайски сериал и след вчерашните коментари прозрях, че учителят е идеален за Гералд, даже четох отново описанието да си припомня какво има предвид автора  Crazy
Скрит текст:
Барон Чен, достатъчно мъжествен и красив, владее бойни изкуства и напълно подходящ за образа, жалко че героя не е азиатец  Mr. Green

# 683
Е на мен този вече ми е прекалено женствен, съжалявам

# 684
  • София
Thinking Красив да, мъжествен - не толкова. Аз си признавам, че ако тоя сладур беше в ролята на Гералт, даже нямаше да си направя труда да погледна сериала.

# 685
значи ангелче тук се различаваме с теб. Според мен един мъж не може хем да е мрачен и със студено излъчване, хем да е женствен. Това е оксиморон, "дървено желязо". Щом е мъжествен, то се подрабира че е по-груба,  с по-остри черти, по-мрачен, с по-страшна визия, а щом е женствен е малко или повече "тийн", с фини черти, заоблено лице и т.н. и цялото му излъчване е или на бебешор или на някакъв артист (художник, писател, фокусник), а ако си мъжествен тип, най-често ти дават криминални или екшън роли.

Ще вляза в конфликт със сестра си, но всякакви китайци, корейци и прочие по ген смятам за гейове....Точно този тип, ако не ми бе написано че е мъж, щях да го взема за жена. както казах за мен Трандуил е човекът, който си трябва за Гералт, но и Хенри Кавил става. Ще видим Мъжът от Стомана да раздава правосъдие...ооопс това бе друг филм

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 17:11 от Джон Сняг

# 686
значи ангелче тук се различаваме с теб. Според мен един мъж не може хем да е мрачен и със студено излъчване, хем да е женствен. Това е оксиморон, "дървено желязо". Щом е мъжествен, то се подрабира че е по-груба,  с по-остри черти, по-мрачен, с по-страшна визия, а щом е женствен е малко или повече "тийн", с фини черти, заоблено лице и т.н. и цялото му излъчване е или на бебешор или на някакъв артист (художник, писател, фокусник), а ако си мъжествен тип, най-често ти дават криминални или екшън роли.

Ще вляза в конфликт със сестра си, но всякакви китайци, корейци и прочие по ген смятам за гейове....Точно този тип, ако не ми бе написано че е мъж, щях да го взема за жена. както казах за мен Трандуил е човекът, който си трябва за Гералт, но и Хенри Кавил става. Ще видим Мъжът от Стомана да раздава правосъдие...ооопс това бе друг филм
Cary-Hiroyuki Tagawa и Yun-Fat Chow малко трудно ще минат гейове или женствени.

# 687
Хайде сега и ти - Много харесвам Чоу юн Фет, като актьор (Анна и Кралят, Брониран Монах) но за мен той не истински мъжкар.  виж му заобленото лице. и пак ще говорим. А като се подстриже - съвсем зле.
Да за, Cary-Hiroyuki Tagawa  съм съгласен*, ето това е истински мъж. но повечето цветнокожи азиатци не изглеждат като него - нали се сещаш. то на тях и жените им не са жени,а някакви куклички - не знам дали имат метър и петдесет и нито една от тях не е надарена отпред.
В "по на запад, най-назапад  - Япония" бях прочел, че  всичките японките се снимат само отзад и си завъртат главата - "социалистически реализъм"

*до края на живота ще го помня как изигра Шан Цунг

# 688
По-скоро такъв тип актьор, или чернокож, просто не се връзва. Все пак автора е поляк, не описва такъв типаж. Аз също харесвам някои азиатски филми и герои, но не ми се връзват с Гералт. В по-общ план с елф- може би да. Но и елфите не са азиатски митологични същества и пак не ми се връзва.

# 689
  • София
Що бе Джон, сега вземи кажи, че няма студени жени Wink

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 18:06 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт