НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 67 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Купувам млечни само от Добрев аз.  Peace За съжаление, не зная има ли ги в другите по- големи градове, в Сф само в моята околия на прима виста се сещам точно за два техни магазина. За съжаление, и аз стигам до извода, че бг сирене и кашкавали не ми се отразяват особено добре. С другите може положението да стои и по по- различен начин, но рядко си позволявам да консумирам, защото там положението е "без едно мога, с едно не мога".
Жаки е прекрасна! Но ние това си го знаем.  Heart Eyes
Жаки,
Скрит текст:
сетих се да те питам- срещала съм твои постове, в които споменаваш, че правиш "йогата на рускинята". Би ли казала за коя точно рашънка иде реч?  Laughing

# 586
МарО, стимулирам те, любима! Да извадиш и ти некоя плочка❤🤪
ТиЛи, тя е рускиня, която живее е Чили, аз с нея си правя йогата и ми е чудесно. В канала и има уроци за начинаещи и за напреднали.
Сега ще намеря канала да видя дали ще мога да сложа линк.
https://youtu.be/fJngI-BXZb4

Чилелавида се казва канала и, влез и разгледай, ако има въпроси съм на линия😘
Лично аз смятам обаче, че е трудно да започнеш сама йога, без да си била в група с учител. Да ти покаже поне основните позиции.

# 587
От мен плочки не чакайте. Обаче ще ви се похваля подобаващо ако се отърва от бричовете си. Направо натюр ще ви се покажа.....

# 588
  • В полите на Пирин планина
И аз благодаря на Жаки за линка. Обичам да правя йога и ще пробвам и с "рускинята". Two Hearts Изглежда ми, че обяснява много добре.

За начинаещи в домашните тренировки препоръчвам PIYO на Chalene Jonson. Много балансирана програма и всички упражнения  са адаптирани и в по-лесен вариант.

# 589
Жаки, благодаря!  Hug
Споделям мнението, че при практикуването на йога трябва да се започва в група и под наблюдение на учител- едно време точно така започнах.  Peace

# 590
Споделям, че ден първи мина успешно с 3 хранения. Ентусиазма ми е голям и все още не усещам липсата на тестото Grinning
Благодаря за предложенията за тренировки.Веднага след като се адаптирам на режима и ще ги започна, но до тогава няма да стоя айляк и ще наблегна на ходенето пеша и на карането на колело.

# 591
Споделям, че ден първи мина успешно с 3 хранения. Ентусиазма ми е голям и все още не усещам липсата на тестото Grinning
Благодаря за предложенията за тренировки.Веднага след като се адаптирам на режима и ще ги започна, но до тогава няма да стоя айляк и ще наблегна на ходенето пеша и на карането на колело.

Видя ли, че няма страшно Simple Smile С всеки следващ ден ще става все по-лесно и след месец ще се чудиш от какво толкова си се плашила. Сега, не знам в каква физическа форма си, но аз почнах в много лоша. Затова първите два месеца правех само едни лекички упражнения от кръста нагоре. Бях прекалено тежка за по-сериозна тренировка и опасността от травми беше голяма. Знам какво говоря, щото съм го преживявала това с травмите. Чак като свалих повече от 10кг, тялото ми сякаш се отпуши и от само себе си ми се прииска все повече и повече движение.

Затова те съветвам - бързай бавно и вкарвай всичко постепенно. Пренавиването на пружината още в началото, може да те травмира и откаже да продължиш. Грижи се за тялото си (къпане, сух четков масаж, масла) и то ще ти се отблагодари.

# 592
Жаки, ей такива снимки вдъхновяват и мотивират всичко живо! Само така!

# 593

Видя ли, че няма страшно Simple Smile С всеки следващ ден ще става все по-лесно и след месец ще се чудиш от какво толкова си се плашила. Сега, не знам в каква физическа форма си, но аз почнах в много лоша. Затова първите два месеца правех само едни лекички упражнения от кръста нагоре. Бях прекалено тежка за по-сериозна тренировка и опасността от травми беше голяма. Знам какво говоря, щото съм го преживявала това с травмите. Чак като свалих повече от 10кг, тялото ми сякаш се отпуши и от само себе си ми се прииска все повече и повече движение.

Затова те съветвам - бързай бавно и вкарвай всичко постепенно. Пренавиването на пружината още в началото, може да те травмира и откаже да продължиш. Грижи се за тялото си (къпане, сух четков масаж, масла) и то ще ти се отблагодари.
Благодаря за подкрепата и насоките.Определено са ми нужни! Физическата ми форма не е  много добра, защото съм 90 кила. Бях 103 кг и започнах да ограничавам храненето, но си хапвах всеки ден тестяно и сладко Simple Smile След това започнах да ходя повече, включих каране на колело и велоергометър и така започнах да чета, да се интересувам кое и как. След срещата ми с ендото си дадох сметка, че ако продължавам така ИР и диабета са ми в кърпа вързани.Желанието ми е да спортувам, но докато не се адаптирам ще си остана на досегашните ми занимания.Дано щитовидната да се повлияе добре от режима и да успея да смъкна антителата.
При кои продукти стои сладкарската извара на Лидъл? Нещо не можах да я намеря.

Последна редакция: сб, 28 юли 2018, 22:13 от Radost :)

# 594
  • София
Седи до Скир-а, преди киселите млека.

# 595
Много, много ме радват снимки
Прекрасни Краси и Жаклин Hug
и аз да кажа, йога само след учител, това какво правиш, не е това, което си мислиш, че правиш

# 596
Не пия кафе ,може ли да пия вместо него натурално какао с кокосово мляко ,масло или мляко малко?

# 597
Не пия кафе ,може ли да пия вместо него натурално какао с кокосово мляко ,масло или мляко малко?
Кафето/бронираното кафе не е задължително в режима и не се налага да му търсиш алтернатива и заместител.Ако ти се пие какао с масло и ти хаесва няма проблем.

# 598
Не  търся заместител на кафето ,просто понякога ми се пие горчиво какао и се чудех дали е ок.мерси за отговора.

# 599
  • Sofia
Има ли сред вас някой, който спазва постите? Че хич не мога да го измисля как да стане. Освен зеленчуци и ядки не се сещам какво друго мога да ям.

Общи условия

Активация на акаунт