НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 67 029
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София-Младост
Има и десерти по режима, а и редче черен шоколад може.

# 166
В бг.мама има ли тема с режимни десерти, осовенно за сладолед много ще се радвам , ако намеря някоя рецепта.

# 167
  • София-Младост
Виж и тук https://nooosugar.wordpress.com/
И в блога на ГабриелаЦулин, напиши името в гугъл и излиза

# 168
Ден 3 успешен. Аз доволен Simple Smile
За сладкото съм решила ако много ми се прияде ред черен шоколад или плод със
сметана.Не искам да си заджурквам режимни десерти, защото съм в началото още
и да не ми обърнат каручката Grinning Изненадващо добре се чувствам.Имам енергия
и си тренирам.Това е при мен.

# 169
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ден седми мина Simple Smile Лакатуших първите четири дни с около 100 гр. въглехидрати и съответно 60 (65)% М; 15-тина % В и 20-тина % П ... От три дни нещо ... въглехидратите са под 50 гр. (днес даже са 33 гр.) ; мазнини над 70% ... Абе, ще се науча Simple Smile Добре ми е. Не съм гладна. Ям си идеално Simple Smile Днес:
З: кафе с 30 мл. пр. мляко и 2 хапчета стевия.
О: 100 гр. мортадела, 2 домата, 70-80 гр. „Зелено чудо” (моя хрумка ... това имах у дома: пасирах едно авокадо, 100 гр. извара, 2 лъжци майонеза и 2 скилидки чесън ... страхотно стана Simple Smile )
В: 2 панирани чушки, 150 гр. домати изпържени в зехтин и добавено яйце и 20 гр. сирене, 100 гр. мортадела, 70 гр. от зеленото ми чудо ... натъпках се, че чак преядох ...

# 170
Рикота с кокосови стърготини, черен шоколад нав 80% ям - 20 гр,  авокадо с 1/2 банан. 5-6 бадема потопени в разтопен черен шоколад.
2 л тахан с 1/2 чаена мед и малко какао.
Кокосови домашни бонбони.
Това са ми сладките неща, които ме спасяват, аз покрай цикъл озверявам. Но през ден си хапвам по 20 гр червен шоколад 95% от Лилд или 81%, а понякога 99% на Линдт. Залагам си го в дневния прием на В, не надвишавам, каквото съм си наумила. Вчера бях на 6 г В, днес на 90г, утре пак на нула. Ще ги въртя няколко дни, да се вадя от платото.

# 171
Аз не обичам шоколад и само си стои купен -70% какао.
Правила съм режимно нещо като хлебче с бадемово брашно, яйца и маскарпоне, но веднъж за 4 месеца.
Иначе хапвам плодове ако ми се яде сладко. Не подслаждам с банан или Стевия нищо вече.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 06:56 от Анонимен

# 172
Хора.. така да ми се хапва диня.. Cry иначе глада за сладко почти го нямам, което е цяло чудо, че аз съм си шоколадово чудовище Laughing

# 173
  • София
Безобидна, от пърженото не ти ли става гадно?
Вегетарианка ли си?
Иначе процентите на макротата са ти отлични.

# 174
От скоро чета за режима. Искам да споделя вчерашното си хапване и да кажете добре ли е.
Предимно обяда ми е навън. Често се случва и вечерите да са. Към момента само съм правила сладкиша Пътешественика. Мн се харесва на цялото ми семейство.
О: 2 кюфтета на скара, шопска салата, айрян.
В: 200гр пържени пилешки дробчета, спаначена каша със сирене. В кашата нямаше брашно.
По късно хапнах у дома 1 резан диня и няколко лъжици сметана заквасена.

Имам кокосово брашно. Искам да си направя режимен хляб. Предложете ми нещо изпробвано. Благодаря предварително.

# 175
Аз имам забележки относно менюто ти. Особено щом много често се случва да хапваш по заведения.
1- в каймата със сигурност има хляб/галета, а може и соя
2- често комбинираш месо и млечни(и на обяда, и на вечерята, а и с динята пак млечно....), което може да се отрази на по- бавното смъкване на тегло(ако гониш само него).
3- сладки плодове като динята не са режимни, въпреки че я комбинирала с мазен продукт. Не се хапват късно вечер.

# 176
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Asos, аз от скоро съм на режима ... не ми става гадно от пържено. Смятам днес един миш-маш даси забъркам Simple Smile Обожавам летните пържени зеленчукови бъркотии Simple Smile Не съм вегетарианка ... Даже обожавам месо, но вчера нямах възможност за нещо по-качествено ...

# 177
  • София
Здравейте, опитвам се и аз да спазвам режима от скоро, но хапвам и плодове, въпреки "забраната".  Wink
Опитвам се да свалям килограми, засега не много успешно, спортувам, ходя доста пеша. Записвам се при  вас за стимул и стриктност от моя страна.  Wink

# 178
Чета, отчитате "..ден трети", " .....ден седми", в което лошо няма, но предвид, че това не е диета, а доживотен режим, как ще ги броите след време?   Smile
Аз карам трета година, та най-вероятно ми е някъде ден ....895, например.

И сериозно:това наистина не е диета, която да спазвате месец-два, да свалите набързо някой и друг кг, и после айде пак "на черешата", пардон-на тестото или захарта.
Естествено, не е никак задължително така да се храните до 80 годишна възраст...просто ми стана весело от броенето на дните.   Two Hearts

# 179
Amour, аз отчитам за съвет, за мнения, за препоръки ... Напасвам се, уча се, с приложение смятам ... С мъжОто сме решили, че така ще се храним оттук насетне, но ще се нагаждаме още месеци. Докато не врътнем година, всички сезони, не изхвърлим всички други продукти и ... Та, ще броим и ще се радваме на всяко постижение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт