Магията на изтока - тема 54

• 43 343
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • BG
Нещо да кажеш за Барон  Heart Eyes
Най- много го харесвам в Fated to love you, просто е прекрасен там, и той  е бил гадже на Рейни Ян, като много други Laughing

# 106
Дане,нали знаеш,че много те обичам Kissing Heart
Innocent
Искам огромен спойлер за Броманса Scream
За приятелчето на Той (баристата) и момичето,което срещна на кораба.
Тя каза,че е болна,после припадна и искам да знам,дали ще има сълзи и сополи или сватбени камбани.
Сериала за сега ми е страшно забавен,снощи така съм се подхилквала и едвам се насилих да си затворя компа.
Megan Lai е страхотна в мъжки образ.

# 107
  • DE
Споко, не толкова голяма драмата. Има болест, но я лекуват Simple Smile никой не умира. И другата двойка на втори план е сладурска, въобще може да надебелееш от толкова сладки персонажи Heart Eyes. Научи ли се вече да връзваш вратовръзка Mr. Green

# 108
Дане,мерси Hug
Научи ли се вече да връзваш вратовръзка Mr. Green
Не,но винаги съм искала да се науча.
Стигнала съм до писмото от Тя,което Той получи от момичето (тоест Тя) което го е спасило от удаване когато са били деца.
Всички образи ми харесват,майката,братовчедката,как обличат сестрата Heart Eyes
Отдавна не съм се вълнувала така от сериал.
Нямам търпение Той да разбере,че е момиче,не,че много му пречи.
Толкова либерално го дават.

# 109
  • DE
Лошото е, че чак в последния еп. се разбра кога е научил. Колкото и внимателно да гледаш без подсказката никой не разбра, кога. А, че знае си личеше някъде от средата.
Още помня как се чудехме в Спирита знае или не Grinning то това бе основната дилема ooooh!

# 110

Fated to love you, и този го намерих и ще го видя.

Дане,каква е подсказката?

# 111
  • DE
То не е точно подсказка, изразила съм се неправилно, разказа и кога е разбрал. Иначе никой от гледащите не разбра кога Crazy
Бяха сами с доктора в клиниката и си говореха, че е жена. Естествено винаги има чужди уши които са на подходящото място в подходящо време Grinning

# 112
Дане,мерси Hug
Аз си мислех,че може да се е усетил още на кораба - все пак и подаде хавлия в банята и определено я видя под душа и ще ме извиняват,но между мъжки и женски гръб има разлика:stuck_out_tongue_winking_eye:
Ама да кажем,че Тя е хубав мъж,нежен,но хубав.

Така се пристрастих,че дори ги сънувах тази нощ.
Барон сънувах,де.Heart Eyes Blush

# 113
  • MJF
Genkai Danchi 2 изгледан. Какъв комбинатор само е Тераучи сан  Crazy
Скрит текст:
Как маскира защо е това методично копане ....  Mr. Green. Как добре се справи с фенката на караокето.....Как се дебнат със съседа ..... Въобще добре че и 3-и епизод е преведен  Simple Smile
О, сега се сетих как се справи и с прелюбодейците е даде урок на дамата с голямото самочувствие. Взе картата от сина ѝ без да се усети. ... Въобще страшен комбинатор е Тераучи. Непроницаем. Да не му се изпречиш на пътя само  Mr. Green
Гледам с  newsm43 все пак . За всеки случай  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 08:35 от Шошулчо

# 114
Най-добре се скрий в някой гардероб, защото 3-4 епизод са направо като хорър.
Нямам никаква идея как ще завърши този сериал, но съм убедена, че не е това, което изглежда. Пълна мистерия, а истината ще се разкрие едва в последния 8-ми епизод.
Къде ти е аватара на теб? Стоиш ми като призрак.

# 115
  • MJF
 Thinking аз си виждам аватара. Всички аватари на тази страница виждам.
Мда, опасна мистерия  Crazy. Направо  #Shocked тръпки те побиват.

# 116
Сега го виждам вече.

Takane no Hana - епизод 1

Добро и интересно начало днес.
Заложили са на японските традиции и опознаването на икебана - ритуали, стил, цялата системата на аранжиране и подреждане на цветя.
На фона на тази красота се развива и романтичната история. Той - най-обикновен мъж, а Тя - дъщеря на богато семейство, което се занимава с икебана и живее според старите японски традиции. Къщата им е уникална. Имат си и две много възрастни прислужници, едната нещо недочува. Забавни са и ще има много смях с тях в епизодите.
Сценарист е Шинджи Ноджима. Изгледала съм 80 % от сериалите му (много популярни и обичани, повечето в жанр "човешка драма"). Знам и как действа/ мисли, така че очаквам едно приятно лятно японско сериалче.

Сатоми Ишихара е прекрасна, също като цветята в дома на родителите й. И тя като едно красиво японско цвете. Играта й... ами като всички други дотук - важното е да краси екрана и да не дразни/ лигави много. Търпи се, дори ми изглежда някак по-сериозна.

Прекрасна церемония по подреждането на една икебана, на която ни направиха свидетели. Съчетаване на цветове, растения, смисъл, стил. Японците показват и рекламират традициите си, чрез тази продукция, а досега точно за икебана не бяха гледала, нито знам да са правили последните 10 години.

Има манга със заглавие Takane & Hana, но да не се бърка със сериала. Нямат нищо общо, нито историите им. Близки имена, нищо повече.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 13:26 от rossonera

# 117
Бяха сами с доктора в клиниката и си говореха, че е жена. Естествено винаги има чужди уши които са на подходящото място в подходящо време Grinning
Това е този момент след дъжда когато Той скочи от едната сграда на другата,за да я спаси и после в клиниката док. изтърси нещо от типа "Госпожицата,която придружавате е добре" или има и друг доктор и дуга клиника.

Ооооо ветеринарчето знае, че Той е Тя (Тя не знае,че той знае)и стана още по-забавно с опитите да и помага.

# 118
  • MJF
Ой, #Shocked , Genkai Danchi 3
Направо взех да губя бройката на елиминираните хора невписващи се в някаква представа за "морал и право" .  newsm43.
Shiro Sano в този маниакален герой ме забавлява инаме, много добре му се получава. Значи 8 серии е това заглавие. Че както почнаха ......

Значи Shinji Nojima пак на екрана. Не съм го гледала от Our House ( 2016) . Жалко че Papa Katsu 2017 не е намерил своя превод. Дано Born to be a Flower | Takane no Hana ( 2018) има късмет.

# 119
Всички сериали на Сатоми Ишихара се превеждат на английски. Бъди спокойна. За нейните сериали дори се надпреварват кой от мъжете преводачи да започне проекта (и са много бързи).
Заедно с нашият германски-японец. Този път обаче той пропуска, ще превежда друго.
Той вчера, милият, нали е влюбен в нея, отбеляза първи епизод с много скрийншотове.

Много е красива. Разбирам ги мъжете по цял свят, които са влюбени в нея. Като една японска хризантема, символ на страната им. Имаше и такива сцени с нея, с хризантеми. Голяма красота.

На Genkai Danchi от няколко дни е преведен и 4-ти епизод, а днес трябва да пуснат и пети. Преводът върви плавно с излъчването в Япония. Потърси го в друг онлайн-ресурс, ако ти се гледа още днес, макар че си наплашена, хаха.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 09:56 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт