НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене част, 122

• 67 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • На брега на реката
И моята е суха, ще пробвам.

Благодаря ти!

# 556
Jaki, приказна си! Simple Smile

# 557
Таня, Жаки, благодаря за съветите! bouquet Мислех си и за такъв вариант, останалите килограми постепенно да ги свалям, не ударно като досега. Още повече че инсулинът ми спадна доста и няма за къде да бързам - изглежда, че диабетът вече не дебне зад ъгъла.

Жаки, скрабът с кафе дали е подходящ за шия и деколте или е груб за там? Аз изрових едно какаово масло с жожоба, мисля него да ползвам вместо кокосово. Кокосовото - вътрешно Wink Впрочем тия дни си поръчах MCT oil за разнообразие - по една лъжица в закуската вместо кокосово. Някой ползва ли го, как е?

# 558
Аз и деколтето минава, но с по- малък натиск.
С всякакво масло става.

# 559
  • Пловдив
Аз ползвам сода за хляб в/у душ гел,че утайката мн.ми цапа Wink

# 560
Жаки, прекрасна си! А да попитам скраба с кафе не задръства ли канала? И аз съм чувала добри отзиви за него, но се притеснявам да не задръстя банята.
mystic woman, за сода пък въобще не съм чувала.Тя не се ли разтваря в душ гела и успява ли да се получи ефекта на скраба?
Бледолилава, поздравления за добрия резултат!
Да ми препоръчате нещо за спортуване в домашни условия, което да е подходящо за дебеланки?

# 561
Радост, ми не ми се е запушвал досега:)

За вкъщи започни с Руми за начинаещи и йога опитай.

# 562
  • Бургас
Жаки, изглеждаш страхотно! Аз, ако някога се сдобия с такъв корем, ще ходя само с бюстиета. Ама в този живот няма да ми се случи.
Радост, аз започнах с домашните тренировки за начинаещи на Румяна. Отразиха ми се чудесно. Продължавам с нейните календари, тренирам вече 6 месеца, страхотно е. От скоро включвам и по малко йога. Тренировките, съчетани с режима, правят чудеса.

# 563
  • Пловдив
Жаки,ти си знаеш,ама...не ти трябва да слабеел повече. Страхотно тяло.

# 564
Мистик, ти така на снимки не вярвай:)) Да не ти покажа брича 😂🤪 Аз от кръста нагоре съм добре, на баджак трупам:) 158 кг съм, 54,5 кг не е като да няма още мазнини за чистене. Но не ми е фикс идея, ако стане и когато.
Сега така съм вдигнала калориите, че ако свалям ще правя салата от радост, защото ще имам надежда, че съм упяла да излекувам тотално прецакания си от безумни диети метаболизъм! Само това искам!

# 565
  • Пловдив
Браво!
Аз така искам да имам воля...поне 1/2 от твоята Simple Smile
Ще се мъча от понеделник...

# 566
  • на изток от рая
Опитвам се да намеря първа част на темата, но не успявам. Може ли някой да помогне с линк?
Прочетох, че кашкавалът е разрешена храна, но знам (за определени марки), че слагат палмово масло. Проблем? Вие каква марка купувате?
И за кореноплодните да питам, за картофите е ясно, но репи, цвекло, моркови... Може ли?

Редактирам се, прочетох за морковите и ряпата. Цвеклото?

# 567
Опитвам се да намеря първа част на темата, но не успявам. Може ли някой да помогне с линк?
Прочетох, че кашкавалът е разрешена храна, но знам (за определени марки), че слагат палмово масло. Проблем? Вие каква марка купувате?
И за кореноплодните да питам, за картофите е ясно, но репи, цвекло, моркови... Може ли?

Редактирам се, прочетох за морковите и ряпата. Цвеклото?

Абе, злато, къде хукна посред лято да питаш за репи и цвекло Simple Smile Те са си зимни зеленчуци по нашите географски ширини. Яжте сега краставици, зелени чушки и домати. Цвеклото си е доста сладко.

# 568
Аз установих че от сирене и кашкавал нашенски качвам, но от Чедър, Ементал, Бри, Гауда не. Е, не в големи количества разбира се.
Не са за наяждане.

# 569
Аз установих че от сирене и кашкавал нашенски качвам, но от Чедър, Ементал, Бри, Гауда не. Е, не в големи количества разбира се.
Не са за наяждане.

Абсолютно потвърждавам. Освен това, нашенският кашкавал отдавна не е това, което помним от детството. Поне аз досега не успях да открия свестен, който да е запазил качеството си след първата покупка. Като купя пак от същия след месец, ами качеството е класи надолу. Включително и така харесалия ми в началото "Маджаров". Бях фен на овчия им кашкавал, ама вече не съм.

Аз харесвам зрялата Гауда (има и млада). И чедър във всичките му разновидности. А Ементалер, ах... И разни други, дето не ги продават твърде у нас.

Бри, камамбер и от сорта не се научих да харесвам. Явно вкусът към тях се изгражда още от детството.

Общи условия

Активация на акаунт