Магията на изтока - тема 54

• 43 379
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Хммм, какво голямо съвпадение. Точно Faded в момента слушам и аз, но по друг повод.
Последният китаец, който остана в ЕХО (е, поне, този, който се води само на хартия от групата), защото реално от две години не промотира с тях, та, той ще има соло дебют в САЩ и парчето му ще е в сътрудничество с Алан Уокър, ха.
Китаецът се отскубна от лапите на SM Ent. и явно е решил да действа много сериозно, но в САЩ.

Момчето, за което говоря от клипа е Юк Сонг Дже и участва в Goblin. Икономът, който наследи дядо си в грижите/ службата при Гонг Ю. Същото момче, което все не му стигаха парите и искаше кредитните карти на гоблина. Той наричаше Гонг Ю - "Samchon/ Самчон/ Чичо".
И аз искам такъв самчон, не, не самчон, а оппаааа.

# 421
  • София
 Рос, благодаря за хубата новина, ха дано да се  съберат и да направят нова музика и албум, много ще се радвам  Heartpulse и ще чакам.

Аз все още гледам историческия Великия принц с Юн Ши Юн , справя се чудесно в ролята на единия принц. А Joo Sang Wook и в ролята на другия, по-големия принц и е ужасен като такъв, алчен за власт, правейки всичко възможно, за да се възкачи на трона и дано това не стане.

Тази песен също ми е сред много любимите, скъсвах я от въртене.

# 422
  • BG
Както съм си изтеглила Smiling Pasta,две версии на Goong (корейска и китайска) и имам място за още нещо и искам да е японско (защото незнам какво ще реша,че ми се гледа Blush),но да е пак нещо забавно,любовно и без драми.Може и ученическо.
Smiling pasta ще ти хареса, с голям кеф го гледах на времето, макар че смътно си го спомням. Ако изгледаш и китайската версия на Goong от мен имаш едно браво, аз с подобни плитки и бръснати блави не мога да ги търпя. Само не знам какво ще правиш като Барон не участва в никой от тези сериали Laughing гледам че ти е взел акъла Wink

# 423
Това беше паметен момент за мен в първи епизод на Familiar Wife. Има много истина в него и след като бе казано в Бар "Здрав разум", хаха.
От митичният Тангун, от древният Кочосон и до наши дни - нищо не се е променило за корейският мъж.

Изцъках набързо 17 и 18-ти епизод на Sweet Combat. Действам много бързо, защото има много излищно разтягане и сцени, които китайците са могли да избегнат.
Само сцените с Лу, на друго не се и спирам. Много плява вкараха.

Кога ще порасне?! Като дете е...

Скрит текст:

# 424
  • DE
Не мога да повярвам, че не си гледала корейския Дворец/Гонг, той си е от класиките. Още се усмихвам като се сетя как ходех нахилена по улиците след пореден епизод, до днес ми е в графа любими Heart Eyes
Зарибявка  Grinning
https://m.youtube.com/watch?v=u_Sn13FM1jE
Освен приятната романтична комедия оста е разкошен.
Аз мога да опитам с китайския, тайландския съм го гледала и той е хубав Mr. Green

# 425
Рос, само предполагам,че Алан е с покана за участие (или създаване на музика/ремикс), но да уточня,че  той е по-популярен в Европа отколкото в САЩ. Ако китайчето иска пробив в Америка му е нужен
Marshmello, Steve Aoki или някой от европейците в ТОП 5,които миксват в Лас Вегас.
Ако общата им песен излезе около септември ще влезе в микса му за тура му в Европа.
Ако остане за следващата вероятно ще е в микса за Tomorrowland (един от най-големите фестивали за този тип музика.)
Дано имат успех.

Добре,при наличието на Гонг Ю не съм забелязала крънкача за пари,ама имам спомен някакъв за него,ама да го позная - ха. Joy

Гост,то и аз ще се поздравя ако го изгледам,защото видях броя на епизодите. Scream

Сетих  се (и ужасих)че ,ако за една година не са се появили буквички за филма с Вик (някакви си 98 мин),то каква е вероятността да има и за Fights Break Spheres с Барон???Никога не съм гледала текущо нещо на мандарин.Дори и представа си нямам къде да търся.Къде?
Вероятно всичко си зависи от фенките на Wu Leo,който никога не съм гледала,но от трейлъра изглежда сладък дечко.

Дане,повярвай,повярвай.Ако нямах пътуване вероятно пак нямаше да го изгледам,но заредих  4 сериала,че да не се занимавам с филми Innocent

# 426
Да, парчето на Лей и Алан Уокър ще е relift на вече съществуващо такова на китаеца - Lay - Sheep. Алан го е "пипнал" само и с това Лей ще ознаменува, един вид, първите си стъпки на американска земя.
Късно вечерта стана ясно, след като и Лей, а и Алан Уокър писаха за това в профилите си.
Ще излезе на 31 август.

Относно Стив Аоки... Наясно съм. BTS неслучайно му ползваха услугите миналата и тази година за две от парчетата си, които са ми любими.
Първата е най-добрата им от новия албум (за мен), който излезе през май месец.
BTS са си BTS. Най-добрите.

