ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 346
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
И аз като Ели съм под прикритие, чета ви на един дъх през почивките и ви слагам лайковете хахах. За повече чак довечера, духом съм с вас. Kissing HeartJoy

# 361
Роси, коя е сцената с този разговор?
Освен това, той ще си промени мнението, когато братето стане директор Joy   Него може само оперирането да го интересува, ама някой трябва да ръководи болницата. Да носи тежкия товар е нужен човек, много е лесно така да каже Марио Wink
Антонееее до 15ти сезон знаеш ли какъв дзвер ще е станал Grinning А и трите орисници него го обичат Joy Ще му бъдат верни стражи

Сега, стига с лигавенето и малко сериозно - още преди началото на пети сезон много исках най-после да сложат жена директор. И когато желанието ми се осъществи (макар че аз исках Романова), тотално изплискаха легена с образа на Стаменова. Страшно ме е яд за това. Тя сякаш не беше такава, когато беше просто лекар. Превърнаха я в една неуравновесена слабачка.

Това ми напомня на един друг любим мой сериал (Orange is the new black) където в последния сезон съсипаха женските образи.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 12:42 от Анонимен

# 362
Роси, нали знаеш: "страх, лозе пази", този страх те кара да бъдеш по- внимателен към действията си и да мислиш 10 пъти преди да свършиш нещо, a Стаменова беше прекалено надменна и нахакана в действията си, не че е лошо, но тя нямаше никакъв опит с подобни неща.

Дона, продължавай Joy

Чакам само Кошутата да стане шеф на Урологията, то Галя стана шеф, що не и тя. Особено след фотосесията, съм съгласна с Врабчев, че се е задръстило отделението от пациенти заради хубавата лекарка Grinning, а и има връзки с финансовата директорка, ще удари едно рамо Joy

# 363
Дона, продължавай Joy

Чакам само Кошутата да стане шеф на Урологията,

С кое от всичко? Че....

Ще, ще.
Ще стане.

# 364
С читалищната поезия Wink  Joy

И мен ме издрази това, че най-после имахме жена директор, а я направиха на пълен идиот, пък накрая да не говорим с тъпата пресконференция - пълен смях....

# 365
Дона, сцената, за която Роси говори, е когато бяха на гости на Калин и Наталия и Марио се беше разпалил, че не го интересува кой е собственик, какъв му е бизнесът, откъде са му парите и единственото, което иска, е да оперира и да лекува хората, защото това обича, това го интересува и от това разбира. Тогава Зорница каза, че е напълно съгласна с него, а Тони и Калин бяха на друго мнение, но Наталия ги спря и вдигаха тостове вместо да спорят за болницата Grinning

# 366
Дона, сцената, за която Роси говори, е когато бяха на гости на Калин и Наталия и Марио се беше разпалил, че не го интересува кой е собственик, какъв му е бизнесът, откъде са му парите и единственото, което иска, е да оперира и да лекува хората, защото това обича, това го интересува и от това разбира. Тогава Зорница каза, че е напълно съгласна с него, а Тони и Калин бяха на друго мнение, но Наталия ги спря и вдигаха тостове вместо да спорят за болницата Grinning

Не, тази я помня, питам кога М и З са си казали "Докторееее; директореее"

# 367
Имам и друго желание за изпълняване в  новия сезон.Да им пратят двама стажанти от мъжки пол в урологията на св.Кирил със стайлинг малко тип Тасев,ама не толкова напомпани.Ние ще плакнем очи,а Марио ще му изилиза пушек от ушите,като решат да се задяват с хубавата докторка от списанието.
Ако Зорница стане шеф на урологията,от сега го виждам Марио как я бъзика като и вика Шефке Joy

# 368

Велислав участва тук, обаче аз не успях да го открия. Хелп!

# 369
Дона, не Марио и Зорница, а Марио и Захариев - след операцията на бебето.

# 370
Дона, не Марио и Зорница, а Марио и Захариев - след операцията на бебето.

Е аз какво казах? Така де - Марио и Захариев. Зорница не е директор....не съм толкоз руса Joy
Мерси, не помня сцената.

Хъмбъл, и аз не го виждам

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 13:06 от Анонимен

# 371
Дона, извинявай, отговарям между работата, от която ми пуши главата и много не внимавам. Flushed
Във втори епизод, Марио и Захариев излязоха от операционната след като Марио беше оперирал бебето. Марио каза на Захариев той да каже на Фотев какво е станало, защото не е по тая част. Захариев му каза - все пак вие сте опериращия. Марио му каза - вие сте директора и си тръгна. Захариев викна след него - докторе! Марио без да се обръща, му отговори - директоре! и си продължи нататък.

# 372
Моски, много благодаря! Hug

# 373
Диде още е с деца на море...

# 374
Хехе, много ме радва Simple Smile
Колко е различна и мъничка тук Heart

Общи условия

Активация на акаунт