С какво ви дразнят свекървите- 95

• 40 124
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Може пък синът нарочно да иска да е все на работа. Да не му се стои вкъщи при жената, да си има любовница, нещо друго...  Laughing
Между другото, мислех, че готвачите взимат добри заплати, не мизерстват.

ПП По бТВ започва филмът "Свекървище", бягайте да се надъхвате.  Laughing

# 421
Ох, нямам нерви да ви изчета всичките постинги от две, три страници, ама да си кажа.. Може пък синът да има любовница и да твърди, че много работи... Grinning

# 422
Не знам за любовница, но ако аз имах такъв кокошарник на главата си в лицето на маминка и женицата, бих търчала през глава на работа, за да си почина от тях.

# 423
  • при късмета
Колко деликатно може да е такова подпитване? И пак идва въпроса защо държи сметка на снаха си, вместо да попита сина си дали има промяна в това им решение. Или говори с дъщеря си след държането на сметка на снахата, защото пък тя е някакъв фактор?
Ама разбира се, как не се сетих. Не го е виждала сигурно от изписването на бебето
Защото синът е вечно на работа. 

# 424
Не знам за любовница, но ако аз имах такъв кокошарник на главата си в лицето на маминка и женицата, бих търчала през глава на работа, за да си почина от тях.

Жената мисли, че съм при любовницата, любовницата мисли, че съм при жена ми, а аз съм си при мама и и си ям боб с наденица.

# 425
  • София
деликатно, деликатно... да ви кажа направо, че последните десетина поста ви поздравявам за чувството за хумор, разсмяхте ме наистина Grinning

# 426
Станислава, детето все пак отиде ли на почивка с баба си?

# 427
деликатно, деликатно... да ви кажа направо, че последните десетина поста ви поздравявам за чувството за хумор, разсмяхте ме наистина Grinning
С усмивка всичко по-лесно става. Grinning

# 428
Станислава, аз те поздравявам, че успя да запазиш добрия тон.

# 429
Уиш, ама вие доста се постарахте да я изкарате от добрия тон. Момичето излезе наистина възпитано.
И специално за теб, не вярвам, че оправдаваш нечий мързел, ама така си говориш, та да върви форумната кавга.

Съвсем неделикатно, а направо ще кажа, че така не е редно - здрав, прав, млад човек да се увисва и офлянква, защото го мързи.
Ще го кажа не само на снаха, а и на син, кум, сват и т.н. Щом като се борим за равенство в кухнята, прането и боклука, така трябва да сме и за равенство в печеленето на парите в семейството.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 21:31 от K.A.G.

# 430
Веселке, може и да са се разбрали, ама тази жена, ако има съвест и любов към този човек, не би го оставила сам да се бъхта,  ако няма належаща нужда да не работи. Належаща нужда според  мен е болно дете, тя самата да не е добре здравословно, да гледа възрастен родител или просто липса на работа в населеното място. Другото е точно мързел и липса на жал към собствения й съпруг. В конкретния случай не беше посочена някоя от тези причини. Хайде да не си кривим душите. Има доста примадони, дето  смятат, че са  голямата работа.
Ама аз съм съгласна с теб Каг, но това е работа на мъжа, не на майка му, разбираш ли. Майка му да си гледа нейния мъж и да спре да се бърка в семейството на сина си. Да знам, че има такива примадони, обаче си е работа на семейството. Щом се е навил така да живеят си е тяхна работа, да може да ме е яд  на сина ми, ама той си я е избирал жената, той да си го мисли. Това е моята логика. В никакъв случай не е моя работа да ходя и да намеквам на жена му да си намери работа. Мога да го кажа на дъщеря ми или на сина  ми това, но не и на снахата. Защото не е моя работа.

# 431
  • София
Станислава, детето все пак отиде ли на почивка с баба си?

Ще ходят в средата на юли, почивката е в Банско. Всъщност до мен стигна всичко защото планът изненада включва и мойта дъщеря -да ходят трите - бабата и двете внучки, горе долу на една възраст, голям кеф за братовчедките. В кризисния момент на разкриването на истината за резервацията за малко ме бяха сложили и мен в сметката, защото нали, не питала бабата, аха едното място се оваканти, но бързо, бързо я успокоихме и убедихме да се успокои и да си ходи с внучките.  Аз имам и две момчета, но тях за жалост не ги искат Simple Smile

Това и във форума го могат, но се убеждавам всеки следващ път, че хората са способни от много малко да се подпалят и да направят от нищо - нещо.

# 432
Уиш, ама вие доста се постарахте да я изкарате от добрия тон. Момичето излезе наистина възпитано.
И специално за теб, не вярвам, че оправдаваш нечий мързел, ама така си говориш, та да върви форумната кавга.

Писах аз, че девойчето е читаво Simple Smile))

Ааа, добре, значи все пак ще има почивка. Ако снахата беше отказала твърдо, щях да остана доста  втрещена

# 433
Няма да откаже, въпросът е да се понадуе.

# 434
Аз на такива предложения, дори и изненади, не отказвам хич, но вече насочвам за отговор към наследниците...
Даже съжалявам, че не се случваха, когато бяха малки децата.... Аз лично, тогава имах нужда...

Общи условия

Активация на акаунт