НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Да знаем го,Деси!Многократно съм поръчвала оттам и за себе си/обувки/ и за детето,дане сега съм в процес на връщане на едни обувки-но това е друга тема.
Иначе имат много хубави бебешки неща..

# 481
  • София
Аз а Англия като живеех пазарувах всяка седмица от него, ама там цените бяха като във всичко по левче почти Grinning но е супер, не знаех,че вече имат и в България магазин. Кажете още някой сайт с хубави детски дрешки от където пазарувате? Без HM и Waikiki, тях ги знам.

# 482
Деси,те нямат магазин в БГ или поне аз не съм чувала,внасят ги от Англия мисля.За сайт за бебешки дрешки...и аз се чудя пак ще е H&M,waikiki ,но и Некст няма да подмина.

# 483
  • София
Имат два в София, единия даже е в Ринг мола. Аз се чудех да поръчвам от Англия дрешки, има няколко магазина с много хубави и евтини дрешки за деца, обаче като гледам и при нас цените не са надути и май ще се губи смисъла да го чакам и да не знам каква материя ще дойде, та съм в размисли и аз Simple Smile

# 484
В Zara на намаления бебешките им дрехи са на много добри цени и имат хубави неща. Аз също мисля от H&M и Waikiki, отделно имаме в района едно магазинче, зареждат от български фирми и имат хубави неща. Една приятелка  ме вкара във ФБ в някаква група Нови стоки за бебето и детето и там момичетата продават много неща от George на много добри цени, по-нататък мисля и оттам да поръчам.

# 485
Аз пък вчера случайно попаднах на този бански,хареса ми ,ама аз май пак ще съм си с половинките де.
http://www.img-share.eu/f/images/531/36188839_476952949433774_88 … dZz1530256728.png
Черното най ми хареса,а и когато има презрамки е по-стабилно.

# 486
  • Варна
Леле колко сте се изписали едвам смогнах Laughing
Идвам и аз да се оплаквам...От няколко дни имам болки мисля,че в таза след сън някъде по-горе бях казала...Снощи заббелязах и тези хмм "черти".Писах днес на АГ-то и ме вика в понеделник да ме види.Някоя от вас има ли такъв проблем, то може и да не е проблем де и аз не знам... Frowning1

# 487
  • София
Уау! Банският е страхотен! От къде е?

И отсега съм започнала да правя списъци какво ще поръчвам от Англия. Братовчед ми живее там и ще ми праща или ще ми носи като си идва. Всякакви стерелизатори, шишета, количка даже, и най-вече дрешки, памперси и козметика там са по-евтини.

Тук по фейсбук групите често се предлагат дрешки на George, много са хубави като качество - памучни и изчистени. А и като цена са супер - 7 броя за приблизително 20 лева.

# 488
На мене не ми изглежда да са проблем тези черти.
Лаленце,тези бански ми излязоха като реклама във Фейсбук.Гледам имат страница във Фейса и се казва Comfybub.Аз ся за секунди влязох да търся банския,но не го видях, ама аз не разгледах докрай.Пробвай ако искаш!

# 489
  • София
Намерих го, а и сайта предлага нелоши неща, мерси!

# 490
Моля,Лаленце!
Аз днес ще вървя да пускам микробиология,дано ми е чиста!!

# 491
В ovs също има хубави неща на добри цени.

# 492
  • На север
Деси, аз писах изцяло за проблеми които водят до аборт или такива за забременяване. Това, което исках да кажа е че има неща без никакви симптоми, както едно Тсх от 4 примерно и никой лекар няма да ти изследва нещо без да имаш симптоми. Не виждам и нищо лошо при взимане на решение да забременееш да провериш някои неща, които са най-често срещани проблеми при бременни.
Аз днес съм при личния и се притеснявам понеже трябва да го убеждавам да кандидатстваме за друга болница да раждам. Още повече се притеснявам дали ще ми изпише по-висока доза инжекции. Доста добре говоря езика, но друго си е да беше на български или английски примерно.

# 493
  • Варна
Един глас и за Майорал! Имат много хубави детски дрешки! Препоръчвам:)

# 494
Абе съгласна съм за Майорала!Купувала съм на сина ми,но цените им са....много високи.

Общи условия

Активация на акаунт