НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами не, няма връзка стаята, но във вип стаята специално в Шейново таткото е постоянно с теб, както и бебчето, дори не само таткото, а и цялата рода ако щеш Simple Smile и за това таткото иска да сме в такава стая.  Иначе специално в Шейново таткото може да присъства и без да сте платили за екип, присъствието е 300 лв.  
Мен пък абослютно никой не ме съветва да раждам секцио, всички казват както дойде така и съм подготвена за двете. Имам приятелки раждали нормално имам и секцио, но наистина никой не ме е посъветвал до сега да раждам секцио..
Нашия личен лекар с таткото е педиатър и сме се разбрали, че ще го поеме, но не знам от кога трябва да се избира. Предполагам на женската консултация ще ни обяснят.
Уф и за пети път да редактирам поста си, ходих до личната и ми издаде талон за преизбор на акушер гинеколог точно за 2 минути работа. Някой ако иска да сменя, да знае, че може Simple Smile

# 106
despicable ние сме с доберман.
деси разбирамте напълно с тези къси косъмчета,навсякъде са. Всеки ден поне по 2пъти се премита и се събират толкова много. Особенно сега в жегите като почне да ляга по плочките да търси хладно...

Темата е станала супер с коремчета Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 20:47 от Kamache.yo

# 107
Педиатър може да си изберете преди раждането, дори и да се зпознаете с него.След изписването още същият ден щом се приберете и се обаждате и тя/той идва у вас на нещо като първа консултация. Самото записване обаче става след като, вече бебчето има създадено ЕГН или е готов акта за раждане. По-рано няма как да бъде записано.

# 108
# 109
  • София
Момичета, а в коя седмица вече имаше осезаема разлика в коремчето?

# 110
  • София
Зависи от фигурата на човек, аз още в 9 седмица имах корем като преяла, но понеже не съм имала никога преди корем. Иначе от тогава растеше бавно, а след 19 седмица расте буквално всеки ден.

# 111
На мене ми пролича още в третия месец.Не съм и очаквала друго и с първата бременност бях така.

# 112
Ето го и моя тумбак. Днес започвам 18 г.с.

# 113
  • Варна
Аз понеже ще раждам секцио по мед. показания и ще си раждам при същия лекар, който ми прави операцията и с дъщеря ми.При него съм и на ЖК.В частна клиника става дума, там по принцип повечето раждат с избор на екип, вкл. и нормално раждащите.Ще съм вероятно в двойна стая пак, няма да ползвам самостоятелна, ще ми е и скучно иначе освен това.А таткото няма как да остане с мен, той ще гледа бъдещата кака.Няма и да присъства на секциото, ще си ме чака отпред в чакалнята с дъщеря ми да им покажат бебо.

За педиатрите - да, предварително си проучете и изберете, говорете с тях дали поемат бебета, някои са претоварени и може да ви откажат.Не разчитайте на ЖК да ви обяснят, вие сами се насочвате и подбирате.Преди раждането трябва да сте избрали и да сте говорили с лекаря вече, че запише бебето.След изписването, както са казали по-горе, се обаждате на педиатъра и той идва на домашно посещение да види бебето, може да му зададете разни въпроси ако имате.Обикновено идват същия ден или следващия.Да знаете предварително, че не е редно да ви искат пари под предлог, че бебето още не е записано при него.По ЗК е заложен въпросния първи преглед.Има го в закона записано.
Бебо ще го запишем при педиатърката на щерката, тя по принцип почти не записва нови пациенти, но за братчета и сестричета няма проблем.Аз всъщност вече говорих с нея, нищо че е рано, ама исках да знам, че наистина няма проблем.Претоварена е много, но пък съм доволна от нея.Иначе ние с ММ сме при друг ЛЛ, в същата болница, даже на същия етаж, но нашата не е педиатър.

Много хубави коремчета видях!Страхотни сте!

# 114
Страхотни снимки мамчета! Всички изглеждате супер добре!

Аз незнам как ще раждам още, не сме го коментирали с докторката и екип нямам. Надявам се да се случи в Щерев, а ако се наложи по-рано в Токуда. Честно казано намам предпочитания, както каже докторката, че е най-добре.

Ще пробвам да кача тумбаче утре. Много съм подута от газовете в момента и ми е много сложно с дрехите. Всичко ме дразни, корема лъщи от опънатост. Иначе при мен много по осезаема разлика имаше от 18та г.с. натам. Сега съм почти 21ва, а бебето, като размери се движи със седмица напред. Още нямам кластра и гърдите ми почти не са мръднали.

# 115
  • Варна
LaughingЗдравейте, дами!

Понеже е сред нощ ме мързи сега да се снимам, но утре ще ви пратя снимка и аз. Ходих днес на ФМ, бебка е добре (потвърдено пак - госпожица ще е), показа си целия арсенал от магарии още от сега. Лекарките много се смяха с мен как като ме срита и аз подскачам. Влязла съм в 21та седмица + 3. Успокоих се като я видях. Казаха, че е нормално да се шашкам и да си мисля щуротии, но е добре колкото мога да ги контролирам. А то си става естествено, имам толкова хиляди неща да върша, че се сещам да мисля глупости само вечер като си легнем. По лека лека ще започвам да събирам багаж, остава седмица и малко до голямото преселение Stuck Out Tongue Closed EyesLaughingBlue Car

# 116

Мале аз съм огромна 20+5г.с

# 117
  • Варна
raiaee какво сладко коремчее! Relaxed
Момичета ходите ли на тези училища за майки организирани от списание 9 месеца? Аз сега отивам днес темата е - Първи грижи за бебо след раждане. Animal Baby Chick

# 118

18+5 е моето коремче Blush

# 119
Много сладки снимки!Моят корем е като на ...niksana324.Kaто гледам съм и в същата седмица горе долу!

Общи условия

Активация на акаунт