КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 753
  • 921
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning 

Честито, Не съм!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.
Да не се отчайва детето. Спомням си миналата година ми се обадиха посред лятото да запишем сина ми, при положение че имаше 0точки на изпита към МОН, беше си тръгнал без да рисува. Дълго се чудих изобщо откъде са ми намерили телефона, като не сме продавали документи там...

О, никакво отчайване!

Ще подадем заявление за второ класиране!

Честито на приетите на второ класиране в Художествената!

Лично аз се зарадвах много за детето с 4.25! То беше първото под чертата на първо класиране. Бяха взели всички с оценки до 4.50. А то единствено с 4.25. Браво, радвам се много!

# 481
За нищо 😊 Ще стискаме палци да стане! А за натоварването по-добре да опита, иначе цял живот ще съжалява за пропусната възможност, ако не стане тогава винаги може да се пренасочи!
Безкрайно благодаря за подкрепата!!!
Абсолютно сте права, че трябва да опита, а ако не стане, ще измислим нещо Simple Smile.

# 482
Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.
Кураж, търпение и надежда!!!
А и още няма информация от фотографското дори за второ класиране, а ще имат и трето. Вие и там искахте, доколкото си спомням.
С вас сме всички Simple Smile

# 483
  • Sofia
Има класиране към МОН.
Ние сме без промяна там.
На всички деца - УСПЕХ Flowers Four Leaf Clover

# 484
  • София
Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.
[/quote]

Вихрогонче, нашия бал е 341 и сме приети в Н.Райнов.Малка е разликата с вашия,така че на второ класиране ще влезе според мен.
Ние имаме надежди и за НПГПФ, макар че дъщеря ми май ще се откаже, ако случайно я приемат.

# 485
  • в гората
... от фотографското от преди малко... Какво е това според вас?
... Стоят си списъците с първо класиране и ето това листче отдолу.... но списъци с второ класиране няма.

# 486
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Много интересно, това явно са свободните места, ама дали се пуска заявление за кандидатстване или просто се чака - не се знае!  Crazy

При нас няма промяна от МОН, моят също май няма да се пробва във фотографията, въпреки, че сега виждам, че има доста свободни места баш за фотография, а той харесва специалността.

# 487
  • София
Така си пише и на сайта-свободните места ще бъдат обявени на 03,07,2018г.
Утре ще звъним освен.На мен ми е далече да ходя на място.

# 488
 На нас не ни е толкова далеч с колата, ама пусти мързел.  Mr. Green

# 489
  • софия
... Стоят си списъците с първо класиране и ето това листче отдолу.... но списъци с второ класиране няма.
Плачат си за проверка! Какво е това нещо! А кой дс каже как се разместват пластовете- нали тези свободни в анимацията стъпват автоматично други, на мястото на дръпнатите влизат трети, на тяхно място идват съвсем нови...,, кой кога как смята да покаже това открито!  Просто тези три училища правят каквото си искат!
Казах ви сз, че сте много спокойни!!!

# 490
 Вихрогонче, на вас кое училище ви беше първо желание по МОН? Понеже за Райнов из медиите излиза мин бал 317,5, а за 51 - 317?

А, излезе статистиката, за Райнов мин бал е 317,5, а за 51 - 397,5! 

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 19:22 от Не съм

# 491
Приети сме и в изящните, но избираме и оставаме в приложните.
Малко изтървах темата Simple Smile ние вече се спуснахме по пътувания
Та извинявам се, вече се оплитам и да не се връщам много назад да чета, на кое класиране сте приети  в изящната, Lil _81?

На второто от днес:)
И сега има ли ви в списъка, който е изкаран за второ класиране!? И изобщо всички на които са се обадили от училището има ли ви в списъка или директно са вписани следващите, след като сте им казали, че се отказвате?

Има ни в списъка на мен не са ми звъняли от училището, а може и да са но телефона ми губи мрежа понякога.  с 3.90 сме. Така че който чака след нас ще го приемат, туй като ние си избрахме приложното. Някой беше писал горе че също няма да се запише, така че с още няколо номера надолу пада бала.

# 492
  • в гората
Плачат си за проверка! Какво е това нещо! А кой дс каже как се разместват пластовете- нали тези свободни в анимацията стъпват автоматично други, на мястото на дръпнатите влизат трети, на тяхно място идват съвсем нови...,, кой кога как смята да покаже това открито!  Просто тези три училища правят каквото си искат!

Е какво спокойни?! Явно всяко училище си прави каквото иска след първото класиране.... Пълна идиотщина, но не мисля, че ако отида и вдигна скандал, ще помогне.
Моля за мнение за Техникума по Облекло ако сте запознати.

# 493
Да, обадиха ми се преди малко от художествената, че сме приети на второ класиране, явно информирането ще е лично по телефона. Ние освобождаваме мястото там, успех на другите, които чакат. 
В художествената ли освобождавате?
Да 😊 и още едно дете което познаваме, също.
Моля, напишете ми дали ви има (вашето и другото дете) в днешния списък за второто класиране.

Има ни в днешния списък, другото дете също + Lil, значи общо три места освобождаваме Simple Smile
anibet вие кое училище избрахте и каква специалност?

# 494

Е какво спокойни?! Явно всяко училище си прави каквото иска след първото класиране.... Пълна идиотщина, но не мисля, че ако отида и вдигна скандал, ще помогне.
Моля за мнение за Техникума по Облекло ако сте запознати.

Навремето учих в Княгиня Мария Луиза. Дизайнер не станах, подготовката беше слаба що се отнася специалните предмети. Предполагам сега доста се е подобрило всичко. Като цяло не е лошо училище. Зависи си и от амбицията на детето. Аз учих там преди 20 години.
Не чувам добри отзиви обаче за текстилния техникум на бул. България. Аз лично не го препоръчвам, но това си е мое мнение, не желая някой да се обиди.

Общи условия

Активация на акаунт