НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 66 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Може ли да помоля за линк към  фитнес пал на бг?

# 196
  • София-Младост
Може ли да помоля за линк към  фитнес пал на бг?

Не мисля, че самото приложение е на български. Но може да се въвеждат храните на български.Май това имаха предвид горе.

# 197
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да ви кажа - днес правих едно ... абе, хлебче, трябваше да се получи ... Прекрасно изглеждаше, режимно уж (яйца, кашкавал; мляко; зехтин; сода; но с кайсиево брашно). Прекрасно изглеждаше - докато не го хапнах. Извод - кайсиевото брашно горчи, стипчиво е и не става за самостоятелно използване ... Отиде на болкука ... След обяд ще пробвам същото нещо с тиквено брашно Simple Smile Да видим дали и то ще се запъти към кошчето Simple Smile

# 198
  • Бургас
Когато реша да смятам въглехидрати, го правя с Фитнеспал. В началото беше всеки ден, за да се ориентирам. Сега е веднъж месечно.
Ако въглехидратите са само от зеленчуци, без картофи и ориз и млечни в нормални количества, няма как да са много. Както каза и Амур, с плодовете трябва да се внимава. Резен пъпеш, две-три кайсии, две парчета диня са поносимо количество. Ама едното от трите за целия ден Simple Smile
Та ако избягвате нережимно храни, трудно бихте излезли от режима. Останалото е въпрос на толерантност на самия организъм. Някои си свалят чудесно и на 70-80 грама В., други трябва да са под 50, че и по-малко. Аз действам по метода на проба-грешка, за да видя кое как ми се отразява.

# 199
Много добре си го казала, Танче!
Не е работа да си теглиш всяка хапка постоянно, но да ви кажа след 2 седмици мерене окото ти свиква
и се ориентираш с храната и без кантар.Казвам го, защото съм спазвала режима на Руми и там се тегли всичко.
Понеже се храня 2 пъти дневно - закуска и вечеря в началото теглих, защото се притеснявах да не са ми твърде малко калориите и исках да видя съотношението между мазнини, въглехидрати и протеини, защото съм с хашимото и не искам да падам под 50 гр. Целта ми е 50-70 гр. Вече смея да кажа, че се ориентирах и ще тегля
от време на време за сверка.Храня се изключително просто и изчистено.Риба, месо, яйца, зеленчуци и от време на време малко млечни и плод(той е всеки ден някакъв сезонен плод).Не знам дали постъпвам правилно, но времето ще покаже.Изключително спокойно ми е, не мисля постоянно за храна, сита съм, стомаха ми не е подут.На 15 и на 30 число ще се тегля да видя как вървят килограмите.След два месеца ще пусна и изследвания.Та ден 5 е режимен и прекрасен Simple Smile
За фитнес пала, приложението е на английски, но храните са на български.

# 200
Имам ленено, тиквено, сусамено и кокосово брашно. Какъв хляб мога да си направя с тези продукти или част от тях?

# 201
  • Varna
Хляб със сусамово брашно- 100 гр сусамово брашно, лъжица заквасена сметана, 4 лъжици овче кисело мляко, бакпулвер, ч.л. сода, 3 яйца. Излиза сравнително добро количество. Аз си прибирам филийки във фризера и си ги изваждам, когато ми се прияде хляб.
С кокосово брашно има доста рецепти- пробвай Нисковъглехидратни милинки от Блога Healthy with Deni
Пробвах и хляб с ленено брашно- не е моят- не ми допадна на вкус.

# 202
Аз се записвам. От седмица съм на режима плюс тренировки за начинаещи на Руми Илиева и нищо не мога да кажа още, защото съм човек цял живот ял нездравословно и неспортуващ.

# 203
Аз се записвам. От седмица съм на режима плюс тренировки за начинаещи на Руми Илиева и нищо не мога да кажа още, защото съм човек цял живот ял нездравословно и неспортуващ.

Значи точно при теб ще има бърз и видим ефект, ако си стриктна Simple Smile

Тъкмо хапвам милинките на Дени, начи разкошни са! То на мен ми стана като тутманик, но вкусът е чудесен, не ми мирише на кокос.

# 204
Още не съм съвсем стриктна . Кафе 3 в 1 пия, порциите ми са големи и предимно млечни и зеленчукови, защото не мога да свикна с яденето на месо. Обаче не ям никакво сладко, хляб и тестени не съм кусала, не пия безалкохолни, сокове или алкохол. Това е голям напредък за мен. На тренировка едно съм на Руми, най-лесната 🤣

# 205
Аааа тва 3в1 го махай, пълна химия. Пробвай кафе с кокосова сметана или с животинска сметана. В началото ще ти липсва захарта, после няма да можеш да близнеш кафе със захар. Млечните ще те бавят, но ти вероятно знаеш. Яйца и риба ядеш ли?

# 206
  • Благоевград
Обичам леката закуска и често експериментирам. Тази е днешната:
Скрит текст:
Скрит текст:

За обяд ще бъде пълнени тумбести тиквички, пълнени с кайма и зеленчуци.
За вечеря - чушки, патладжан, бамя и тиквички с доматен сос и телешки кюфтенца.

Бях увеличила много мазнините и вчера се събудих със зверски болки в жлъчката и гадене. Ще го карам малко по-кротко тези дни и ще кача малко въглените.

# 207
Риба по-рядко, но яйца ям през ден. Докато свикна с месото ще е така. Кафето постепенно махам. Пих по 3 преди да почна режима сега само по 1. Постепенно ще стане, но виждам че е добре така за мен

# 208
Здравейте. Утре ми свършва 90 дневната диета, от която съм свалила 10 килограма и едни 2, които са ми плаващи...
Изчетох всичко за режима и си мисля да го започна от Понеделник. Тъй като след 90 дневната има захранване, дали ще е проблем да го пропусна и да мина директно на режима?

# 209
ЗЛОДЕИДА, добро начало! Продължавай все така и ще видиш колко бързо ще се почувстваш и ще започнеш да изглеждаш по-добре Simple Smile Желая ти постоянство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт