НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Морело, и аз току-що питах същото, само че в декемврийската група.
И аз от няколко дни имам някакво боцкане/вибрация/изтръпване, не знам как да го опиша и аз във влагалищната област, не нагоре и се чудя какво е. Отделно и нямам течение почти никакво и си мисля да не е недостатъчност на цервикална слуз и нещо да става, ама не знам и аз вече.

# 406
  • гр.Божурище
Момичета днес сутринта като станах и се намазах цялата с бебешко олио и сърбеж до момента няма никакъв и слава богу цялото нещо явно се дължи ,че имам много суха кожа и се просто се е опънала прекалено много 🤗🤗

# 407
Да ,Уискас, и при мене е долу,но тук от час -два не съм усещала нищо,слава богу!

# 408
  • София
Момичета, минавам да ви се похваля, че най-накрая видяхме пола! Ще си имаме момченце и сме страшно щастливи с таткото! Blue Heart Винаги сме си представяли, че първо ще имаме момче и ето, че се сбъдва!

# 409
Честото,Лаленце!Аз другата седмица съм на лекар и надявам се да видим пола със сигурност.

# 410
  • Варна
Лаленце, честито ви сини гащи Simple Smile
Напредваме мъжките майки тук в темата Simple Smile

Момичета, тези опъвания са точно от разтягането на матката.Бебето расте, в момента повече дебелее, по-бавно расте на ръст.

Нашият бебо днес реши да ми "отговаря".С ръката на корема усещам ритничета, после побутвам на същото място с пръст, той ми "отговаря" пак с ритниче и така известно време. Simple Smile Накрая се кротна, явно заспа.

# 411
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито мъжле! Blue Heart
Бях разглеждала октомрийските мами, ако не се лъжа, там повечето бяха моми, при нас момченца. Така, че долу - горе се уравновесява. Smiley

# 412
Това с теглото на бебчето и седмиците си е малко ориентировъчно все пак. Нашето момченце, миналта седмица (средата на 20 г.с.) беше 425г. От самото начало върви по-голям, но и ние с таткото не сме малки. Аз съм 183см, Таткото 186, тъй чеее....

# 413
  • Варна
Честито Лаленце! Каква хубава новина! Blue Heart
Само ние още се крием май Rolling Eyes Grin

# 414
На мен Марков ми каза, че като тегло госпожицата е някъде към 390гр. 20г.с , като на това тегло може да има отклонение +/- 50гр. Колкото по-голямо бебето, толкова по-голямо е възможното отклонение. Към края ехографите дават разлики и по 4-500гр. И за това, наистина всичко е ориентировъчно.

Ние се преместихме, доволна съм, сега купуваме джиджафки, които сме забравили. Малко чистене, подреждане, опаковане и разопаковане, бая се изморих. Но е готино, промяна малко.

# 415
Леле момичета, а моята госпожица в 19г.с. и 6 дни беше 273 грама. Явно наистина изоставаме, а мама е +6 кг. Simple Smile
За тъпченето с добавки и лекарства .... аз приемам биозин мама, фолиева (топ фолат), прегнакер макс, б12,аспирин, фраксипарин 0.4, но от 24 г.с. увелучавам на 0'6, а от вчера съм и на утрогеста 2*2. Понякога направо забравям какво съм пила и какво не.
Да ви питам как сте с левкоцитите в урината. Винаги са ми по високи а докторките наблагат на това ?

# 416
днеска бях на жк - 260 грама (19гс+2дни), плацента закрепена на задната стена. на 10.05. ме изтегли 66,6кг, а сега -66,7кг. доволна съм, че голям апетит извадих последните две седмици. 90% момче.... Simple Smile

# 417
  • София
Мами честити ви мъже и от мен Simple Smile Нашия разбойник в 20 седмица беше 335 гр., както каза ЯННА теглото е относително и може да има отклонения от ехографа и реалността, важното е да се развива добре бебчето Simple Smile Ние от няколко дни сме горе долу по-кротки, вече не ритаме постоянно.. пак е доста често, но не е нон стоп както беше в началото. Съответно и контракциите ми сега са редки, та вече съм съвсем убедена, че той ги предизвиква като се мести много.

# 418
Момичета вие имате ли още болки и опъвания ниско долу в корема? Ние снощи сефтосахме спешното.. имам болки по силни на кръста и по слаби долу в корема и се шашнах. Уж казаха всичко че е наред но днес съм в къщи и почивам. Пусках урина да не е от бъбреците че и много често пишкам напоследък но и там всичко е наред . Мисля че сколиозата ми вече започна да се обажда.. но комбинацията кръст корем ме уплаши снощи и но шпа пих но не ме отпусна много и викам о отиваме Simple Smile

# 419
  • На север
Georgea, защо ще ти уселичават дозата на инжекциите? И защо пиеш още аспирин? Какви са ти показателите за кръвосъсирване?
Момичета, като шофирате слагате ли колан?

Общи условия

Активация на акаунт