# 427
Премиерата на Bel canto с Кен Уатанабе официално е обявена за 14 септември.

# 428
Гледам, че от месец насам е в Лондон (качват снимки). Пак играе в мюзикъла The King and I West End (филмът с Чоу Юн Фат и Джоди Фостър така и никога не съм го гледала, само някакви откъси).
Четох и, че ще е в Европа до края на септември, докато приключат представленията.
Не ми изглеждаше много добре на снимките, които видях. Дано е добре. Много му се струпа...

Скрит текст:

Чакат ме три нови епизода на японски човешки драми, два дни не можах нищо да гледам от пътуване, но май ще си припомня първо The Last Samurai. Скоро не ми е попадал по тв, а обичам да го гледам отново и отново, и отново....
Нещо изведнъж ми се прииска Кен Уатанабе в комплект с Том Круз.

[

# 429
Вече преполових Луната,която обгръща слънцето,успоредно с Гакситал.Малко по малко,заникъде не бързам.
Чудя се обаче дали да не захвана по-обемните исторически саги,а да оставя по-кратичките за по-нататък.
А,ето всичко корейско,което съм гледала досега:
Аранг и магистратът
Angry Mom
Cheer up-училищна драма
Dong Yi
Defendant
Goddess of Fire Chong Yi
Queen Seon Deok
Queen For Seven Days
Korea Secret Agency-Корейската тайна агенция
Miss Ripley
Remember
Signal
School 2015 Who are you
Slave Hunters
Tree with deep roots
Village Achiara Secret
Voice
Gap Dong
Това сериалите.Отделно,корейските филми:
A girl at my door
Children
Crossing
Dont Cry Mommy
Empire of Lust
Girl x Girl
Hwang Jin Yi
Hope
Midnight FM филм
The Throne Sado
Manhole
Montage
Pandora
Steel Cold Winter
The Piper
The royal taylor
The last princess
The Treacherous
Train to Busan
Tunnel

Набелязала съм си още:
26 years
Assassination
Arirang
Asura the city of Madness
A frozen flower
Boomerang Family-корейски филм
Broken
Be with you
Coma
Derailed
Don't Click
Detective K-филм
Face reader
Happiness for Sale
I am father
Kundo Age of the Rampant
Memoir of a Murderer
Miracle in Cell No.7
Ordinary Love
Silenced
The Servant
The Tiger an old hunters tale
The Magician- корейски филм
The Concubine
The King and the Clown
The Huntresess
The divine weapon
The Elephant on the Bike
War Of The Arrows
The Duo
Strongest Chil Woo
Интересно ми е,как вие намирате време да гледате,особено тези,които следят освен корейски,и японски и китайски.

# 430
  • с/у ОколоМръсТното
Няколко дни бях далече от интернет (даже от мобилния) и днес с изненада установих, че БНТ рекламират корейски исторически сериал "Съкровище в двореца" - добър ли е? Дали не е известен под друго име в торентите?

има ли отделна тема за този сериал тук в бг мама?

# 431
Гледам, че от месец насам е в Лондон (качват снимки). Пак играе в мюзикъла The King and I West End (филмът с Чоу Юн Фат и Джоди Фостър така и никога не съм го гледала, само някакви откъси).
Четох и, че ще е в Европа до края на септември, докато приключат представленията.
Не ми изглеждаше много добре на снимките, които видях. Дано е добре. Много му се струпа...

Аз съм го гледала, а четейки информация за мюзикъла, основната разлика е, че във филма много повече се набляга на романтиката между главните герои. Историята е реална и доколкото разбирам, в действителност двамата не са имали никакви романтични отношения. Както и да е. Наистина и аз се надявам Кен Уатанабе да е добре. Не съм видяла какви снимки публикуват и как изглежда на тях, може пък просто да е уморен.
Колкото до The Last Samurai, със сигурност е един от най-любимите ми филми, но по принцип не съм фен на Том Круз.

Сега погледнах няколко скорошни снимки на Кен в инстаграм. Бих казала, че изглежда...променен. Но вероятно защото е без коса заради ролята, а и възрастта започва да му личи, няма как иначе, все пак наближава 60 години.

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 21:40 от bell_87

# 432
Шани здравей. Няма отделна тема, но спокойно можеш да коментираш тук, при нас, ако искаш.

some_one_zero, дълъг списък за гледане имаш Simple Smile.
А относно времето, което отделяме за гледане.... в един момент си напасваш графика. С текущите например е като да следиш сериал по телевизията. При корейците са всяка вечер по 1, 2 или 3 епизода в завсимост колко сериала следиш. Преводите им излизат до няколко часа след излъчването. Японските пък са с по епизод на седмица, а и са обикновено по около 40-50 минути, така че и тях вмъкваш, когато имаш свободно време или когато преводачът благоволи да пусне субтитрите. Китайските и тайванските, ако си харесаш някой от тях, ги наместваш, когато ти остане време. А и много зависи от това какви предпочитания имаш. Някои наблягат на корейски, други на японски, трети на китайски и тайвански, а някои и на тайландски.

# 433
  • с/у ОколоМръсТното
2в1, много благодаря...
Исках да питам, как мога да следя сериалчето (много се запалих) и от чужбина и то не в реално време?!

Дали някой някъде качва серийките?

Мерси и лека нощ!

# 434
  • София
2в1, много благодаря...
Исках да питам, как мога да следя сериалчето (много се запалих) и от чужбина и то не в реално време?!

Дали някой някъде качва серийките?

Мерси и лека нощ!
Мога да ти го дам на руски.

Общи условия

Активация на акаунт