Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за прегледи и изследвания по време на бременност в Майчин дом?
Какви са причините за изчезването на симптомите на бременност за един ден или два?
Какви са разходите за частно проследяване на бременност и се признават ли издадените документи за раждане, ако не се използва Здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за прегледи и изследвания по време на бременност в Майчин дом?
-
Какви са причините за изчезването на симптомите на бременност за един ден или два?
-
Какви са разходите за частно проследяване на бременност и се признават ли издадените документи за раждане, ако не се използва Здравната каса?
-
Как се абсорбира Утрогестанът и какви са предимствата на вагиналния прием?
-
Какви са препоръките за прием на Утрогестан и как се спира?
С влизането в четвърти месец се чувствам все по-добре, вече го няма гаденето и болките в стомаха, енергията ми малко по малко се връща. Дръжте се, още малко остава!
Усещането сега е странно като знаят повече хора. Някакси преди беше нашето нещо с ММ, а сега си стана съвсем официално. 
. Все още ми е доста отпаднало на моменти, но определено от около седмица има подобрение.
. И не всеки път боли
Източиха ми и 4 колбички кръв, урина, цитонамазка, влагалищен секрет, абе въобще пълна програма. Резултатите - в петък. Иначе моя док няма да ми направи снимката с измерванията за БХС, та ще си питам направо в Майчин дом за преглед. Оплаках се, че гаденето и повръщанто не ми минават и съответно доктора каза, че задължително трябва да си пия вомитусхила в този случай и така. Отново обаче нямаше съответствие между календар и размери. По календар съм в 12 г.с., а бебо отговаря на 11 г.с. + 4 дни, но каквото е такова.