Детски рожден ден Варна - 12

• 113 306
  • 695
  •   1
Отговори
# 690
Зад Хуманитарната гимназия има едно малко заведение, предлагат безалкохолни, преди време и сандвичи(скоро не съм чувала дали има) и има билярд. Преди можеше и храна да се внася.
При хубаво време Картинг пистата, има и закрита част, тип кафе.

До шадраваните в една от уличките има едно заведение Шелтър мисля се казваше, пак тип кафе и билярд.
Кино и пица в Грандмол.

# 691
Здравейте!
panda7 ми е писала на лични за рожден ден в Escape room на ул."Братя Шкорпил". За съжаление не мога да отговоря, излиза поле, че е забранила получаване на отговори. Ако следи темата..

# 692
  • Варна
Здравейте, да раздвижа малко темата с отзиви от последните рождени дни на децата.
Момче, 8 години, новото място на Once Upon A Party City. Много стилно направено, красиво, всичко ново. Но като цяло отношението на целия персонал беше по-скоро вяло и неприветливо, само едната по-възрастна дама беше по-приятна. Аниматорките бяха като надзирателки по-скоро, постоянно правеха забележки. И това е мнение на всички родители, които бяхме там. Вярно е, че една част от децата гости бяха неконтролируеми,  но те дори не опитаха да са усмихнати, приветливи. Момичето с украсата изпълни напълно моите желания и от нея съм доволна. И като цяло къта с украсата беше разкошен. Храната, която остана, я бяха нахвърляли ужасно в кутиите, беше станала на кайма. За тортата дори не ме попитаха какво да правят с фигурите от нея. Чак вкъщи установихме, че нито са ги дали на детето, нито ги сложиха в кутията, той няколко дни мрънка после за това. В суматохата въобще не забелязах. Идеята да има плейстейшън на детски рожден ден, както си и мислих, е ужасна. Могат да играят 2-3 деца и съответно те се изпокараха. Аниматорките не се сетиха да дадат балони на рожденика, когато раздаваха. Но пък изненадата за рожденика платно с отпечатъци на децата за спомен беше супер мил жест и спомен. Пространството за игра за мен е малко и тясно, след първия час си става много задушно вътре. Аз мислих, че интерактивната зала ще е хит, но на живо не изглежда така атрактивно и реално не играха кой знае колко много там. Повече бяха в стаята за катерене и игри. Но все още всичко е ново, има много хубави идеи. Има рокли за момиченцата и то много красиви. Масата беше съвършено аранжирана и подредена, много стилно. Другото, което ме подразни е замисълът с часовете. 2.50 часа е времето, можеш максимум 5-10 минути по-рано можеш да отидеш. Почти до 1 час започва следващото парти. В повечето случаи поради тази причина нямате опция да удължите и да искате. Цената е доста висока: наем през уикенд за 2.5 часа 700 лева, от там нататък храна кетъринг, украса. Питката на Златната овца беше разкошна, препоръчвам. Опциите за децата за мен не са твърде добри. Иначе е много приятно всичко да е приготвено и да не се занимаваш ти с нищо, има сервитьор, който предлага напитки. Като цяло аз не бих повторила. Няма душа за мен това място и чувството след празника на децата не беше на пълна радост. Но е точно за семейства, които много държат на лъскава, елегантна и стилна визия за техния празник. В това отношение е безупречно. Има и златен звънец за шампанско. Дискотеката с фолиеви ленти е още 100 лева. За малки деца е доста по-подходящо и тогава аниматорките се чувстват в по-свои води. Имам такъв отзив от приятелка.
Момиче, 4 години, децата бяха на възраст от 2 до 10 години, Слънчев рай. Зимен рожден ден, вътре в залата. Момчето, което се грижи за нас  и сервира, беше истинско слънце. Толкова мил и любезен, че не се стърпях да го питам нает ли е или е от собствениците. Каза, че е от собствениците, но и че е детски кът и следва да е такъв. Невероятен. Наехме детски аниматор Максим, младо момче. Моя приятелка го е намерила от обява в Ало. БГ за парти със Скай и ми го препоръча. Наистина прекрасен, децата много се смяха и успяваше да ги грабне във всеки един момент,  както и с чувство за хумор да излезе от ситуация вместо да прави строго забележки. Малко някои шеги с имената на децата не ми допаднаха, вече бих предупреждавала аниматорите да няма такива, защото втори аниматор ми се случва да го прави. От заведението имаха промоция подарък неонова дискотека, която много впечатли децата и костюм на Скай/има и други опции/. Дъщеря ни беше във възторг. Цената е на пакети, избрахме пакет около 400 лева с храна за деца до 10 бр и възрастни до 14 броя, 2.5 часа, доплатихме за още 1 час. Храната за децата беше хубава: пресни картофи, пуканки, краставички, морковчета и пица, сокче/вода по избор. За възрастните полуфабрикати основно (топени сиренца, пилешки хапки, тостове нарязани), но не бяха твърде лоши. Беше красиво аранжирано с живи цветя. Доста по-захабено е в сравнение с предното описано. Но пък децата имаха голямо пространство, страшно много се забавляваха и имаха всичко необходимо. Аниматорът се уговори със собствениците и той облече костюма на Скай, той организира неоновата дискотека. Беше просто супер парти, тръгнахме си много доволни всички. Съотношението цена-качество е чудесно. Бях избрала да има надпис на стойка и те бяха съобразили да сложат темата от тортата около надписа, което ме изненада много приятно. Огромната арка с балони също е в пакета. Бяха ги съчетали с тортата и темата. Те също се бяха погрижили за всичко, ние просто отидохме и се забавлявахме.  Препоръчвам Слънчев рай и аниматора Максим с две ръце. После питах децата кое от двете партита им е харесало: единодушно казаха в Слънчев рай.  На сина ни му хареса неоновата дискотека, а дъщеря ни беше въодушевена много, че съм успяла да доведа Скай за рождения и ден. ❤️

