НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 67 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз установих че от сирене и кашкавал нашенски качвам, но от Чедър, Ементал, Бри, Гауда не. Е, не в големи количества разбира се.
Не са за наяждане.
Джаки от снимки в друга тема видях че си много красива .И че нямаш " паласки " , но важно е какво виждат твоите очи .
Аз изпуснах нивото на гадните В сега на почивката .....но утре се прибирам и няма да има огромни витрини със сладки изкушения .
Не съм гладка , имам З/О/В със протеини , мазнини но просто обичам сладко.Не обичам плодове , макар че сега забелязвам че ябълките ме изкушават ( а винаги съм ги мразила ) .Друго което е лошо че не обичам месо от хвъркати животинки и това до някъде ограничава менюто .Но .....нямам избор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 571
  • на изток от рая
Абе, злато, къде хукна посред лято да питаш за репи и цвекло Simple Smile Те са си зимни зеленчуци по нашите географски ширини. Яжте сега краставици, зелени чушки и домати. Цвеклото си е доста сладко.

Златото мисли в перспектива.  Laughing

# 572
От бълг.кашкавал купувам на фирма от Златоград - Дельо Войвода имат и масло ( дано не развалят качеството) .А също и масло Президент ( но там имам едно на ум ) .

# 573
Все още харесвам кашкавала на Елби Булгарикум- от него купувам , узрял е и не много солен, но не го продават  навсякъде.

# 574
Абе, злато, къде хукна посред лято да питаш за репи и цвекло Simple Smile Те са си зимни зеленчуци по нашите географски ширини. Яжте сега краставици, зелени чушки и домати. Цвеклото си е доста сладко.

Златото мисли в перспектива.  Laughing

Умно момиче! Simple Smile Ако имаш двор, верно можеш да си посееш и до наесен да станат. Аз, нали съм пишман градинарка, хич не се сетих Simple Smile

# 575
Все още харесвам кашкавала на Елби Булгарикум- от него купувам , узрял е и не много солен, но не го продават  навсякъде.

Тъкмо това щях да питам - откъде може да си го купи човек? Кауфланд?

# 576
  • Бургас
Аз установих че от сирене и кашкавал нашенски качвам, но от Чедър, Ементал, Бри, Гауда не. Е, не в големи количества разбира се.
Не са за наяждане.

Абсолютно същото и при мен. Гауда и чедър ям предимно, другите не ги обичам.
Сирене купувам само овче, още не съм намерила моето. Последно на Железница ми хареса, но от две седмици в нашия Лидл го няма. Сега експериментирам с извара, дано поне с нея нямам проблем.

# 577

Тъкмо това щях да питам - откъде може да си го купи човек? Кауфланд?
И аз ги харесвам тяхното сирене и кашкавал. От Метро ги купувам.

# 578
  • В полите на Пирин планина
Купувам кашкавал Bluedino от Лидл, както и маскарпоне, масло, сметана, извара и разни по-екзотични сирена от там. Но тези неща наистина не са за наяждане, а за добавка към основната храна.

Жаки, супер си.

Аз се върнах към домашните тренировки и ходя на йога групово. Лятото съм малко по-свободна и успявам. През учебната година с моите ученици ми е трудно да си го вместя в програмата, ама ще видим.

# 579
В Била също има и Фантастико!

# 580
  • Пловдив
Аз не вярвам и че Гаудата,Ементал и т.н са толкоз истински...ползвам резен кашкавал,за да намажа масло на него.

# 581
Жаки, перфектна си  Simple Smile
Не успях да видя Амур, но искам да те помоля Амур,  да направиш нов колаж пред и след с най-новите ти снимки  Praynig bouquet Сигурна съм, че ще има много мотивирани.

Аз реших да не се мъча с насилствени фастове, пък било то и с бронирано кафе. Днес закусих омлетена палачинка с бадемово брашно с пълнеж от козе сирене и чедър. Гарнитура домат. Обяда беше малко шарен. Дояждах една запеканка с кайма, тиквички, домат и т.н. със заливка като за мусака,  обяда на детето беше като моята закуска и аз я доядох, и малко елда със сирене и масло. За вечеря още не знам какво ще бъде. И две кафета с пр мляко.

# 582
Тая Жаки как дразни, а?

# 583
  • В полите на Пирин планина
Тая Жаки как дразни, а?

Нали?! Евала ѝ за волята!

Аз съм по-дърта и много по-мързелива, пък и не "обичам" да се снимам по гол пъп. Smiling Imp

# 584
Дам. И аз така!

Общи условия

Активация на акаунт