КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 821
  • 921
  •   1
Отговори
# 570
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Знаете ли, дали НПГФП също има сключен договор с НБУ  с възможност за записване от трети семестър и за какви специалности?Нищо не мога да намеря на сайта им.

Не съм чувала за такова нещо, честно казано.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, в Приложното срочните и годишните изпити по специалните предмети определят срочната/годишната оценка. За това са и толкова важни. За мен така е по-реално. Специално по рисуване тези изпити се оценяват от комисия.

# 572
Да, в Приложното срочните и годишните изпити по специалните предмети определят срочната/годишната оценка. За това са и толкова важни. За мен така е по-реално. Специално по рисуване тези изпити се оценяват от комисия.
Съгласна съм, но тогава няма смисъл да се пишат текущи оценки, щом нямат значение!

# 573
  • СОФИЯ
Ние като се записахме в Художествената не ни дадоха бележка за записване....нищо не ни казаха да носим в старото училище, прибраха ни само оригиналното удостоверение за завършен 7 клас и ни записаха в една тетрадка, това нормално ли е...вече почвам да се филмирам...

# 574
Ние като се записахме в Художествената не ни дадоха бележка за записване....нищо не ни казаха да носим в старото училище, прибраха ни само оригиналното удостоверение за завършен 7 клас и ни записаха в една тетрадка, това нормално ли е...вече почвам да се филмирам...
С тази бележка трябва да отидете в старото училище, там ще ви отпишат и ще ви дадат отпусно, което да занесете в гимназията.

# 575
Здравейте на всички Simple Smile
Честито и успех на всички приети .
А на останалите спокойствие , всичко ще е наред Simple Smile
За художествената и на дъщеря ми не са дали бележка .
Обадих се и ми казаха да отиде да и дадат такава.
Бяха много мили.
Не е спешно , но го направете скоро.
Благодаря на всички в форума Simple Smile   

# 576
Носи се бележката в старото училище и оттам дават "отпускно", то пък се носи в новото. Поне миналата година беше така.
А кога се носи това отпусно? Има ли значение това?
Бяха казали в най-кратък срок. Още същия ден го занесохме.
От две години такъв документ не се изисква, но много училища, особено в София, продължават да настояват за него. Може да ги помолите да ви покажат на какво основание го изискват.

# 577

Ние питахме в Райнов задължително ли е отпусното, като казахме и, че не искат да му дадат от у-ще, че според наредбите не се изисква, но казаха, че трябва да го занесем. Не ми се спореше, а и няма аз да се разкарвам, та не спорих, а и директорката не беше там. Но казаха, че не е чак толкова спешно и младежът може да го занесе и другата седмица. Не знам какво ще стане ако не го занесем сега, вероятно ще се наложи да ни чакат докато се върнем от морето. Понеже заминаваме в неделя.  Mr. Green Та, ей тъй стават нещата при нас най-редовно, както с кандидатстването, тъй и с морето - в последния момент, без грам подготовка, сама на каравана с моите, а през деня и детето на сестра ми (на лелина градина)!  bowuu

П.П. Дидева, безценна си, шъ знайш!  bouquet

# 578
  • софия
Малко ви изтървах спатиите! На всички щастливи - честито!
lkjh1 i Victoria_R на вас специално Браво и добре дошли в художествената Simple Smile
Не съм, бравоооо! Още на първо класиране! Жестоки!ще го търсят те художествените, ама на!
gabrielas, , видя ли, че нямаше нужда да се терзаеш! Simple Smile
ако изтървам някого, не е нарочно, просто сега наваксвам с четенето!

На останалите пожелавам още съвсем малко търпение, всичко ще се нареди!

Чета ви е недоумявам поведението на НПГПФ! На всички училища всъщност! Какво е това звънене по телефони, какво е това чудо и основното, къде е прозрачността! Толкова много пространство оставят за филми и всякакви конспиративни теории, че не може да бъде по-зле (вероятно може де).

Интересно ми е приложното последно до каква оценка стигнаха в "повикването", художествената и те?! както някой по-горе каза - натряскаха двойки и тройки на децата, а сега звънят!

Вихрогонче, какво стана днес, звъня ли? Ще стане да знаеш! Просто се въоръжи с търпение!!!Стискам ви палци! Ама много! Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 00:17 от Амели

# 579
  • София
Благодаря Амели!Благодаря за подкрепата на всички пишещи тук,за полезната информация,за хубавата,положителна енергия!
Честито на всички приети,а другите съм сигурна,че скоро ще се похвалят!

И на мен са ми съмнителни тези приеми по телефона.Могат да си запишат,който си искат.В пълно неведение сме.

# 580
Ето нещо интересно за Август месец -„Лятна академия за деца и ученици“ 2018 към НХА

За приемите по телефона, си мисля, че е възможно да го правят за да не се вижда колко пада балът след първо-второ класиране, така се запазва в някаква степен реномето на тези училища и се поддържа бизнеса с уроците.  Sunglasses Понеже, ако всички знаят, че на трето класиране влизат и деца с тройки или направо за двойка (както са в НПГПФ, дето на всички за 2 са писали 3,75), то много от хората ще намалят подготовката или изобщо няма да я имат.  Peace
 Това, което липсва според мен в класирането на децата е действителен подбор по няколко критерия, които изпитът с рисуване на обемни тела изобщо не може да обхване, по същия начин както и изпитът за проверка на способностите не може да обхване критериите на обемните тела. Така училищата може да изпуснат някое дете, което има талант, но не добре подготвено точно за конкретния изпит.

# 581
Знаете ли, дали НПГФП също има сключен договор с НБУ  с възможност за записване от трети семестър и за какви специалности?Нищо не мога да намеря на сайта им.
Не съм чувала за такова нещо, честно казано.
Имат, но не мога да намеря къде го четох. Може да ги питате директно.
Много повече информация от сайта има на фейсбук страницата им:
www.facebook.com/npgpf.npgpf/

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 11:15 от lkjh1

# 582
Миналата есен случайно научих за лятната академия, минавайки покрай НХА, но после тотално ми изчезна от главата. Благодаря за напомнянето!

# 583
  • София

Споделям нещо,което ми попадна за интересуващите се от 51СУ

# 584
  • София

Благодаря. Дъщеря ми ще е очарована. Нещо много трудно се ориентирам на техния сайт и изпускам такива новини.

Честито на всички приети и ще се радвам да споделяте за НУИИ, че идваме след вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт