Прахосмукачка робот- 15

• 137 067
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Аз взех от немският Амазон две на далавера но няма и за 6 месеца всяка от тях се скапа  Tired

Както и оригиналните Wink Разлика няма ....

# 706
Здравейте!
Поръчах тази iRobot Roomba 615: https://www.amazon.es/gp/product/B016ZIJAV0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 с идеята да почиства апартамент с площ 100кв.м., състоящ се от голямо помещение - хол, кухня и трапезария в едно, и две спални. Настилките са гранитогрес и ламинат, килими имаме, но не са от тези с големите влакна. Нямам претенции относно шума, хаотичност в движенията, не искам отложен старт. Интересува ме дали има вероятност да повреди мебелите и стените, когато се отблъсква от тях по време на почистването.
Благодаря предварително на отзовалите се! Flowers Hibiscus

# 707
  • София
Аз съм с друг модел на Roomba - 681. За около година ползване не съм забелязала нещо да поврежда. Единствено той се надрасква отгоре примерно като се завре под шкафовете за обувки, които са точно толкова високи, колкото да влезе под тях.

# 708
  • София
Според вас голям ли е рискът да се поръча от склада, състояние "много добро"? Поръчвала съм доста обувки и винаги са били чисто нови, в оригинални кутии, малко поогънати може би, но в никакъв случай не и втора ръка. Та съм в чуденка, защото в исп. склад имат минус 20 процента и цената на румба 615 е под 300 лв, на 960 е 700 лв, ЛГ 9+ пък е 500 лв. Съвсем изпаднах в триумене..... Мислех, че съм се спряла на ЛГ, ама ако 615 върши същото за 300 лв......

# 709
  • Sofia
Удължили са промоцията на 960 до 27.11. в испанския Амазон.
Другата седмица в Лидъл  пускат техен робот за 400лв.

# 710
  • Пловдив
От днес в Зора започват намаленията за Черен петък и има намаление на роботите.

# 711
Цитат на: chocha
Другата седмица в Лидъл  пускат техен робот за 400лв.
[/quote
да гледам го и аз..до сега не съм имала и се колебая, ако взема него ще имам 1 месечен срок да го върна...
Има пет програми, голям контейнер, но не намерих вида на батерията.

# 712
Здравейте!
Поръчах тази iRobot Roomba 615: https://www.amazon.es/gp/product/B016ZIJAV0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 с идеята да почиства апартамент с площ 100кв.м., състоящ се от голямо помещение - хол, кухня и трапезария в едно, и две спални. Настилките са гранитогрес и ламинат, килими имаме, но не са от тези с големите влакна. Нямам претенции относно шума, хаотичност в движенията, не искам отложен старт. Интересува ме дали има вероятност да повреди мебелите и стените, когато се отблъсква от тях по време на почистването.

как го поръчахте? В смисъл откъде до къде и колко излиза доставката?

# 713
Здравейте!

как го поръчахте? В смисъл откъде до къде и колко излиза доставката?
Линкът води до сайта, от който го поръчах - там се вижда и цената 179евро.
Ще използвам услугите на превозвач, но не съм си направила труда да изчисля колко приблизително ще ми струва превоза до България.

# 714
да, аз виждам цената, но не мога да се ориентирам в доставката. там нямаме превозвачи тип гъбко, нали?

# 715
10е е доставката до германския склад на gabco.
Аз поръчах така, модел 960 вчера

# 716
да, аз виждам цената, но не мога да се ориентирам в доставката. там нямаме превозвачи тип гъбко, нали?
Има превозвач - GGBG. Използвала съм ги за превоз от Испания - 3.99 лв. на всеkи започнат килограм в рамките на един курс e цената за превоза от Испания. Би трябвало да струва около 16лв. от Испания до България+доставка до офис на Еконт, ако GGBG нямат офис във Вашия град.

# 717
Има превозвач - GGBG. Използвала съм ги за превоз от Испания - 3.99 лв. на всеkи започнат килограм в рамките на един курс e цената за превоза от Испания. Би трябвало да струва около 16лв. от Испания до България+доставка до офис на Еконт, ако GGBG нямат офис във Вашия град.

много благодаря за информацията! сега остава и модел да си избера Wink

# 718
Поръчах си тази прахосмукачка робот Philips SmartPro Easy FC8794/01. Може ли мнение от тези които са я ползвали?

# 719
  • Sofia
Видях,че и shopper.bg имат офис в Испания и правят доставка от там

Общи условия

Активация на акаунт