Кауфланд - тема 30

• 81 404
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
И аз харесах доста неща от другата седмица.
Аз днеска се скарах на една такава нахална бабичка.Уж щеше да взема хлебчета от Кауфланд и напипа всичките докато вземе 2.

# 181
И мен ме предреждаха баби. Два дни преди секциото отидох за последни покупки и на касата тъкмо идваше моя ред,една даже не беше много възрастна жена се набута пред другите и ми казва,че била само с “няколко” неща,дали може да мине?! Попитах я като ме гледа така, с огромния тумбак,дали може да мине??? 🙄😂 После в аптеката след касата пак се редя и една жена зад мен казва да мина най-отпред,та чак ми стана странно,след случката минути преди това.
Аз харесах шалтето-имам от преди година може би,добре е за 13 лв. Също и възглавнички за столове,лазаня и разни други неща,но ще видим дали няма да се наредя и аз в понеделник,че иначе нямам шанс.

# 182
И ние понякога имаме брошури, друг път не. Мисля, че това зависи от тия дето ги носят. При все, че има и апартаменти с камини..

Зрелостта и цивилизоваността на едно общество се измерва с отношението му към възрастните и инвалидите.

На кое ниво сме ние? Пречат ни в транспорта, пречат ни пред блока, пречат ни в магазина.
Изобщо ако може да ги няма. Вече са бреме.
Момичета, та нали няма да сме винаги на по 30.
А както беше казал някой старостта е привилегия, която не е за всеки. (Не цитирам, по памет)
Та същите тези пенсионери, които са в тежест, са там изпратени от нас/ вас, искат с нещо да са полезни.
Има и самотници, стоящи до рафта и оглеждайки цени и съставки или продукт с лупа. Някои се чудят що за продукт е авокадото и как да го изберат.
Не, не ми отговаряйте и се замислете дали нищо не ви жегва, виждайки възрастен човек броящ си последните стотинки за няколко нарязани парчета луканка.
От сърце си/ ни желая да достигна, доживея до пенсия.

И сега по темата, намаленият зехтин Коста доро, само на мен ли не ми прилича на истински зехтин?
Не ми допада. Явно за това и е 9лв. и нещо, литъра.

# 183
Зрелостта и цивилизоваността на едно общество се измерва с отношението му към възрастните и инвалидите.

Има и самотници, стоящи до рафта и оглеждайки цени и съставки или продукт с лупа. Някои се чудят що за продукт е авокадото и как да го изберат.
Не, не ми отговаряйте и се замислете дали нищо не ви жегва, виждайки възрастен човек броящ си последните стотинки за няколко нарязани парчета луканка.
С отношението към "определени" възрастни и към реалните инвалиди.
Точно пък тези дето си броят стотинките ниога няма да се "ръгат" да пререждат. Понеже са "свити" не са се уредили на леко и меко място и сега пенсиите им са малки.
Има разлика от пенсионер до пенсионер. Има едни нагли пенсионирани "шапкари" дето като им видя поведението ми иде да взема една лопата и да ги почна по израстъка, където им е била закачена фуражката, та да кънти в целия К Rage

# 184
Има едни нагли пенсионирани "шапкари" дето като им видя поведението ми иде да взема една лопата и да ги почна по израстъка, където им е била закачена фуражката, та да кънти в целия К Rage
Точно за тези говоря аз, имало случай да ме блъскат с количката си на касите, как не разбират че и да се наврат върху мен, касиерката няма да стане по бърза. На една веднъж се обърнах и казах "и да ме бутате по бързо няма да стане". Другото дразнещо е, че при хляба, ръкавици не ползват но иначе избират хляб, все едно кола ще купуват...и отново...на зеленчуците зареждат с торбички/пликчета за целия вход.

От новата брошура много неща харесах, жалко че ще сме на дълго гости и ще пропусна някои неща като Листерина, розови домати, кухненска ролка, препарата за дезинфекция, моп за 3,99 Grinning, възглавница за 5,99,
пълнител за течния сапун, и т.н.

# 185
  • Пловдив

Имаме 2 брошури.

# 186
При нас имаше само от едната, но така или иначе утре ще я има и на сайта.  Peace

# 187
  • shumen
Мистик,и при нас имаше тези двете брошури.

# 188
  • София
А как ще реагирате, ако вие сте тези бабички ; или вашите майки ? Уважавайте възрастните, защото, ако ви е писано, и вие ще сте старици, оплюти от следващите поколения. Всяко поколение е дразнител на тези след него. Просто човек като остарее, мисли и действа по свои правила, които по естествен път са мноого по-различни.
Грубостта и неуважението винаги удря с обратна сила.
Да - има много баби, които са нетърпими. Но, на база психология, това са мачкани и избутвани в краищата на живота жени. Никой не идва злобен на този сваят - обществото го прави такъв.

# 189
При нас имаше само от едната, но така или иначе утре ще я има и на сайта.  Peace
Има ги нещата от допълнителната брошура
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … y=BG180702SH.html

# 190
  • Пловдив
Да знаете каква е разликата в тиганите на Тефал newsm78 Едните са нормалните в челно...а има едни в бордо от вън и са по-скъпи.

# 191
  • София
Не е виновно обществото. Има хора с добро възпитание и хора с лошо! Няма нужда винаги друг да е виновен за грешки, поведение и държание!
Не можеш да уважаваш хора, които се държат зле се теб!

# 192
А как ще реагирате, ако вие сте тези бабички ; или вашите майки ? Уважавайте възрастните, защото, ако ви е писано, и вие ще сте старици, оплюти от следващите поколения. Всяко поколение е дразнител на тези след него. Просто човек като остарее, мисли и действа по свои правила, които по естествен път са мноого по-различни.
Грубостта и неуважението винаги удря с обратна сила.

Уважението както и всичко друго си има своите граници. Въпрос на възпитание. Каква жена трябва да си, да блъскаш бременна жена с количката си, защото опашката на касата върви бавно... Cry

# 193
Е ,ходих  да пазарим  ,бях си набелязала някои неща от двете брошури,Ами пак се ядосах,липсващи етикети на  стоките,подвеждаща цена.Купих си шалте  -няма етикет,питам служителка миии вдига рамене...
Реших да си взема от сладоледа Ескимо в кутия 1250мл/600гр.Първо не го намерих,оказа се че е на втория рафт.После взех бял и какао,на каса  от цена по етикет 2,99- 3,29лв.Върнах го ,оставих го и изненада и грамажа не е този по етикет  .От 600 гр е 450 гр... попитах един служител защо е така дали брошурата е объркана.Не били объркали колегите ,събра етикетите и отиде да вади сладолед.Аз не изчаках защото достатъчно се забавих а колата беше на слънце с кучето вътре.Та отваряйте си очите  и си търсете правата.А филиала е в Асеновград!
Eто и снимки .
Скрит текст:

# 194
А пък аз излових една бабичка от съседният вход, да взима брошурите от нашите пощи и да ги хвърля. Направих и забележка, да оставя все пак по някоя брошура, но гледам, че продължава.
Е, на това какво му се казва, наглост, възпитание, невъзпитание....и какво като е майка, баба или друга роднина на някой?

Общи условия

Активация на акаунт