С какво ви дразнят мъжете 2 тема

• 53 557
  • 805
  •   1
Отговори
# 615
  • София
absurT, противопоставяш твоите предположения на споделеното от оплакалата се потребителка. Няма как да се знае дали връзката ти с кораба майка е толкова ясна, че предположенията ти за лъжа да е светата истина. Не вярвам да познаваш житието и битието на споделилата, нито на родителите на съпруга й.

Може да не обиждаш, само защото изтъквам обосновани съмнения в истината на авторката.
Колкото аз познавам житието ѝ, толкова и ти, но не рипам като ужилена от мнението ти.
И никъде не твърдя, че изричам света истина.

# 616
Звучи крайно и обидно, нали!? Ти би трябвало да го приемеш нормално като за твоите изказвания. И не се съмнявам, че разбираш какво имам предвид.
Няма никаква необходимост от крайни и обидни коментари.
И нека се завърнем към дрезнещите мъжки решения и поведение, че са по-разтушителна тема от женски пререкания.

# 617
  • Наблизо
Апсурт,едва ли е борч от миналия месец.Сигурно е няколко месечно черпене и да са компанийка от 4рима смоци ,да пият по 50тина лева... все нещо са плащали и те и хоп 1200 лева.
Просто е позорно,но съм съгласна с янгдзе че трябва освен да не му се дават пари,а и да се обърне внимание защото ще изпие и дома си.

# 618
Аз не оправдавам и родители, които плащат за прищевките на децата си. Скоро имах един бивш ученик строшил две хиляди по баровете за отрицателно време. Нямал пари да се прибере. И ги тормози, а те кихат.

# 619
  • София
Апсурт,едва ли е борч от миналия месец.Сигурно е няколко месечно черпене и да са компанийка от 4рима смоци ,да пият по 50тина лева... все нещо са плащали и те и хоп 1200 лева.
Просто е позорно,но съм съгласна с янгдзе че трябва освен да не му се дават пари,а и да се обърне внимание защото ще изпие и дома си.

За мен, авторката пресилва нещата- хем родителите не работят, хем синът им ги издържа изцяло, хем свекървата идея няма какви пари се изпращат, та и не е разбрала, че мъжът ѝ черпи пияниците.
Няма начин това да стане на село- там всички се познават, пияндетата се знаят и кой- какво плаща, също.
Нали разбираш, че няма начин да ги черпи месеци наред в пълна тайна?
А, в селската кръчма, където се продава домашна ракия, правена от кръчмаря, да се изпиеят 50 лева за вечер, е немислим оборот.

# 620
Леле, някои са направо смешни в желанието си да са навъпреки. Simple Smile
Семейство в чужбина, под наем сигурно, с бебе и се счита за нормално половината доход на мъжа, който е и сигурно по-големият, да замине за ракийка! Щото и родителят имал право на малките си радости, ти да видиш. Глупонтевини на търкалета, ама с какъв апломб споделени!
Та и братан щял да се включи... Браво, браво, какъв алтруизъм! Rolling Eyes
Налагало се е и сме помагали, никой не говори да оставиш родителите си в нужда, но за прищевки и ракийка - айде няма нужда.

# 621
В наше село в кръчмата алкохолеца си е доста скъп и не е домашен 😂
И пияните пишат в една книга  на вересия.
Има един много омотан и майка му всеки месец му плаща борчовете с пенсията си. И му гледа детето, щото жена му избягала. А сега , дали е длъжна да помогне на детето си ?

# 622
Не е длъжна, така е избрала, не знам, може да я осъдят форумските моралистки.

# 623
  • София
АбсурТ ти можеш да твърдиш, че сметката е 5лв на вечер, защото е само домашна ракия, която е забранена в действителност, но другите  не могат да твърдят, че сметката е по-висока,  защото примерно е уиски с мезенце и салатка.
Четейки те все повече си мисля, че си свекърва или бъдеща такава, и се страхуваш, че снахата ще ти спира помощите за ракия за душицата вечер. Хипотези само, както твоите.

# 624
  • София
АбсурТ ти можеш да твърдиш, че сметката е 5лв на вечер, защото е само домашна ракия, която е забранена в действителност, но другите  не могат да твърдят, че сметката е по-висока,  защото примерно е уиски с мезенце и салатка.
Четейки те все повече си мисля, че си свекърва или бъдеща такава, и се страхуваш, че снахата ще ти спира помощите за ракия за душицата вечер. Хипотези само, както твоите.

Твърдя това, което съм видяла у наше село, а не си фантазирам уискита и мезенца.
Идея нямаш какво е по селата ни, но това ви е на "гражданите", нестъпвали извън жълтите павета кофтия навик- да се пишете компетентни по всичко от живота ни и да ни поучавате за каквото се сетите.

Та, тези ти хипотези са силно несъстятелни, пробвай други. Mr. Green Mr. Green

# 625
И аз мисля, че Апсурт се припозна нещо Grinning
Аз изобщо няма какво да пресилвам , даже мисля, че беше абсолютно ненужно да давам подробности за свекъра, защото главният ми проблем не е той, а съпругът ми.
Ако оплакването ми беше от свекъра, щях да пиша в свекървенската тема, но някои потребителки умеят да предизвикат човек да даде подробности и да навлезе в ненужни детайли.

# 626
Да ,наистина ,проблем  е мъжа.Трябва да спечели доверие,да знае мярка, да има тежест.Не като момченце да търчи по  кефа на всеки ,бил баща или жена му.И няма да има грешни преценки и сръдни.

# 627
  • София

Твърдя това, което съм видяла у наше село, а не си фантазирам уискита и мезенца.
Идея нямаш какво е по селата ни, но това ви е на "гражданите", нестъпвали извън жълтите павета кофтия навик- да се пишете компетентни по всичко от живота ни и да ни поучавате за каквото се сетите.

Та, тези ти хипотези са силно несъстятелни, пробвай други. Mr. Green Mr. Green

То от село до село има разлика, както от град до град. Но явно твоето село е критерий за всички такива.
Пак врачуваш нещо, щом знаеш къде ходя с подробности 😂.

# 628
  • София

То от село до село има разлика, както от град до град. Но явно твоето село е критерий за всички такива.
Пак врачуваш нещо, щом знаеш къде ходя с подробности 😂.

Не, по- простичко е- щом в селото няма работа за хора над 50, значи е от тези, дето са "цъфнали и вързали", та по цели вечери се наливат с уиски и изискани мезета". Mr. Green
Не врачувам, ти се пробваш с фантазиите и иронията, ама не ти се получава.

# 629
Леле, подкрепям жената. Ако на мен се случи ще си дам заплатата на майка ми или ще го заплаша че с децата (твоите) си тръгвам и като реши задачата кои са му по-ценни да дойде да ми съобщи. Такива лоши мъже и аз съм срещала. Работех като вол, когато сме двамата не стигат парите, налагаше се да ям старите меса от фрузера му, ама когато имаше рд, и мен ме нямаше един ден се прибирам и цялата рода дошла, накупил салами, разни вкусотии, домати, бе напълнил хладилника. А те като на алкохолик му донесли два подаръка общо за 6 човека, бутилка уиски и вече щастлив. Едва изкарах 9 м и се махнах. Неблагодарни са мъжете. Но има и такива добри, които са били манипулираби от малки от родителите си, и не е яъзможно да се справиш с това.

Общи условия

Активация на акаунт