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 13:33 от Priqtelka

# 693
Здравейте!
panda7 ми е писала на лични за рожден ден в Escape room на ул."Братя Шкорпил". За съжаление не мога да отговоря, излиза поле, че е забранила получаване на отговори. Ако следи темата..
Извинявам се, оправих си настройките на съобщенията и вече би трябвало да няма проблем.

# 694
Момичета, подходящ ли е Фънгопия за девойка на 12 години, по принцип обича да скача и да се катери и лудува. Виждам, че по малки деца ходят там, но не знам до каква възраст е подходящо.

# 695
  • Варна, Пловдив
Здравейте, точно вчера изкарахме нашия празник във Фънтопия, моето момче стана на 9г. Предната седмица ходихме на оглед около 11-12ч и си имаше и по-големи деца на катеренето. За първа година нямахме нищо предварително организирано (миналата година бяха оцелели общо 4 деца с рожденика и решихме повече да не си причиняваме тези притеснения) и по закона на Мърфи всички поканени деца дойдоха, вероятно и онлайн обучението е помогнало. Както и да е, тъй като имаха много планирани рождени дни, избрахме по-ранен час - 10ч и отидохме неорганизирано, в началото бяха само те и 2-3-4 непознати деца. Понеже сме си по-близки майки, бяхме горе на кафенето, към 11.30 - 12ч вече започнаха да идват повече деца. Единствено имахме резервация за Годзила и там се преместихме всички деца и родители за почерпка и торта. По мое мнение, а и на другите, много добре си прекараха децата, родителите се видяхме, поговорихме. Това ни хареса, че няма музика, периодично пускат само инструктаж за идващите нови деца. Просторно е, все още е като ново и я няма тази липса на кислород като в  някои кътове. Много приятно си изкарахме всички, продължи от 10 и нещо до към 14 и малко. Останахме доволни!

Общи условия

Активация на акаунт