Кауфланд - тема 30

• 81 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Коментирана ли е ютията на Тефал? Трябва ми бюджетна ютия за рядко ползване.

# 421
  • Бургас / UK
Коментирана ли е ютията на Тефал? Трябва ми бюджетна ютия за рядко ползване.

Преди месец и нещо бяха пуснали за същите пари на Филипс и аз купих.Много е хубава,а за тези пари направо си е без пари  Mr. Green Като ги гледам на външен вид,имам чувството,че само им слагат различна марка,едно към едно са... Thinking

# 422
За рядко ползване става и Нео от Техномаркетите, 20-25 лв са
два пъти взимам, първата изкара около 5 години, втората още е жива...

# 423
За рядко ползване става и Нео от Техномаркетите, 20-25 лв са
два пъти взимам, първата изкара около 5 години, втората още е жива...
+1 карам с подобна, даже има много екстри, керамична е, но вече е трета по ред. Истината е, че все не ми се дават едни пари за хубава ютия.

# 424
  • оттам, откъдето започва България
+1 за Neo.

# 425
  • somewhere over the rainbow
Да ви кажа как им хванах една лъжа - не, че е нещо ново и нечувано, но ми стана смешно. Миналата седмица имаше промоция на 100 гр. нескафе, ако вземеш и 1 пакет от малки пакетчета нес кафе, получаваш 40% отстъпка от двете. Пише, че в този случай кутията излиза не 6.90, каквато уж е редовната цена, а 4.20 /цените ги пиша ориентировъчно, не ги помня точно/. Прецених, че пакетчета не са ми нужни, а кутия ми трябваше, за това казах на ММ да ми вземе само  кутията на редовна цена. После видях, че в бележката пише около 5.70 лв. Това е редовната цена, а не 6.90, както пише на промоцията.

# 426
От последния пост. Какво да кажа. Сладури! Не веднъж и аз съм се подвеждала, после трупам вкъщи неща и храни, които не мога да употребя. Това е номера, психоза, даваш пари и трупаш вкъщи. 😂

# 427
Да ви кажа как им хванах една лъжа - не, че е нещо ново и нечувано, но ми стана смешно. Миналата седмица имаше промоция на 100 гр. нескафе, ако вземеш и 1 пакет от малки пакетчета нес кафе, получаваш 40% отстъпка от двете. Пише, че в този случай кутията излиза не 6.90, каквато уж е редовната цена, а 4.20 /цените ги пиша ориентировъчно, не ги помня точно/. Прецених, че пакетчета не са ми нужни, а кутия ми трябваше, за това казах на ММ да ми вземе само  кутията на редовна цена. После видях, че в бележката пише около 5.70 лв. Това е редовната цена, а не 6.90, както пише на промоцията.
6.90 ще е общата редовна цена на двете Wink

# 428

Не сте разбрали. Ще отговоря, защото и аз се чудех дали да взема и видях цените. Не помня колко беше редовната цена, но освен тази промоция имаше и друга - цена за кутията около 5,30, не чак 5,70. С промоцията за двете имаше цена 4,18.

# 429
Днес си взех за пръв път от ваучерите за 3 лв.
Ама то беше чудо?! Shocked Като напълнили по цели колички с някаква бира, не помня каква, май Пиринско.
8 минути чаках, отивам на информация и искам ваучер за 8 каса. Момчето ме погледна лошо и ме пита "Какво ѝ има на 8 каса?" Казах му "Чакане повече от 5 мин." Даде, без коментар. Wink

# 430
  • Вестерос
Много трудно свиквам с новата подредба. Хем при нас е от 2,3 месеца, все се лутам.

Това за чакането и ваучерите не го знаех, на каква цена са?

# 431
  • София
Замразения спанак на кубчета е преместен от ляво та чааааааак в другия край !!!!
😡

# 432
Днес си взех за пръв път от ваучерите за 3 лв.
Ама то беше чудо?! Shocked Като напълнили по цели колички с някаква бира, не помня каква, май Пиринско.
8 минути чаках, отивам на информация и искам ваучер за 8 каса. Момчето ме погледна лошо и ме пита "Какво ѝ има на 8 каса?" Казах му "Чакане повече от 5 мин." Даде, без коментар. Wink
5 минути или 10 е? Аз редовно чакам по 10тина минути, днес ми дадоха 2 червени пазарски чанти на Кауфланд...награда че инвестирам в тях редовно. Tired

# 433
Като казахте бири - в понеделник реших да мина сутринта да пазарувам.  Гледам баща и син натоварили три колички с голям връх от тези кенчета на промоция. Това преди да вляза да пазарувам, а те вече плащаха. После пак се засякохме на касите с нови три колички с бира.  А после защо се чака толкова и защо няма достатъчно количество. Ето защо.

# 434
Като казахте бири - в понеделник реших да мина сутринта да пазарувам.  Гледам баща и син натоварили три колички с голям връх от тези кенчета на промоция. Това преди да вляза да пазарувам, а те вече плащаха. После пак се засякохме на касите с нови три колички с бира.  А после защо се чака толкова и защо няма достатъчно количество. Ето защо.
Зареждат си магазинчето. Close

Общи условия

Активация на акаунт