НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета гледах едно клипче, в което е обяснено за нормалното раждане и секциото и за обезболяванията, ако на някой му е интересно го пускам тук https://www.bnt.bg/bg/a/sektsio-ili-estestveno-razhdane-26-02-2017 лично на мен много ми беше полезно.

# 121
Ето коремче и коте от мен : )

# 122
Момичета аз да ви попитам. Като шофирате или се возите слагате ли колан?

# 123
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз слагам само горната част, която минава през гърдите, иначе много ми стяга на корема.

# 124
Аз също ползвам само горната част. Държа колана закопчан, сядам и я премятам през глава, иначе много усилия...

# 125
И аз съм само с горната част 🙂

# 126
  • Стара Загора
Аз слагам колан задължително и още не ми пречи.

# 127
  • София
И аз се возя само с горната част, долната ми притиска корема.

# 128
И аз слагам колан☺Искам да попитам тези от вас които си правеха изследвания за токсоплазмоза,понеже на своя глава искам да си го пусна,знаете ли колко струва,на гладно ли се взима кръв?Късно ли е да го правя и за колко време излизат резултатите☺В 19с.+2д съм

# 129
Aз си слагам колан без проблем въпреки шкембито.

# 130
  • София
Момичета, на всичко тумбачетата са много сладки! ПУ-ПУ да са ни живо и здрави мъничтата вътре.

Аз си слагам само горната част на корема, не че ме притиска долната, но ме обзема страх като се кача в колата от малоумността на голяма част от шофьорите.

Сега се сетих, че се коментират черните мисли вчера. И мен ме обземат от време на време, но се стара веднага да се разсея с нещо. Добре, че в работата е лудница, та от 9-18 нямам време да мисля за глупости.

# 131
  • Варна
И аз ползвам горната част на колана, премятам го.

Жанет, моето изследване беше в пакета за ЖК, не знам колко струва, но на сайта на на лабораториите обикновено има обявен ценоразпис.Става бързо, за 1-2 дни мисля беше.Не е необходимо да ходиш гладна и жадна.Иначе по всяко време може да се направи, но за бременни обикновено се пуска още със записването на ЖК.

# 132
И на мен ми пречат някои мисли като например, нямам представа как се гледа бебе. Не знам кое за какво служи, не знам как ще яде бебето. Не знам как ще се облича. Страх ме е, че някой ще му направи нещо и всичките баби с акълите си и таткото също. Страх ме е, че той може да го простуди, примерно, или да му дава неща, които може да му навредят, или да го научи на гадни неща и детето да стане лошо........................ знам, че много странно звучи и знам, че идеална среда няма, пък и тези неща още не са се случили. че да се притеснявам за всичко възможно. И ММ и той го прави това и адски ме вбесява. От сега ми говори как нямало да слуша чалга детето и как нямало да гледа глупости по телевизията, което не знам как ще стане при положение, че той седи само на компютъра и пред телевизора и яде боклуци, а не искам детето да яде такива неща попринцип. Не искам всичко да е идеално, обаче като знам за лошите ефекти от много неща и не ми се иска да му се случват. Confounded
Също Laughing страх ме е, примерно, че може аз да не го разбирам добре и после като порасне да се чувства изтормозено и тъжно, защото аз не съм знаела как да му посрещна психологичните и емоционални нужни. И никак не ми се иска да взема лошите черти от характерите ни Anguished Laughing
На мен ми е първо дете и сега ме обзема тая треска, че нищо не знам и ще стават много грешки, а никак не искам да става такаааа Cold Sweat
Дано майките, които имат вече дете да ми се смеят и да кажат, че не е така и че няма значение как го гледаш, защото при всички положения ще се издъниш Trollface

# 133
Day,
уби ме с тези разсъждения за бъдещето! 😊
На момента ще действате,ще ти дойдат такива сили и умение,че сама няма да вярваш.
Не мислете толкова мащабно,всяко нещо с времето си.
Сега мислиш едно,след време друго.
На приятели винаги съм се чудела и не съм възприемала някои методи на възпитание,категорично съм се заричала,че това няма да го допускам.
Обаче...като ти дойде на главата,става друго,омекваш и затова и не трябва да сме крайни.
Детето много те променя,учите на любов,търпение,вади такива добродетели дълбоко някъде заложени,може и много да изнерви ,колики,зъби,безсънните нощи с месеци.
Но общо взето родителят трябва да е пример,няма как вкъщи да се слуша чалга и да искаш детето да не слуша след време,или пък да яде боклуци,да пуши и т.н.

И имайте предвид,че Скорпионите са големи характери от бебета!

# 134
  • Варна
Когато се роди дъщеря ми бях на 24г., но се чувствах уверена и готова да бъда майка.И въпреки това всички деца са различни и винаги някоя от теориите ти ще се издъни.И това му е хубавото, че не само родителите учат децата си, но и децата учат родителите си на много неща.Най-вече май на търпение.
Не е страшно да се гледа бебе, да се възпитава дете.Но понякога може да бъде трудно, да повториш едно нещо около 454448 пъти докато му влезе в главата и разбере какво му казваш.Трудно е и когато боледуват, винаги е трудно и като са малки и като са големи.Но пък хубавите моменти и емоции са в пъти повече.И всеки етап на развитие има своите хубави страни, особено като виждаш детето как расте, как почва да осмисля, да променя разсъжденията си, говоренето.
Моето момиче ще стане това лято на 9г..Вече има наченки на лек пубертет на моменти, макар че още има време до тогава.Обаче имам чувството, че страшно бързо минаха тези години.Истината е, че всичко следва на етапи, така че не е необходимо да мислите много напред за възпитание, отглеждане.И някак неусетно децата порастват.Никой не се ражда научен да бъде родител, всичко е голяма доза себеусещане и инстинкт.Т.нар. майчински инстинкт.Напр, когато знаеш, че детето се разболява още преди да се е разболяло, когато нощем се събудиш минута преди него, защото усещаш, че ще се разбуди, когато усещаш че нещо го тревожи, въпреки че то прикрива тревогата си.
Няма страшно, ще се справите всички!
А, когато дойде време да очаквате някой ден още едно съкровище ще се усетите как сте пораснали и даже улегнали.Аз съм на 33г. вече и поне в момента се усещам така, докато чакаме бебчо да се роди.

Общи условия

Активация на акаунт