НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 35 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Деси аз наскоро си взех цял. Някакси ми е странно с пупата навън. FlushedLaughing

# 271
Деси, добре изглежда твоята. Аз тази гледах,ама ми се иска да я видя и тези дни ще се наканя да отида https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=166&pid=94645&sgid=166
Аз също си взех цял бански, 1 път отидох с него и май половинките са ми по-удобни. Нося си и един летен шал и понякога си покривам корема като лежа. Ама аз като съм сама и повече от час не издържам 😀

# 272
  • Варна
Аз не си харесах цял.За моите мерки все някакви с покрит гръб ми излизат, аз не харесвам такива.Та си карам с миналогодишния, който е половинки.Покрай детето стоя седнала повече да я виждам какво прави и не си пека корема, ако полегна мятам една кърпа и това е.Може би е смешно с корема напред, ама честно казано не ми пука особено  Grinning Пък и тоя цял като се намокри и после сигурно няма да ми е Ок с мокър корем....

# 273
Момичета вече съм много притеснена. Това разстройство  ме мъчи вече 2ри ден, температурата ми е 37.2 нищо друго ми няма но много се страхувам това да не навреди на бебчето ми. Температурата не е висока но все пак какво бих могла да пия ако стане по-висока?(вкъщи имам панадол и ефералган не знам дали мога да пия тях)

# 274
  • Варна
polito91 моя съвет е да се допиташ до личния лекар по-добре. Може да е вирус или настинка а те добре знаят какво могат да пият бременните. Успех! Flowers Rose

# 275
  • София
Полито и аз те съветвам да идеш до личния ако имаш възможност, 100% ще измисли някаква хомеопатия поне, която да ти помогне... иначе аз карах вирус само разтройство 14 дни и пиех на ден по една смекта + пробиотик и диета.. Но температурата ако я вдигнеш още не е добре за бебчо, иначе тази не е опасна. Парацетамол със сигурност можеш да пиеш, той сваля, но на този етап тялото ти се бори с нещо и не бих я сваляла, 37,2 не е висока.
Кики иди я виж най-добре, моята е с перящ калъф, но ако тази няма май винаги можеш да си купиш само калъф и да я обличаш. Аз съм си харесала един страхотен цял бански в New Yorker с гол гръб и даже беше намален на 20 лв. и ще ида май петък да го взема, така и така ще ходим с мъжа.. просто очите ми останаха в него. Остава да си пльосна един леген с вода на терасата и да си пусна морски чайки Laughing Laughing Joy

# 276
  • Варна
Вие в София нали си имате гларуси.Една приятелка ми беше снимала да ми показва, гларуси - столичани Grinning

# 277
  • София
хаха покрай нашия блок само гълъби си имаме Grinning иначе съм виждала

# 278
Полито и аз те съветвам да идеш до личния ако имаш възможност, 100% ще измисли някаква хомеопатия поне, която да ти помогне... иначе аз карах вирус само разтройство 14 дни и пиех на ден по една смекта + пробиотик и диета.. Но температурата ако я вдигнеш още не е добре за бебчо, иначе тази не е опасна. Парацетамол със сигурност можеш да пиеш, той сваля, но на този етап тялото ти се бори с нещо и не бих я сваляла, 37,2 не е висока.
Кики иди я виж най-добре, моята е с перящ калъф, но ако тази няма май винаги можеш да си купиш само калъф и да я обличаш. Аз съм си харесала един страхотен цял бански в New Yorker с гол гръб и даже беше намален на 20 лв. и ще ида май петък да го взема, така и така ще ходим с мъжа.. просто очите ми останаха в него. Остава да си пльосна един леген с вода на терасата и да си пусна морски чайки Laughing Laughing Joy

Благодаря ти Деси следя си температурата за сега и утре ще отида на лекар.

# 279
  • София
Аз си купих цял бански и мисля с него да ходя на плажа, че имам синини по корема от инжекците. Иначе ако не ми е приятно да ми е мокро ще сменям с половинките и ще си слагам и аз пареото или тениска.

Температурата на бременните по принцип е по-висока. До 37.5 - 37.6 не е проблем.

# 280
  • На север
Пристигнахме благополучно. Чувствах се добре докато не легнах. Едвам станах след 7 часа... Явно много съм се изморила. Сега след малко лягам пак. Утре ме викат на ехограф в болницата тук. Лека вечер. Simple Smile

# 281
Момичета вие много сте изписали Simple Smile Вие сънувате ли много? Аз напоследък по цяла нощ сънувам.. и преди сънувах често, но сега имам чувството че още повече. Иначе от няколко дни усещам и аз малката мадама, може би един два три пъти на ден , особено като легна по гръб. Мъжа ми си слага ръката ,но още не усеща той, предполагам скоро ще започне Simple Smile

# 282
  • София
Аз почти не сънувам, но ставам между 4 и 6 пъти на нощ и предполагам, че не мога да заспя дълбоко.

# 283
няма как да сънувам като ставам по 5 пъти нощем..... ама тая нощ само 3 пъти Simple Smile

# 284
  • София
Направо не ми се говори за сънища, аз до тоалетната ставам само един път посред нощ и чак сутринта, за сметка на сънищата. Няма ден в който да съм била бременна и да не съм сънувала някакви шантави неща... даже ако имам един сън съм доволна, случало ми се е по 7-8 неща да сънувам.. А да не говорим за сексуални.. само 2 дни да не правя секс и се започват такива сънища, че се будя с контракция и много възбудена и за това гледам по-често да си обръщаме внимание. А не, че имам чак такова огромно желание, ама явно тия хормони си бушуват..

Общи условия

Активация на акаунт